Δεν υπάρχει προσπαθώ υπάρχει θυμάμαι…

Όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι με πίΣΤες που η κάθε νέα πιΣΤα έχει τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας άλλα αν μια φορά έχεις βρει το κλειδί τής λύσης της τότε η πίΣΤα μετατρέπεται σε ρουτίνα!

Εσύ είσαι στην σημερινή κατάσταση λόγω επιβολής συγκεκριμένου νοητικού ελέγχου , με απλά λόγια σε οδήγησαν στο επίπεδο τους για να σε νικήσουν ,κάτι σαν τον βλάκα που είναι ανικητος στο επίπεδο του!

Ταυτόχρονα μέσα από την λήθη σου , την στέρηση του Α … προσπαθείς να βρεις με αγωνια τα όπλα να νικήσεις την πίΣΤα …

Ψάχνεις για συστήματα , ψάχνεις για Ηγέτες , ψάχνεις μηχανισμούς , ….μέσα στην πίΣΤα του παιχνιδιού για να λύσεις το επίπεδο!

Το να αλλάξεις τελείως το παιχνίδι , την κονσόλα , την εταιρία προγραμματισμού , τον χρόνο διεξαγωγής κοκ κοκ κοκ δεν περνά από το μυαλό σου γιατί το επίπεδο που σε έφεραν δεν έχει μεσα αυτό το ύψος-δόνηση της αντίληψης!

Για να μην σε κουράσω μιας και σε έκαναν να μην μπορείς να πάρεις ανάσα μεγάλη για μακροβούτι , άλλο ένα από τα + του επιπέδου που σε έχουν φέρει …θα σου πω πως η λύση του επιπέδου κρύβεται μέσα σου και κρύβεται και στις εντολές που έχεις σαν όπλο να δίνεις στην κονσόλα!

Η κονσόλα αυτή και το παιχνίδι παίρνει εντολές από τον λόγο , ο λόγος έχει λέξεις , οι λέξεις έχουν νοήματα άλλα έχουν και δόνηση!

Οι λέξεις και τα γράμματα έχουν αθροίσματα , ενώνονται με αριθμούς , όταν φτάσεις στο επίπεδο των αριθμών φτάνεις στο επίπεδο του κατασκευαστή του παιχνιδιού!

Θες από τύχη , θες από πρόνοια , θες από θεϊκή παρέμβαση οι πρόγονοι σου ήταν μεγάλοι gamers και σε αυτό το παιχνίδι του πέταξαν τα μάτια έξω !

Πράγμα που έκανε τον κατασκευαστή και την εταιρία παραγωγής να πληγωθούν θανάσιμα και να ορκίσουν το dna σου ως καταραμένο εχθρό τους!

Με ποιο απλά λόγια ο κατασκευαστής δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το πρωτότυπο του κώδικα!!!!!

Μιλάς ,ακούς συνεννοησε , αγαπάς ερωτεύεσαι , δημιουργείς όνειρα και στόχους μέσα από ένα σχεδιασμό λέξεων .

Κάθε φωνήεν και κάθε σύμφωνο που προφέρεις χτυπούν το συμπαντικό πληκτρολόγιο της πραγματικότητας του παιχνιδιού και αν ήξερες και να δονείς τους αριθμούς θα έβλεπες την οθόνη να αλλάζει!

Το πρόγραμμα του παιχνιδιού νοιώθει ασφάλεια ύπαρξης μόνο όσο εσύ είσαι εγκλωβισμένος στην πίστα της μη ενθύμησις !

Η ενθύμηση είναι ένας ιός , μια ξαφνική αναλαμπή που θα φωτίσει ξαφνικά το συνειδητό σου και τότε θα καταρρίψεις όλο το λειτουργικό τους!

Δεν θα χρειαστείς ούτε έναν νέο ηγέτη , ούτε μια νέα ευκαιρία , ούτε μια ιστορική ευκαιρία , ούτε νέα πληροφορία, ούτε νόμους ούτε τίποτα που να ανήκει σε αυτό το πρόγραμμα !

