Δεν ηρεμούν με τίποτα οι Γερμανοί: Επιδιώκουν νέο μνημόνιο για την Ελλάδα τον Ιούλιο!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Νέο μνημόνιο έως το τέλος Ιουλίου (!) προβλέπει το επικρατέστερο σενάριο της καγκελαρίας για την Ελλάδα. Μνημόνιο με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα, ίσως και άλλο επιτόκιο, με κάποια επιπλέον δισεκατομμύρια, αλλά με τους στόχους αμετάβλητους. Αυτό είναι η τελευταία γραμμή αντίστασης των εταίρων μας. Κι αυτό, λένε, μόνο επειδή το πρόγραμμα έχει, ούτως ή άλλως αποτύχει.Τρεις ημέρες μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Αθήνα, στο Βερολίνο έχουν ξαναβγεί τα τεφτέρια. Στο ερώτημα χρόνο ή χρήμα, η γερμανική κυβέρνηση θα ήθελε να απαντήσει ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν το κάνει.


Μπορεί η Άγκελα Μέρκελ να «ξορκίζει» τη συζήτηση περί «εκπτώσεων» και να «αδειάζει» τους υπουργούς της όταν υπονοούν το αντίθετο, αλλά δεν θα αποφύγει τέτοιου είδους επαναδιαπραγμάτευση.


Συνεργάτης της καγκελαρίου κάνει λόγο για ψευδαισθήσεις που καλλιεργούνται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, αλλά και για κυβερνητική προγραμματική συμφωνία «φανταστική», η οποία δεν αποτελεί τα καλύτερα διαπιστευτήρια αξιοπιστίας για τη νέα ηγεσία.Όπως αναφέρει η Real News, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην ανάγκη για επιμήκυνση του χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων κατά ένα ή δύο χρόνια. Επειδή όμως κάθε παράταση κοστίζει σε χρήμα, ο χρόνος που θα δοθεί θα είναι ο λιγότερος δυνατός και θα συνοδεύεται από νέες αυστηρές δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις, ενώ τα χρήματα θα πρέπει να βρεθούν με τρόπο που δεν θα απαιτεί έγκριση των εθνικών κοινοβουλίων, ίσως με νέο κούρεμα, όπως επιδιώκει το ΔΝΤ.

 defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *