ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ! «ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ»… ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

«Η ελληνική νεολαία πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα της. Γιατί η στρατιωτική θητεία, κατά την άποψή μου είναι τιμή για κάθε νέο παιδί»

Ποιανού είναι αυτά τα λόγια; Αυτά τα ακραία εθνικιστικά και μιλιταριστικά, μήπως είναι λόγια κανενός απόστρατου της «χούντας»; Μήπως τα έχει πεί κανα στέλεχος της «Χρυσής Αυγής». Ο Παττακός που χίλια χρόνια να ζήσει;;;


Λοιπόν όχι… Είναι λόγια του χαρακτηρισμένου από μετροπαθείς πηγές, ως αντιμιλιταριστή, νυν Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Μπεγλίτη, τον οποίο έχουμε φροντίσει καταλλήλως από τον «Στόχο» για το πολιτικό του παρελθόν και για την στάση του στην Ευρωπη υπερ ψηφισμάτων που εθνοούσαν τους τούρκους και για ατυχέστατες δηλώσεις απαξιωτικών χαρακτηρισμών των ανδρών και αξιωματικών που δρούσαν υπό τις διαταγές του διδύμου Μακαρίου – Γρίβα το 1965 στην Κύπρο. Ο Μπεγλίτης σε ερώτηση για την άυξηση ή όχι της στρατιωτικής θητείας, είπε επί λέξη:

«Και εγώ 24 μήνες έκανα στον Έβρο και δεν έκανα σε στρατιωτικά “κολλέγια”. Έκανα στον Έβρο, στη γέφυρα του Έβρου και είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που έκανα τη στρατιωτική μου θητεία, γιατί η ελληνική νεολαία πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα της. Γιατί η στρατιωτική θητεία, κατά την άποψή μου είναι τιμή για κάθε νέο παιδί»

Έτσι… Όταν σφίξουν οι κόλοι και δείς το πρόβλημα από μέσα, όταν καθίσεις στην ηλεκτρική καρέκλα και ξέρεις ότι ο διακόπτης μπορεί να ανοίξει κι από ένα τυχαίο γεγονός, τότε τα βλέπεις αλλιώς. Ξεχνλας και τα προοδευτιλίκια και τους αντιμιλιταρισμούς και όλα αυτά θολοκουλτουριάρικα που κακά τα ψέμματα, το κόμμα του Μπεγλίτη και η επονομαζόμενη αριστερά επέβαλαν από κοινού, στα πλαίσια μιάς κοινωνικής και ενίοτε και πολιτικής χούντας που εγκατέστησαν με την υποτιθέμενη δεξιά απλό παρατηρητή…

«ΣΤΟΧΟΣ» πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *