Γονείς κατηγορούν το Wi-Fi πως σκότωσε τον δεκάχρονο γιο τους – Ζητούν την απομάκρυνση από τα σχολεία

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν οι γονείς ενός δεκάχρονου που έχασε τη ζωή του από καρκίνο στον εγκέφαλο πιστεύοντας ότι το ασύρματο δίκτυο στο σχολείο του ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού.

Σύμφωνα με τη New York Daily, οι γονείς του 10χρονου Ethan Wyman ζητούν να απομακρυνθούν τα Wi-Fi από τα σχολεία καθώς πιστεύουν ότι όσοι μαθητές εκτίθενται σε ακτινοβολία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρόκλησης καρκίνου του εγκεφάλου. Ο πατέρας του Ethan, Damon Wyman, είπε στην The Dominion Post ότι ο γιος του διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο τρεις μήνες αφότου χρησιμοποίησε ένα iPod.

Η απόφαση της δικαιοσύνης αναμένεται να ληφθεί το Σάββατο ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας το οποίο ανακοίνωσε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα ασύρματα δίκτυα δεν ενέχουν κίνδυνο για την υγεία.

Πηγή

Loading...

3 thoughts on “Γονείς κατηγορούν το Wi-Fi πως σκότωσε τον δεκάχρονο γιο τους – Ζητούν την απομάκρυνση από τα σχολεία

  1. Ανώνυμος says:

    Υπήρχαν και στην αμερική οι… μα όλοι δέν αντέξαν το νού τους έχασαν πολλόι αν και αυτός sota να θα φανεί.Παλιά τα ιερά του κάν αργότερα τα συμαντρα του ραν κι γιαν α κι παλεωτερα στου λαν μα λαν μελαν κιτο ραν οι μαυροι κλαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *