Δηλητήριο ο αέρας που αναπνέουμε…

Μεγάλο το πρόβλημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο.

Για 350.000 πρόωρους θανάτους ετησίωs στα μεγάλα αστικά κέντρα τηs ΕΕ υπολογίζεται ότι ευθύνεται η ατμοσφαιρική ρύπανση, μια από τις μεγαλύτερες πληγές του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Αιτία είναι οι σοβαρές βλάβες που προκαλεί στην καρδιά και τους πνεύμονες.Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και ο Βόλος είναι οι τρεις ελληνικές πόλεις με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων (PM10 PM 2,5) που κάνουν όλο και συχνότερη την εμφάνιση τους λόγω κυρίως των ρύπων από τις εξατμισεις των αυτοκινήτων, τους καυστήρες θέρμανσης αλλά και την έλλειψη πρασίνου.

Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, τα σωματίδια τύπου PM 2,5 που προέρχονται από την κυκλοφορία των οχημάτων ξεπερνούν, σύμφωνα με τους Οικολόγους Πράσινους, δύο φορές τα επιτρεπόμενα όρια της ΕΕ.

Πριν ένα χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ζητήσει από το Βέλγιο, την Ρουμανία και την Ελλάδα να εφαρμόσουν τους Ευρωπαικούς κανόνες για την ποιότητα της υγείας καθώς δεν είχαν καταφέρει να περιορίσουν τις μεγάλες εκπομπές
αιωρούμενων σωματιδίων.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η χώρα μας πριν από δύο μήνες υπέγραψε υπουργική απόφαση με την οποία μπαίνουν ποιοτικά κριτήρια στην ατμόσφαιρα σε ρύπους όπως είναι το διοξείδιο του άνθρακα, το διοξείδιο του αζώτου, το όζον, το βεβζόλιο κ.α. Ομως τα όρια για την ποιότητα της ατμόσφαιρας προβλέπεται να τεθούν το 2015!

Από το γραφείο του Επιτρόπου για το περιβάλλον είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Οκτώβριο ότι θα παραπέμπονταν οι 25 από τις 27 χώρες της ΕΕ. Μάλιστα το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ζητήσει να παράταση έως και τον Ιούνιο του 2011…

http://sourta-ferta.blogspot.com

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_9173.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *