Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:50 - 26/06/2012

Για τα σκάνδαλα ούτε λέξη από τη συγκυβέρνηση…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τώρα που καταλάγιασε η σκόνη και η χώρα χορεύει σε ρυθμούς εθνικής συναίνεσης, ξεχνώντας εν μία νυχτί τους γνωστούς εκβιασμούς, περί Ελλάδας που θα γίνει Αλβανία, ότι τάχα μου δεν θα έχουμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, ότι δεν θα έχουμε φάρμακα, πετρέλαιο κλπ κλπ, εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι τους «συνέταιρους» της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ…

Αυτή η κυβέρνηση θ’ αποτελέσει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης; Διότι βλέπω κάπου μια οκταετία μετά από την ομόθυμη και πανεθνική καταδίκη του Σημιτικού καθεστώτος, το φάντασμα του Σημίτη, του αρχιερέα όπως τον έλεγαν της διαπλοκής, επανέκαμψε στην κυβέρνηση δίχως να τον… ψηφίσει κανείς. Τα «ορφανά» του δεύτερου χρονικά αρχηγού του ΠΑΣΟΚ βρήκαν … δουλειά ως υπουργοί. Κι έτσι ο μπροστάρης της εθνικής μας καταστροφής, θα βρει μια θέση στο πάνθεον των δικαιωμένων ηγετών του τόπου. Και για να είμαι δίκαιος… Ότι καρέκλα περίσσεψε από τους Σημιτικούς, την πήραν οι Καραμανλικοί!!!!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η αποφράδα ημερομηνία για όλα τα δεινά της χώρας αποτελεί η ημερομηνία ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, μεταθέτοντας τις ευθύνες στον Κώστα Σημίτη και «τα ορφανά» του.

Είμαι σίγουρος ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο μόνο που θα αποδειχτεί απόλυτα αποτελεσματική είναι στην συγκάλυψη του μέγα σκανδάλου της SIEMENS, καθώς και του ακόμα μεγαλύτερου σκανδάλου, που αφορά το «μαγείρεμα» του ελλείμματος του 2009, το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στη μέγγενη του Μνημονίου…

Θεωρώ ότι θα συγκαλυφτούν για ακόμα μια φορά τα περιβόητα «greek statistics», τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ώστε να φτάσουμε στον πάτο.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η Ελλάδα μπήκε από την πίσω πόρτα στην ΟΝΕ, αφού τα στοιχεία που παρουσιάσαμε αποδεικνύεται ότι ήταν μαγειρεμένα. Υπεύθυνος για το μαγείρεμα ήταν ο Σημίτης, ο Παπαδήμος, ο Ράπανος κλπ κλπ. Γι’ αυτή την «καλή τους πράξη» οι Ευρωπαίοι τους ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ 10 χρόνια μετά, επιβάλλοντας τους με συνοπτικές διαδικασίες, σε πρωθυπουργούς και υπουργούς της Ελλάδος.

Το 2004 ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Αλογοσκούφης έβαλε στην ζωή μας τη λέξη ΑΠΟΓΡΑΦΗ, γεγονός που οδήγησε τη χώρα μας σε επιτήρηση. Ο τέως «τσάρος» μίλησε πρώτος απ’ όλους για μαγειρεμένα στοιχεία που μας έβαλαν στην ΟΝΕ. Παράλληλα η κυβέρνηση Καραμανλή παρουσίασε στους Ευρωπαίους και τον περιβόητο ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ, ο οποίος έβαζε ταφόπλακα στην εγχώρια διαπλοκή. Οι Ευρωπαίοι στύλωσαν τα πόδια στον Βασικό Μέτοχο, ωστόσο έδωσαν ως αντάλλαγμα στην κυβέρνηση Καραμανλή, τον πολιτικό χρόνο που χρειαζόταν!!! Πώς; Σε καθεστώς επιτήρησης θεωρητικά η Ελλάδα «επιτηρείτο» από τους Ευρωπαίους γκουρού οικονομολόγους… Παρόλ’ αυτά το έλλειμμα και το χρέος εξακολουθούσαν να «τραβούν την ανηφόρα»… Ωστόσο οι ευρωπαίοι «φίλοι μας» έστελναν στους ιθαγενείς της «μπανανίας» νομιμοποιητικά ραβασάκια των «greek statistics», που καταδείκνυαν ότι όλα ήταν υπό έλεγχο. Μάλιστα το 2007 μας έβγαλαν από την επιτήρηση!!!

Το 2009 ήρθε το δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και έδωσαν στην «κατακαημένη Ψωροκώσταινα» την χαριστική βολή. Φούσκωσαν το έλλειμμα και έστειλαν τη χώρα στη λαίλαπα του Μνημονίου. Οι Ευρωπαίοι φίλοι μας δέχτηκαν και πάλι τα «greek statistics», τα οποία αυτή τη φορά ήταν φουσκωμένα για διαφορετικούς όμως λόγους. Για τις αιματηρές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για το μοίρασμα των πετρελαίων μας και για άλλα πολλά που θα τα μάθουμε από τον επόμενο υπουργό οικονομικών, ο οποίος μας έβαλε στην ΟΝΕ. Με τις ευλογίες πάντα των φίλων μας των Ευρωπαίων.

Αριστοτέλης Βασιλάκης

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*