Δεκτή η μήνυση του γιατρού κατά των 300 της Βουλής για εσχάτη προδοσία!

Γράφει η Αννυ Λιγνού

Ενας γενναίος γιατρός από τη Χαλκίδα, ο χειρουργός – ογκολόγος κ. Δημήτρης Αντωνίου, κατέθεσε τον περασμένο Μάιο ονομαστική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού, των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, διαφόρων υπουργών, του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και των μελών της Τρόικας με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας!

Ο κ. Αντωνίου, πριν κάποιοι βιαστούν να τον χαρακτηρίσουν ως «γραφικό» και «δικομανή», είναι ένας σοβαρός άνθρωπος ο οποίος μελέτησε και έψαξε πάρα πολύ πριν καταλήξει -μόνος του, χωρίς δικηγόρο, γιατί δεν έβγαζε άκρη- στον τρόπο με τον οποίο θα συνέτασσε τη μήνυσή του και θα προωθούσε την υπόθεση.


Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα τεκμηριωμένα στοιχεία που παρέθεσε ο μηνυτής, έκανε δεκτή τη μήνυση και όρισε -προς μεγάλη έκπληξη όλων- ταχύτατα την προανάκριση για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου. Στην προανακριτική διαδικασία ο κ. Αντωνίου κατέθεσε πολλά συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τρόπος που συντάχθηκε η μήνυση και τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία επικαλείται, παρακάμπτουν τη βουλευτική ασυλία, εφόσον η εσχάτη προδοσία αποτελεί διαρκές έγκλημα και υπάγεται στην αυτόφωρη διαδικασία.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


κ. Δημήτρης Αντωνίου

Να πούμε επίσης ότι πλήθος κόσμου συμμετείχε ενεργά στην όλη υπόθεση και δήλωσε τη συμπαράστασή του. Ο κ. Αντωνίου, στη σχετική ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδας μεταξύ άλλων τόνισε ότι «το Μνημόνιο είναι μια δανειακή σύμβαση η οποία όμως έχει αντικαταστήσει και καταλύει το ίδιο το Σύνταγμα και βάσει της οποίας αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό – εξ’ ου και τα δημοσιεύματα για τα νησιά μας!» συνεχίζει: «Αν είναι έτσι, να το δηλώσουμε επισήμως και να λεγόμαστε Τροϊτκιστάν και όχι Ελλάδα, κι εμείς Τροϊκανοί!» και κατέληξε μεταξύ άλλων: «Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!»

Τέλος να σημειώσουμε ότι εκτός από τα ανώνυμα blogs που παρακολούθησαν το θέμα, παρουσιάσθηκε επίσης στον σταθμό Κόντρα Tv, στην εκπομπή του Τέρενς Κουίκ και στο Media Soup της Σεμίνας Διγενή. Το θέμα κάλυψε επίσης η δημοσιογράφος Νέλλυ Ψαρρού. Όλοι οι άλλοι ίσως δεν το θεώρησαν σπουδαίο …

Διαβάζοντας ξανά το κείμενο πριν πατήσω το «αποστολή» στον υπολογιστή μου, είδα ότι άρχισα τον πρόλογό μου αποκαλώντας τον κ. Αντωνίου «γενναίο». Θα μας κατηγορήσουν για προγονολαγνεία, αλλά στην αυθεντική Δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδας ο κ. Αντωνίου θα ήταν ένας ενσυνείδητος Ελληνας πολίτης που έκανε απλά το καθήκον του.

Και κλείνουμε με μία φράση του ίδιου: «Σε αυτά τα χώματα χύθηκε αίμα για την ελευθερία, δεν μπορούν αυτοί να τα πουλάνε».

Info:

Όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει το κείμενο της μήνυσης και να παρακολουθήσει βίντεο για το θέμα αυτό, μπορεί να δει την πορεία της υπόθεση καθώς και όλες τις λεπτομέρειες στο προσωπικό site του κ. Αντωνίου http://zoidosia.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *