10:26 - 18/06/2014

Γνωρίζει ο καθολικός τι εστί Ρωμαιοκαθολικισμός; Ο Ψευδοπροφήτης βρίσκεται δίπλα του, ο καθολικός το νοει;;;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γνωρίζει ο καθολικός τι εστί Ρωμαιοκαθολικισμός; Ο Ψευδοπροφήτης βρίσκεται δίπλα του, ο καθολικός το νοει;;;


Εχθές γράψαμε για τον πάπα και τις συμβουλές του στους οικονομολόγους και πολιτικούς. Φαίνεται ότι οτι ο Ρωμαίος Ισουίτης έχει πάρει τις πληροφορίες του για την εξέλιξη ή την καθυστέριση των σχεδίων της Νεας Τάξης. Έτσι αρχίζει την «λειτουργία» και καλεί τον ρωμαιοκαθολικό να «κατηχηθεί και να εκπαιδευτεί» ακόμα περισσότερο στην θυσία που του ετοιμάζει η νέα τάξη. Ο εκπαιδευμένος μαζι με το συνώνυμο του, “πιστός” έτσι τον λένε, είναι πανέτοιμος να ακολουθήσει τον Ισουίτη!

Ο ρωμαιοκαθολικος πιστός τώρα τι κάνει; Θα χτυπάει παλαμάκια με την παρουσία του Ισουίτη και θα κάνει τον σταυρό του να πεθάνει ανώδεινα όταν θα έρθει η ώρα του; Δηλαδή, ο καθολικός είναι τόσο πιστός στο ινστιτουτο εκπαιδεύσεως του με καμία κρίση γι ολα αυτά που συμβαίνουν μέσα στο δικό του ινστιτούτο της ονομαζόμενης «θρησκείας της αγάπης»;

Τα σκάνδαλα πέφτουν το ενα μετά το άλλο σαν αστραπές τριγυρω του, αλλά ο ρωμαιοκαθολικός πιστός παραμένει ακλόνητος! Η εκπαίδευση του έπιασε τόπο. Η Ισουιτική του εκπαίδευση είναι απαραβίαστη, όλα τα εγκεφαλικά του κύταρα βρίσκονται σε μόνιμο σοκ. Που και που αρχίζει να βγάζει το κεφάλι έξω απο το νερό να πάρει ανάσα. Αλλά έλα που ολο και περισσότερο ο ποντίφικας θα του δίνει μία και θα πιάνει πάτο.

Ας δούμε μερικά στοιχεία μέσα απο τα δικά τους πιστέυω και όχι μέσα απο την δική μας πραγματικότητα….όσοι γνωρίζουν τα κατοχικά καταλαβαίνουν την υπόσταση. Δείτε τώρα την θρησκεία της αγάπης και της ζωής μέσα απο τις δικές τους εικόνες και εικονοστάσια:

Τι είδατε στις εικόνες των κρανίων και σκελετών;

Η Ρωμαιοκαθολική λατρεία αυτοσυγκεντρώνει την πίστη της περισσότερο στο θάνατο από τη ζωή. Ο πιστός επικεντρώνεται στην μετά θάνατον ζωή, στη γαλήνη του στεμμένου κρανίου και την πειθαρχία του ντυμένου σκελετού. Η ηλιθιότητα του ρωμαιοκαθολικισμού δεν έχει όρια.

Όλες οι ανθρώπινες δυνατότητες, η ομορφιά του ανθρώπινου όντος, το πιο όμορφο δώρο της ζωής, απορρίπτονται και αποβάλλονται. Η λατρεία των νεκρών με ενα τελετουργικό τροπο εκφράζει την αγάπη προς τον θάνατο και αποκαλύπτει το μίσος εναντίον της ζωής!

Ο θάνατος ως πρότυπο, η ζωή ως «παράπλευρη απώλεια». Ο Ρωμαιοκαθολικισμός δεν βλέπει καμία αξία στη ζωή των ελεύθερων και κυρίαρχων ανθρώπων. Ο πιστός ταυτόχρονα είναι και το θύμα, η ζωή του έχει μόνο ένα σκοπό. Ο σκοπός είναι η θυσία του σε ένα ινστιτουτο της «αγάπης» των νεκρών και του θανάτου! Προκειται για μια θρησκεία με εκατομμύρια άμυαλους ηλίθιους που δεν είναι σε θέση να ανοίξουν έστω για μια φορά τα μάτια τους και να δουν!

