ΓΛΕΖΟΣ: Η Γερμανία με τους τόκους χρωστάει στην Ελλάδα 1 τρισ!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν καλεσμένος ο Μ.Γλέζος που έγινε «εξαλλος» με την απόφαση της Χάγης για το Δόστιμο.
Σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις του:
«Η Χάγη δικάζει ανάμεσα σε κράτη, δεν δικαιώνει ποτέ πολίτες σε
διαμάχη ανάμεσα σε πολίτες και κράτη. Γιαυτό από την αρχή είχα πει ότι στη ΧΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ να παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός και υπουργοί».

Σε μια υπόθεση που οι «Ελληνικές| κυβερνήσεις κρύβονται, μάλλον θα αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Μοναδική ελπίδα, η αλλαγή στάσης του Ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές.
«Η Αριστερά έχει προτάσεις, άλλο αν εσείς δεν τις προβάλλετε στον Ελληνικό λαό».
«Η Γερμανία χρωστάει 54δις για το αναγκαστικό δάνειο, 108 πολεμικές επανορθώσεις, σύνολο 152 δις, με 3% τόκο το ποσό ανέρχεται σε 1 τρις!!»
«Η Ελλάδα πρέπει να βάλει γκαουλαίτερ στη Γερμανία, και όχι η Γερμανία στην Ελλάδα, και ναι δεχόμαστε να τους κάνουμε και κούρεμα στα χρωστούμενα της”.
«Το πρόβλημα δεν είναι ο Τόμσεν, αλλά το ίδιο το ΔΝΤ και οι πολιτικοί που του επέτρεψαν να μπει στη χώρα».
«Στο χωρίο της μάνας μου στη Πάρο, υπάρχουν εκατοντάδες βίλες με ξένους ιδιοκτήτες, που νοικιάζονται με 750 ευρώ την ημέρα και δεν καταβάλλουν φόρους, αυτά σε μια Πάρο που έχουν σπίτι 9 πρώην και νυν Υπουργοί».
Είπε πολλά ο Μανώλης… Η απορία είναι, πώς ένας αγωνιστής 90 χρονών δρα, κινείται, σκέφτεται, πολεμά σαν έφηβος και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δέχεται μοιρολατρικά τον εξευτελισμό την ταπείνωση την κατάλυση της Δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας. ΠΩΣ;.
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *