Γκρεμίζουμ​ε ένα προς ένα τα ψέματα Παπαδήμου

Μέγας κινδυνολόγος ο δοτός πρωθυπουργός !

Δύο βασικά επιχειρήματα υπέρ του Μνημονίου 2 χρησιμοποίησε στη χθεσινή-προκλητικότατη και αναληθή- δήλωσή του ο πρωθυπουργός του Μνημονίου και της υποταγής. Και τα δύο βασίζονται σε ψεύδη και υπεραπλουστεύσεις. Μοναδικός σκοπός του Παπαδήμου είναι να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό και να μας πείσει πως…
αν δεν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο(δηλαδή η οριστική υποδούλωση της χώρας στους τοκογλύφους) θα… καταρρεύσει το σύμπαν!

Παπαδήμος: «Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες,όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καθώς έχει ακόμα πρωτογενές έλλειμμα ύψους 5,2 δισ. ευρώ. Δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες, ακόμα κι αν παύαμε να εξυπηρετούμε το χρέος».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το β’ μισό του 2011 η Ελλάς σημείωσε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ (άρα καλύπτουμε άνετα μισθούς, συντάξεις κλπ), που με συνετή δημοσιονομική πολιτική μπορεί πολύ γρήγορα να αυξηθεί. Τα έσοδα του κράτους καλύπτουν τις βασικές του ανάγκες, άρα ο μόνος λόγος δανεισμού είναι για να πληρώνονται τα ληστρικά επιτόκια και να υποδουλωθεί οριστικά η χώρα στους τοκογλύφους. Πηγή: “Tables are turning on greek debt deal” http://www.bbc.co.uk/news/business-16746455

Παπαδήμος: «Η εισαγωγή βασικών αγαθών, όπως φάρμακα, πετρέλαιο, μηχανήματα κτλ., θα γινόταν ιδιαίτερα προβληματική αφού η χώρα, τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας, θα έχανε κάθε δυνατότητα πρόσβασης σε δανεισμό και η ρευστότητα θα συρρικνωνόταν».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η χώρα καλύπτει μεγάλο τμήμα των αναγκών της σε πετρέλαιο από το Ιράν και μάλιστα με πίστωση. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί προέρχεται από το εμπάργκο που θέλουν να επιβάλλουν οι αμερικανοσιωνιστές. Ομοίως και τα υπόλοιπα βασικά αγαθά μπορούν να καλυφθούν από άλλες αγορές (Ιράν, Ρωσία, Κίνα κλπ) που δέχονται την εξόφλησή τους ακόμα και με γεωργικά προϊόντα. Πηγή: «Ιράν: Θέλει να αγοράσει δημητριακά πληρώνοντας σε χρυσό και πετρέλαιο» http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=77040&show=YNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Επίσης υπάρχουν αποδεδειγμένα και άλλοι δανειοδότες εκτός Ε.Ε. και μάλιστα με πολύ ευνοϊκότερους για την Ελλάδα όρους (θυμηθείτε τη συνάντηση Πούτιν με Τζέφρυ λίγο πριν το Μνημόνιο 1). Εκεί όμως μιλάμε για οριστική απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά των τοκογλύφων, για νέες γεωστρατηγικές συμμαχίες και για τεράστια αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της Πατρίδας μας.

Αυτή ακριβώς είναι και η νέα προοπτική που φέρνει η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

enwtheite

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *