10:08 - 16/09/2011

ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ και ΔΕΚΑ+1 να ΠΕΙΣΤΕΙΣ (video)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

1. Γιατί έχεις αξιοπρέπεια. Δεν είσαι ζώο. Και δεν ανέχεσαι να σου φέρονται σαν τέτοιο. Είσαι άνθρωπος και απαιτείς σεβασμό. Δε θα ανεχθείς πια άλλα ψέμματα. Σε κοροϊδεύουν συνεχώς και σε φτύνουν στα μούτρα και αυτό δε θα το ανεχθείς άλλο.

2. Γιατί δεν φοβάσαι να ζήσεις.
 Ξέρεις ότι ο κόσμος δε φτιάχτηκε για εσένα παρά τα όσα λένε στις διαφημίσεις. Ξέρεις ότι είσαι μια μικρή μονάδα μιας μυρμηγκοφωλιάς, μια κουκίδα στο ψηφιδωτό που ονομάζουμε ανθρωπότητα.  Μια κουκκίδα που έχει αποστολή να λάμπει και όχι να τρεμοπαίζει…
Και ξέρεις ότι κάποτε θα πεθάνεις. Και για το λόγο αυτό χαίρεσαι το δώρο της ζωής. Με πάθος.  Και όταν ο θάνατος έρθει να σε βρει, τότε, έχοντας ζήσει, ήρεμα θα τον δεχθείς χωρίς να τον φοβάσαι.
3. Γιατί δε θα επιτρέψεις στους σημερινούς ισχυρούς να διαμορφώσουν μια χειρότερη ανθρωπότητα από τη σημερινή και γιατί πιστεύεις ότι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο αξίζει να ζήσεις και να πεθαίνεις είναι το να παραδόσεις έναν κόσμο ίδιο – αν όχι καλύτερο – από αυτόν που βρήκες. Έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας και όλα εκείνα τα παιδιά που θα έρθουν όταν εμείς θα έχουμε φύγει..
4. Γιατί είναι δικαίωμα σου να καθορίζεις τη ζωή σου και να ασκείς εξουσία στη γη των πατέρων σου. Γι’ αυτήν τη γη πολέμησε ο παππούς σου, ο προπάππος σου ή ίσως και ο πατέρας σου, για να μπορείς εσύ ελεύθερα να ζεις και να καθορίζεις τη ζωή σου εντός των ορίων της ποτισμένης με αίμα αυτής γης. Την γη αυτήν την κληρονόμησες από τους πρόγονους σου και οφείλεις να κάνεις το χρέος σου τώρα που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Αυτή η γη είναι η πατρίδα σου. Σε χρειάζεται.
5. Γιατί κατάλαβες ότι η αποχή σου από τα κοινά και η απάθεια είναι που δίνουν την εξουσία στους μόνιμους εξουσιαστές μας και αποφάσισες να βγεις από αυτό το τέλμα της απάθειας και της μιζέριας. Ξέρεις πως να τους πολεμήσεις. Θα αυτό-οργανωθείς. Μετέχεις σε ομάδες, φτιάχνεις ομάδες, συλλόγους και εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία για να μιλήσεις με τους συμπολίτες σου, να ξυπνήσεις κάποιον που κοιμάται, να συζητήσεις με κάποιον για το τι μπορούμε να κάνουμε και κάνεις ότι αποφασίσετε. Μπορεί σε άλλους να φαίνεται λίγο, αλλά όχι σε εσένα. Εσύ ξέρεις ότι όλα τα μεγάλα ταξίδια αρχίζουν με ένα μικρό βήμα.
6. Για να σταματήσεις να πλήττεις, να είσαι μίζερος, καρμίρης και δυστυχισμένος. Δεν αρμόζουν τα συναισθήματα αυτά να είναι μόνιμα στον άνθρωπο. Δεν είσαι ανθρωπάκος. Είσαι άνθρωπος. Και αντί να διαβάζεις δωρεάν βιβλία για την κατάθλιψη, κάνεις προσπάθειες να αλλάξουν οι συνθήκες που δημιουργούν όλη αυτή τη μιζέρια και την ακεφιά.
7. Γιατί βλέπεις καθαρά ότι τα νήματα με τα οποία σε κινούν είναι μεταξωτά. Όλο αυτό το χρέος που χρωστάνε όλοι οι λαοί σε κάποιους εξωγήινους όλο αυτό το ψέμα που σε κάνανε να πιστέψεις και με το οποίο σε καθοδηγούν σε πράξεις που κάνουν την ψυχή σου χειρότερη, τη ζωή τη δική σου και των παιδιών σου πιο μαύρη, δεν είναι παρά ένα νήμα που εσύ επιτρέπεις να σου κινεί τα χέρια και τα πόδια.  Ξέρεις ότι μόλις βρεθείς μαζί με πολλούς αποφασισμένους να μην υπακούν στο νήμα, τότε αμέσως το νήμα θα κοπεί και κανείς δε θα έχει εξουσία πάνω σας.
8. Γιατί γνωρίζεις ότι υπάρχει φάρμακο ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που βλάπτουν την ανθρωπότητα σήμερα. Το φάρμακο αυτό πρώτοι το ανακάλυψαν οι Έλληνες πρόγονοι σου και λέγεται δημοκρατία. Οι σκοτεινές δυνάμεις, με τη σημερινή ολιγαρχία της βρωμιάς και του ψέματος που τολμούν να αποκαλούν δημοκρατία, μπορούν να νικηθούν μόνο με αληθινή δημοκρατία. Ξέρεις ότι η δημοκρατία προϋποθέτει ισηγορία και ισονομία. Ξέρεις ότι σήμερα δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία ούτε ισηγορία ούτε ισονομία. Υπάρχουν μόνο κάποια «δημοκρατικά δικαιώματα» τα οποία οι ολιγάρχες σου παρουσιάζουν μαζί με το σάπιο πολιτικό τους σύστημα σαν «δημοκρατία» . Ξέρεις ότι αν επιβληθεί από εσένα μια δημοκρατία χωρίς βουλευτική ασυλία, χωρίς νόμους περί ευθύνης υπουργών, με κληρωτούς πολίτες ενόρκους στις εξεταστικές επιτροπές, με διενέργεια δημοψηφισμάτων όταν το απαιτεί ο λαός και όχι αποκλειστική εξουσία διενέργειας δημοψηφίσματος να έχει μόνο η κυβέρνηση, με έλεγχο των τηλεοπτικών σταθμών από ΕΣΡ κληρωτών πολιτών, με υποχρέωση των καναλιών να παίζουν ίσο χρόνο όλους τους αρχηγούς κομμάτων, ακόμα και αυτών που μετέχουν για πρώτη φορά… Είναι τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν… Αρκεί μόνο να επιβληθεί δημοκρατία.
9. Γιατί μόνο όταν εκτελείς το χρέος σου ως άνθρωπος και με τις πράξεις σου βοηθάς να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο, σταματάει το πουλάκι που σου τρώει τα σωθικά να σου τρώει τα σωθικά.
10. Γιατί δεν είσαι δειλός να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες ότι δήθεν το να επαναστατήσεις δεν έχει νόημα, ή ότι όσοι άνθρωποι και να βγουν στο δρόμο δε θα έχει αποτέλεσμα ή οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα, να μείνεις στην απάθεια, τη δυστυχία και τη μιζέρια. Είσαι άνθρωπος. Με τιμή. Και αξιοπρέπεια. Και επαναστατείς όταν δε σου φέρονται ανάλογα.Πως θα το καταφέρεις;

Πρέπει να βγεις από τα εξής τριπάκια:1. Μην ελπίζεις ότι θα επαναστατήσουν κάποιοι άλλοι για σένα, γιατί τότε πάντα θα ενεργούν για εσένα χωρίς εσένα…


2. Μην επαναπαύεσε στο ότι είμαστε Έλληνες και ότι οι Έλληνες πάντα τα καταφέρουν και νικούν. Έχει τόσο πολύ προβληθεί αυτός ο μοχλός «ότι είμαστε Έλληνες, ότι μπορούμε να νικήσουμε, ότι θα νικήσουμε, ότι είναι στο αίμα μας να νικήσουμε, ότι είναι στο DNA μας να νικήσουμε επειδή είμαστε Έλληνες»… Προβλήθηκε τόσο πολύ που ο μοχλός έσπασε (αυτός ήταν ο σκοπός: να σπάσει). Επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας…  Λες και περιμένουμε κι εμείς τον προσωπικό μας Διασώστη-Μεσσία να έρθει να μας σώσει. Λες και περιμένουμε να βγει το αίμα μας και να διεκδικήσει, το DNA μας να αγωνιστεί. Λες και περιμένουμε να ενσαρκωθεί ο 14.000 ετών, τουλάχιστον, «πολιτισμός» του Έλληνα από μέσα μας –αλλά χωρίς να σηκωθούμε από τον καναπέ. Ο «μοχλός» έχει σπάσει κι εμείς καθόμαστε και τον κοιτάμε και τον θαυμάζουμε γιατί ξέρουμε ότι τον έχουμε, αλλά δεν ξέρουμε ότι δεν λειτουργεί… Αν το ξέραμε θα καθόμαστε να τον επισκευάσουμε.


3. Η οργή δεν πρέπει να ξεθυμαίνει στις πλατείες. Αν σκέφτεσαι ότι οι Αγανακτισμένοι Πολίτες με το να διαμαρτύρονται στις πλατείες κάνουν ότι μπορούν, σκέψου, επίσης, ότι το ίδιο κάνει (δηλαδή, ό,τι μπορεί) και η Ν.Τ.Π. (πολιτικοί, τράπεζες, ΜΜΕ, συνδικαλιστές, και όλοι όσοι διαιρούν και αποδυναμώνουν τον κόσμο: «διαίρει και βασίλευε»). Χρησιμοποιεί την οργή των Αγανακτισμένων ως «αποσυμπιεστικό εργαλείο», την αφήνει να εκδηλωθεί και να ξεδώσει, να «ξεθυμάνει» με ελεγχόμενες κινήσεις, όπως με ελεγχόμενες κινήσεις χρεοκοπούν κράτη. Παρόμοια και με ελεγχόμενες κινήσεις αφήνει τον κόσμο να αντιδράσει και να ξεσπάσει, μέχρι εκεί που πρέπει –όχι πάρα πέρα.


4. Κράτα το μυαλό σου σε πνευματική και πολιτική εγρήγορση. Ποτέ αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που δείχνει.


5. Αν είσαι βολεμένος συνειδητοποίησε ότι είσαι ένα «εργαλείο» που χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της. Μετά δεν θα της είσαι χρήσιμος, θα σε καταργήσει.


6. Αρνήσου την καταστροφολαγνεία, είτε αυτή έρχεται μέσα από το Hollywood, είτε μέσα από το internet, ως 2012, ως κομήτης Elenin, ως κακοί εξωγήινοι, ως Αντίχριστος, ως ηλιακή ακτινοβολία, κλπ. Όλα αυτά είναι μία υποσυνείδητη μορφή «απελευθέρωσης» από τα όποια δεινά, με την οποία (απελευθέρωση) σε μαστουρώνουν.


7. Αρνήσου την «καλλιέργεια» στο μυαλό μας ότι κάποιος άλλος θα έρθει να μας σώσει (είτε ως Ομάδα Ε, είτε ως εξωγήινοι από τον Σείριο, είτε ως Ιησούς, κλπ). Καλώς να έρθουν, αλλά σκέψου ότι δεν το έχουν κάνει σε εξίσου σημαντικές ιστορικές εποχές (γιατί να το κάνουν τώρα;), ή κι αν έρθουν θα ζητήσουν κάποια ανταλλάγματα, οπότε πάλι, με κάποιο τρόπο θα είσαι χρεωμένος. Ακόμα κι αν σου τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα, κάποια στιγμή θα αρμέξουν τα παιδιά μας. Η ιστορία το έχει αποδείξει πολλές φορές.


8. Συνειδητοποίησε το πολίτευμα. Αυτή την στιγμή (και επιβάλλεται σε όλο τον πλανήτη) είναι «Τυραννίδα με πειθαναγκαστική οικονομική ολιγαρχία». Ο Αριστοτέλης περιγράφει την τυραννία ως τη βίαιη ή δια δόλου κατάληψη της εξουσίας η οποία ασκείται από ένα άτομο προς το προσωπικό του συμφέρον (ή και άλλων πίσω από αυτόν) και όχι προς του συνόλου.


9. Συνειδητοποίησε ότι ο «πόλεμος» γίνεται μέσα στο μυαλό μας, είτε είναι σε παγκόσμιο επίπεδο είτε σε διαπροσωπικό και προσωπικό. Ο «εχθρός» μπορεί να είναι αόρατος, αλλά τα όπλα του είναι ορατά.


10. Βγες από την γυάλα του σύγχρονου χειραγωγημένου ανθρώπου: «κάτι θα γίνει», «κάπως θα τα καταφέρουμε». Συνειδητοποίησε ότι ο χειραγωγημένος σύγχρονος άνθρωπος διαφέρει από τον δούλο ή τον σκλάβο της παλιάς εποχής σε κάτι πολύ σημαντικό: Ο δούλος είχε επίγνωση ότι ήταν δούλος. Ο χειραγωγημένος σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει αυτή την επίγνωση και πιστεύει πως είναι ελεύθερος.


11. Δες τα video που ακολουθούν:

Πηγή: 
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*