Δεν μπορώ να μην το αναφέρω θα σκάσω….(μια παλιά ανάρτηση ξανά)…Ο βάτραχος μπορεί να πηδήσει έξω από το νερό αν μάθει την αλήθεια!!

Τον Μάρτιο που πέρασε τα κατοχικά νέα όπως και άλλα μπλοκ καλεστήκαν από εισαγγελέα επειδή είχαν αναρτήσει ένα γραμμα κάποιου που υπόγραφε σαν τραπεζικός και έλεγε οτι η Ελλαδα θα κηρύξει πτώχευση τον ίδιο μήνα! Βέβαια έπεσε λίγο έξω χρονικά !! Βέβαια μετά «μάθαμε!!!??» ότι ο εν λόγω τραπεζικός ήταν φανοποιός και ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη ενάντιων του! Αναρωτιέμαι για τον φίλο φανοποιό τώρα που σε μερικές ώρες η μέρες η μήνες (δεν είμαι πυθία) θα ανακοινωθεί η «επιλεκτική χρεωκοπία» θα τον βοηθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο? Και δεν μπορώ να ξεχάσω τους τόνους από σχόλια ..με απίστευτες ύβρεις από πολλούς χρήστες ..άραγε ολοι αυτοί τώρα πως παίρνουν τον όρο «επιλεκτική χρεωκοπία»? Πιο όμορφα? Πιο εύπεπτα? Και καλά τώρα είμαστε ακομα στην αρχή …


σε λίγους μήνες που μπορεί να ακούσουμε (και ίσως να μας έχουν φέρει και στο επιτέλους πια…!) το γνωστό δυστυχώς «κανονιασαμε»..τι θα λέμε?…Ακόμα να κάνω μερικούς μελλοντικούς συλλογισμούς…άμα κάτσω και γράψω στο κατοχικά ότι σύντομα θα γίνει πόλεμος με Ιράν ..θα με ξανά βρίσετε? Άμα γράψω ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο «σύντομα»  με τους γείτονες …θα με πείτε καταστροφολογο? Μάλλον όχι πια…μάλλον οι περισσότεροι έχετε αρχίσει και τα βλέπετε αλλιώς πια τα πράγματα…άλλα σας έχω μια ερώτηση δικαίωσης μου από τα πολλά «καντήλια» που μου έχετε σουρι…τι έγινε και σιγά σιγά αλλάζετε άποψη? Αφού νέα στοιχεία δεν έχουν παρουσιαστεί! Πως και σιγά σιγά όλος ο κόσμος αρχίζει και βλέπει με άλλο μάτι πια τα γεγονότα?…..
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ: Ρε λες όταν κάποιος δηλώνει κάτι για το μέλλον όπως πχ ο φανοποιός ..αν τύχει να πέφτει μέσα να αλλάζει το μέλλον?…Μήπως φοβούνται τον λαό και την οργή του και κάθε φορά που κάποιος προλαβαίνει τα σχέδια τους ..έχοντας και την δύναμη να ενημερώσει πολλούς?

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *