ΔΕΙΤΕ τους μισθούς των «Τροϊκανών» – Πληρώνονται για να μας εξαθλιώνουν

Πληρώνονται για να κόβουν του μισθούς και τις συντάξεις από τον ελληνικό λαό. Και για αυτό το «θεάρεστο» έργο τους, πληρώνονται και αδρά…

«Χρυσές» δουλειές συνιστά για τα κλιμάκια της τρόικας οι υπηρεσίες που προσφέρουν σε τεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα.


Την ώρα που στην χώρα μας εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ έχουν φθάσει να παίρνουν 25.000 με 30.000 ευρώ έκαστος για τις δουλειές τους στην Αθήνα.
Το ποσό αυτό το οποίο είναι πρόσθετο των κανονικών τους αμοιβών (bonus) και αφορά το χρονικό διάστημα για το οποίο διαρκεί ο έλεγχος της ελληνικής οικονομίας.
Αναφορικά με το ερώτημα για «το ποιος πληρώνει» αυτά τα λεφτά στους ελεγκτές της Τρόικας, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών επισημαίνουν ότι αυτά έρχονται από τα κοινοτικά ταμεία.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «bankingnews», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ και το οποίο θα μοιραστούν τα «γκρουπ» της τεχνικής αντιπροσωπείας που κατά διαστήματα έχουν έρθει στην χώρα μας.

tsantiri

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *