Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:29 - 27/10/2011

Γουατεμαλα κ ΔΝΤ!!! εαν δεν υπαρξει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ….ΙΔΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΝΤΑΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ;

Το συγκεκριμένο βιντεο ειναι απο την εκπομπη ΕΞΑΝΤΑ της ΝΕΤ. Στο site της ΝΕΤ το διέγραψαν. Δεν συμφερει βλεπεις κανεναν αφου το προπαγανδιστικο συστημα του ΔΝΤ είναι παντου.

Λοιπον σε αυτο το βίντεο διχνει την Γουατεμαλα οπου το ΔΝΤ καταφερε να μπει το 1984 και καταφερε να παει την οικονομια σε υψηλα επιπεδα. Μικρο πληθωρισμο , εξαγωγες και ευημερια μακροοικονομικων. Ομως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρημα το διακινουν 10-20 οικογενειες. Ολοι οι κατοικοι υποσυτιζονται και τα παιδια μεγαλωνουν αγραμματα. Πως θα ξεσηκωθουν ? Το μονο που κανουν ειναι να δινουν μαχη να ειναι ζωντανοι……


Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα του ΔΝΤ απο το εγκυρο ντοκυμαντερ ΕΞΑΝΤΑΣ. Το βιντεο δεν ξερω ποσο καιρο θα μεινει ακομα επανω στο youtube…….
Απο το 1984 μεχρι τωρα περασαν χοντρα χοντρα 30 χρονια . Αυτο ηταν το προγραμμα των νεοταξικων που εφαρμοστηκε σε χωρες που δεν ανηκαν σε αυτο που αποκαλουσαμε αναπτυγμενες χωρες της δυσης τοτε.
Το τωρινο νεοταξικο προγραμμα που βλεπουμε οτι ξεκινα το 2010 απο την Ελλαδα , την χωρα που δημιουργησε τον πολιτισμο πριν χιλιαδες χρονια , θα εχει τουλαχιστον 30 χρονια εφαρμογη με την συμμετοχη βεβαια και αλλων χωρων με “ασθενη οικονομια” την οικονομια βεβαια που ιδιοι προκαλεσαν και ανηκουν στον αναπτηγμενο πλεον δυτικο κοσμο.
Η χωρα που ξεκινησε τον πολιτισμο την δημοκρατια πριν χιλιαδες χρονια θα ειναι η αφορμη και το μοντελο να υποδουλωσει και αλλα κρατη στην νεα μορφη πολιτισμου. Τον “πολιτισμο” των ΜΚΟ οπου καθε ομαδα ανθρωπων  θα μπορει να εχει φωνη προς την μοναδικη κυβερνηση του κοσμου. Ετσι ΜΚΟ (μη κυβερνητικες οργανωσεις) θα παιζουν το ρολο τους στο αυριανο πολιτικο συστημα αφου τον σημερινο ρολο τους τον εχουν πετυχει. Δηλαδη τον ρολο της αποσταθεροποιησης. Ετσι θρησκειες , ιδεες κλπ θα εχουν την σταμπα των ΜΚΟ. ΟΙ ΜΚΟ θα ειναι οι αντιπρωσωποι μας σαν “πολιτες”.
Ο κοσμος αλλαζει το σχεδιο εφαρμοζετε . Καθεστωτα πεφτουν με σχεδιο (λιβυη, αφρικη, κλπ ).αφου πλεον δεν τα χρειαζονται,  εχουν ετοιμο καινουρια μορφη καθεστωτως. Γιατι δεν τα χρειαζονται τωρα ? Μηπως δουμε και καποιο παρακλαδι του ΔΝΤ και εκει ?
Παντως στο μελλον αυτοι που βοηθουν τον μηχανισμο τουΔΝΤ (δημοσιογραφοι πουλημενοι πολιτικοι μεγαλοοικογενειες εφοπλιστων εργολαβων κλπ) θα εχουν ενα κεραμμυδι στο κεφαλι τους εμεις οι υπολοιποι θα εχουμε μερικα email να θυμομαστε.
Η τωρινή μεταναστευτικη πολιτικη (δεν υπαρχει) μπατε σκυλοι αλεστε ειναι και αυτο με σχεδιο . Αλοιωση βιωτικου επιπεδου, παιδειας κλπ. Αυτοι δεν εκπαιδευονται . Το μονο που κανουν ειναι να παλευουν να ζησουν και να γεννανε. Δινοντας τους δικαιωμα αυριο μεθαυριο να ψηφιζουν τοτε τελιωσαμε. ΟΧΙ επειδη θα ψηφιζουν αλλα επειδη δεν θα είναι μωρφωμενοι και δεν θα εχουν κριση. Το κανανε με τις δημοτικες εκλογες.

Οποιος πιστευει οτι ολα αυτα είναι απλά “θεωριες συνομωσιας” τοτε ας το λαβει σαν ενα καλο μυθιστορημα……..!!!! Καλο ειναι και αυτο.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*