Μέσα από τους αιώνες, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει στραφεί εναντίον της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που είναι ο κληρονόμος της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ένα από τα πολλά θύματα της Ρωμαιοκαθολικής Ιεράς Εξέτασης και των Σταυροφοριών. Με τους Ελευθεροτέκτονες, το Ισλαμ, τους άθεους κτλ. δεν είχαν προβλήματα. Εναντίων της Ελληνικής Ορθόδοξης και της Κοπτικής Εκκλησίας πάντα είχαν και πάντα θα τους καταπολεμούν. Το ινστιτούτο να φοβάσε και όχι τους πιστούς. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν.

Η λατρεία του σκελετού των κυριολεκτικά εκατοντάδων χιλιάδων οστών, κρανίων, έστω και ντυμένους σκελετούς και μουμιοποιημένους και στεμμένα κρανία είναι μια ηλιθιότητα που έχει ξεπεράσει όλα τα όρια της ανθρώπινης λογικής. Το ρομποτικόποιημενο συλλογικό όμως, είναι ο στυλοβάτης του κυβερνώντος συστήματος που οδηγεί την ανθρωπότητα στον τέλειο αφανισμό.

Η λατρεία του Ρωμαιοκαθολικού θανάτου έχει δισεκατομμύρια οπαδούς, επειδή πιστεύουν ότι έχει να κάνει με θρησκεία.

Ας μας απαντήσουν με βάση ποιων δεδομένων νομίζουν οτι η πίστη τους είναι μια θρησκεία;

Που βασιζονται και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Ρωμαιοκαθολικισμός σέβεται τη ζωή;

Σε ποιο Θεό προσεύχονται, αυτοι που πιστεύουν, με την παρουσία παιδεραστών με φορέματα, με δολοφόνους και πολεμοκάπηλους όπως ο ποντιφικάς τους;

Με ποιο υπέρτατο ον βρίσκονται σε επαφή όταν το παρακαλούν με την συνωδία των κρεμασμένων σκελετών και κρανίων;

Πως γίνεται το πλουσιότερο ίδρυμα στον κόσμο να διεκδικεί και να έχει φορολογική απαλλαγή, την στιγμή που δισεκατομμύρια πιστοί πεθαίνουν της πείνας;

Πως γίνεται οι πιστοί να εξακολουθούν να ακούν διεφθαρμένους νευρωτικούς σαν τον Πάπα, καρδινάλιο, πάστορα ή ιερέα, να γονατίζει σε κρανία, να επιδίδονται σε τελετουργική δολοφονία, να βλέπουν τα παιδιά ως αντικείμενο θυσίας;

Θα με ρωτήσεις αν υπάρχει σωτηρία για τον ρωμαιοκαθολικο πιστό και αν μπορεί να δραπετέυσει μέσα απο αυτο το πρόγραμμα που τον περιβάλλει;

Ναι μπορεί, γίνεται αν δεν ακολουθεί τις εντολές τις οποίες πρέπει να εκτελέσει όπως του τις έχουν περάσει! Πρέπει να ξεκινήσει να σκέφτεται αυτόνομα χωρις τις συμβουλές του ινστιτούτου. Πρέπει να αφήσει το φυσικό δίκαιο να βρει την πορεία του, πρέπει να γίνει αντίθετος σε οποιαδήποτε απόσπαση της προσοχής ή δόλο του Ψευδοπροφήτη!!!

Να ανοίξει τα μάτια και την καρδιά να δει! Τώρα πριν είναι αργά.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. εγω τωρα δεν καταλαβα.Αυτα τα γραφει πιστος α λ λ η ς θρησκειας και κατηγορει τους καθολικους οτι πιστευουν σε λαθος θεο γιατι μονο ο δικος του θεος ειναι καλος και πραγματικος????????????μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 2. ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ……..ΓΙΑΧΒΕ

  • Εσύ και ο προηγούμενος είσαστε δύο ηλίθιοι, να πάτε σε τρελλοκομείο να πάρετε το πιστοποιητικό και έπειτα να πάτε στην καθολική εκκλησία να μεταλάβετε την όστια΄Η καθολική εκκλησία τα τελέυταία 1000 χρόνια είναι ένας εγκληματικός οργανισμός μια απάνθρωπη δολοφονική οργάνωση εάν αυτό το μυαλό κότας πού έχετε δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί, σταματήστε
   ήσαστε πιά να γράφετε και να μπερδεύετε και άλλους ανθρώπους οι οποίοι πιθανόν να είναι καλοπροαίρετοι , μην δημιουργείται πλέον σύγχιση σε άλλο κόσμο εσείς τυγχάνει να είσαστε αγράμματοι και βλήματα!!!

 3. Kοράκι λεμε συνήθως το νευρικό σ΄΄υστημα είναι ένας πούστης που στην φέρνει πάντα εκείνη τη στιγμή που το έχεις ανάγκη να σου δώση μιά απόφαση ζωής η θανάτου.Δέν κόβει οταν είναι να ζήσεις μα κοφτερό οταν ακούει για συνολικο θανατο

 4. Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι

 5. Πεστο μακαρονά…ά το είπες ηδη σορυ ειμαι κε λιγο γεράκος και ξεχναω

 6. δεν ανοίγεις κι εσύ τα μάτια σου να δεις το χάλι σε όλα τα δόγματα.

 7. Αγαπητε φιλε 2.40 το ξερεις οτι οσο και να πολεμας με τον ηλιθιο δεν προκειται ποτε να νικησεις?[ταδε εφη Ζαρατουστρα]Εγω ειμαι ηλιθιος λοιπον.Ειμαι ομως ελευθερος. Αντιθετως εσυ και ολοι οι ομοιοι σου οι δηθεν γραμματιζουμενοι ειστε σκλαβοι του χειριστου ειδους εξυπναδας,φοβισμενοι,ταπεινοι,ανηλιαγοι,ανεραστοι,αχρωμοι και αγευστοι….Εσεις φταιτε που η ανθρωποτητα ειναι σκλαβωμενη στις θρησκειες και τις παραθρησκειες γιατι η αδυνατη ψυχη σας και το ανικανο πνευμα σας φοβαται,να αντικρυσει την αληθεια…Εσεις ταιζετε ηθικα και υλικα τον καθε …ισμο…και σιγονταρετε αφανισμους και πολεμους.Δεν χρειαζετε να πω αλλα ΚΑΤΣΕ σε μια παραλια και σκεψου ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

  • το οτι ειμαστε ταπεινοι το ειπες για να μας προσβαλλεις ρε ψωναρα????ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι ελευθερος!δουλος των παθων σου εισαι!!εμεις εμεις εμεις……μπλα μπλα μπλα!!!κοιτα και λιγο τα μουτρα σου και κανε αυτοκριτικη που τους εβγαλες ολους σκαρτους!!!
   οπως πολυ σωστα ειπες η ηλιθιοτητα σου ειναι ανικητη!!!

   • to ταπεινος δεν εχει και καμια ιδιατερη αξια
    οσο για ταπεινοτητα στην πραξη , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.
    Νομιζετε οτι κατεχετε την μονη αληθεια !!
    ειστε ΤΟΣΟ αγαθοι και παραπλανημενοι – φοβισμενοι
    ΔΟΥΛΟΙ του γιαχβε ονομα και πραμα
    επιχειρημα μηδεν και μονο υβρεολογια

    • και μονο που ειπες οτι το ταπεινος δεν εχει ιδιαιτερη αξια εισαι αναξιος σχολιασμου!!
     δε νομιζουμε,ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
     φοβισμενοι δεν ειμαστε καθολου,δεν εχουμε λογο να φοβομαστε οσο κ αν σε στεναχωρει αυτο!
     επιχειρηματα ΕΣΥ δεν εχεις μονο ασυναρτησιες λες,οσο για την υβρεολογια κοιτα καλυτερα το δικο σου σχολιο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*