Απλά με την μια θα ανέβεις επίπεδο και όλα όσα προσδιόριζαν την υφή του προηγούμενου επιπέδου ,όλα όσα ήταν τα όρια του απλά δεν θα υπάρχουν!

Δεν σου λέω τυχαία κατέρριψε όλες τις ταμπέλες ,ούτε σου λέω για πλάκα για νέες συμβάσεις αλήθειας !

Υπάρχει τεράστια πλατφόρμα πληροφορίας και λειτουργικού πίσω από αυτά που θέλω να σε κάνω να θυμηθείς , ο κατασκευαστής είναι αρκετά παράξενος και εγωπαθής τύπος , ο χακερ στο έργο του ήταν και θα είναι πάντα Έλληνας ..γιατί ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε ελληνικό κωδικό!

Μέσα σε μια στιγμή θα νοιώσεις την ανάγκη αλλαγής ,μέσα σε μια στιγμή θα κατανοήσεις την ουσία , δεν θα χρειάζεσαι καμία εντολή να σου λέει τι είναι σωστό και τι όχι μιας και που η έννοια πληροφορία θα είναι η γλώσσα που γνωρίζεις !

Ο Έλληνας καλός η κακός , καταραμένος η τυχερός είναι αυτός που την ουσία της ζωής την έχει δομημένη μέσα στην συνείδηση του! Οι νευρονικες απολήξεις του είναι δημιουργημένες από την γλώσσα που μιλα με αριθμούς , από την αρμόνια την θεϊκή , από την γεωμετρία την τέλεια!

Δεν μπορει λοιπόν να σε νικήσει το δημιούργημα του κατασκευαστή πάρα μόνο να σε καθυστερήσει μέχρι να έρθει νομοτελειακά η ώρα να κατακτήσεις και δημιουργήσεις το νέο επίπεδο!

Καλό παιχνίδι Συνελληνα ..ΘΥΜΗΣΟΥ!

Υ.Γ Κάποιοι πιο καλοί gamers από μένα μου ψιθύρισαν ότι οι πρόγονοι μας έχουν αφήσει πολλά backdoor στο σύστημα και ότι το παιχνίδι είναι τιγκα στα patchakia…Δώρο από τους παλιούς στους νέους γιατί οι παλιοί το επίπεδο της πίστας του σήμερα το ήξεραν και το είχαν χακεψει για τα καλά!

25 thoughts on “Δεν υπάρχει προσπαθώ υπάρχει θυμάμαι…

 1. Ανώνυμος says:

  Αυτός ο ιός που θα φέρει την ξαφνική αναλαμπή πρέπει να μας πιάσει γρήγορα και να μεταδοθεί το ίδιο γρήγορα Νικόλα. Πολλά μας έχουν σχεδιάσει και δεν μας βλέπω καλά.
  0  0
 2. Maria Vaia says:

  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..
  ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ " Η ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΖ……". ΟΙ ΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΘΗΚΕ…. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο "ΞΕΝΟΣ" ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ…. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΩΠΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΙΧΘΕΙΤΕ….. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ…. ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΩΡΑΙΑ ΔΟΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ …. ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ……
  ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ….. ΣΙΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ….. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ……
  ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ… ΤΟΣΑ ΠΟΥ Η ΣΙΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ….
  ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.. ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΧΗ….. ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ….. ΘΥΜΑΣΑΙ???? ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!!!!!! ΕΚΕΙ ΕΛΑΒΕΣ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ……. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ Η ΜΑΧΗ…. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ…. ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ…. ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ… ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ……. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ… ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ…. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ…..
  ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ… ΑΦΟΒΙΑ….ΑΓΑΠΗ…ΑΓΑΠΗ…ΑΓΑΠΗ…..
  ΜΑΡΙΑ

  Υ.Γ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ….. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….. π.ΠΑΙΣΙΟΣ????? "ΣΕΙΣΜΟΣ"……
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΣΟΥ ΘΈΣΩ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ…

  ΠΌΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ;

  ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ…

  ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΊ ΑΛΎΠΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ..

  ΔΏΣΕ ΧΏΡΟ..

  Η ΑΣΠΊΔΑ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ…

  ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙ…ΚΗΤΗ!

  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΝΕΙΣ. ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ…

  ΑΝΟΊΓΕΤΑΙ..

  ΚΑΙ ΤΌΤΕ.. ΒΆΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΌ..

  ΚΌΛΑΣΗ…

  ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΆΡΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟΥ

  ΙΣΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ

  ΑΞΊΖΕΙ ΟΜΩΣ

  ΞΑΝΑΛΈΩ.

  ΧΑΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ

  Ο ΙΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ…

  ANTIVIRUS!

  ΦΑΕΘΩΝ

  τι μυρωδιές και βλακείες μαντολες…

  ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΊΝΑΙ

  Ε Δ Ω

  Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΣΉΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΊΑ ΕΊΝΑΙ

  Ε Δ Ω

  ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ

  όπως 10000 χρόνια πριν

  είναι ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ …

  ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ!
  0  0
 4. π² says:

  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΙΑΤ ΤΗΝ Γ@Μ@ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ?;?;?;

  ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ….
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ . ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ , ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ-ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΚ-ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ Λ-ΕΞΗΣ . ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ…ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙ-ΟΤΙ . ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .
   0   0
 5. Ανώνυμος says:

  νιτσε , θεωρια της αιωνιας επιστροφης……..
  την πιστα που ειμαστε τωρα την εχουμε "ξαναπαιξει" στο παρελθόν αρκετες φορές.
  στο κρισιμοτερο σημειο θα πρεπει να θυμηθουμε την σωστή "τρελλή" επιλογή, κίνηση που αν και σε καποιον που θα την δει θα δειχνει σαν την τρέλλα των σπαρτιατων στις θερμοπυλες ή την επιλογη του Κωνσταντινου Παλαιολογου να στεφθει ο τελευταιος αυτοκρατορας
  απλα πραγματα……….
  laonikos
  πολλες ταινιες μιλανε αμεσα ή εμμεσα για την θεωρια αυτη , ακομα και το ματριξ
  εγω προτεινω τρεις ταινιες λιγο αγνωστες. Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ , ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΦΛΑΟΥΤΟ σεναριο γραμμενο απο τον μεγαλο Μπρους Λη και τελος μια ρωσικη ΤΟ ΝΗΣΙ με εναν ρωσο σαλο καλογερο.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Εμενα θα ηθελα να μου επιτρεψεις να προτεινω την πηγη κι οχι αντιγραφες κι απομιμισεις . Την Πηγη που σε κανει να θυμασε … κι αυτη τη λενε ΠΛΑΤΩΝΑ .
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    και τι σε πειραζει να δεις και καμμια ταινια σε χαλαει, και μπορει να γινει για πολλους η αφετηρια να διαβασουν τον πλατωνα.
    μπορει εσυ που εχεις βρει τις πηγες να λες αυτο……
    για καποιους αλλους μπορει να χρειαζεται μια πιο συνχρονη σκαλα, εφαλτηριο.
    βαρεθηκα την διαφωνια για την διαφωνια
    δειτε και το τρουμαν σοου με τον τσιμ καρευ (τρουμαν= αληθινος ανθρωπος)
    laonikos
    0    0
    • Ανώνυμος says:

     ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ , ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ . ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ , ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ , ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕΣ . ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ .
     0     0
     • Ανώνυμος says:

      ειπα οτι βαρεθηκα την διαφωνια για την διαφωνια
      σεβομαι τον αντιλογο και τον διαλογο
      λετε καποιοι για αμερικανιες αλλα ολοι αναφερεστε στο ματριξ
      ωμη αληθεια, για εμενα η αληθεια ειναι απλα αληθεια
      και βεβαια ειμαι της αποψης οτι απο ολα πιο χρησιμο ειναι να πας κατευθειαν στην πηγη, απλα καποιοι μπορει να χρειαζονται ενα ενδιαμεσο σταδιο
      σας χαλαει. και στο φιναλε φιναλε αυτα που προτεινα ειναι λανθασμενα ή κακοβουλα.
      κανει καποιος μια προταση και αντι να κριθει η προταση μπαινετε καποιοι και εκτρεπετε την συζητηση επιτηδες για να μην παρουσιαστει διαλογος ουσιαστικος αλλα κοκορομαχιες.
      λυπαμαι δεν συμετεχω
      laonikos
      0      0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.