Δηλητήριο ο αέρας που αναπνέουμε…

Μεγάλο το πρόβλημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο.

Για 350.000 πρόωρους θανάτους ετησίωs στα μεγάλα αστικά κέντρα τηs ΕΕ υπολογίζεται ότι ευθύνεται η ατμοσφαιρική ρύπανση, μια από τις μεγαλύτερες πληγές του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Αιτία είναι οι σοβαρές βλάβες που προκαλεί στην καρδιά και τους πνεύμονες.Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και ο Βόλος είναι οι τρεις ελληνικές πόλεις με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων (PM10 PM 2,5) που κάνουν όλο και συχνότερη την εμφάνιση τους λόγω κυρίως των ρύπων από τις εξατμισεις των αυτοκινήτων, τους καυστήρες θέρμανσης αλλά και την έλλειψη πρασίνου.

Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, τα σωματίδια τύπου PM 2,5 που προέρχονται από την κυκλοφορία των οχημάτων ξεπερνούν, σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους, δύο φορές τα επιτρεπόμενα όρια της ΕΕ.

Πριν ένα χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ζητήσει από το Βέλγιο, την Ρουμανία και την Ελλάδα να εφαρμόσουν τους Ευρωπαικούς κανόνες για την ποιότητα της υγείας καθώς δεν είχαν καταφέρει να περιορίσουν τις μεγάλες εκπομπές
αιωρούμενων σωματιδίων.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η χώρα μας πριν από δύο μήνες υπέγραψε υπουργική απόφαση με την οποία μπαίνουν ποιοτικά κριτήρια στην ατμόσφαιρα σε ρύπους όπως είναι το διοξείδιο του άνθρακα, το διοξείδιο του αζώτου, το όζον, το βεβζόλιο κ.α. Ομως τα όρια για την ποιότητα της ατμόσφαιρας προβλέπεται να τεθούν το 2015!

Από το γραφείο του Επιτρόπου για το περιβάλλον είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα παραπέμπονταν οι 25 από τις 27 χώρες της ΕΕ. Μάλιστα το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ζητήσει να παράταση έως και τον Ιούνιο του 2011…

http://sourta-ferta.blogspot.com

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_9173.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *