Για να πέσει η “δικτατορία της Τρόικα” αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού.

Η τρόικα είναι μόνο ο προτεταμένος βραχίονας των τραπεζών. Υπό τη δικτατορία τους δεν ζει μόνο η Ελλάδα αλλά και τα περισσότερα κράτη του κόσμου. Μόνο που στην Ελλάδα οι επιπτώσεις της δικτατορίας είναι σήμερα πιο αισθητές από ό,τι σε άλλες χώρες. Στην κακοδαιμονία της χώρας έχουν βέβαια συμβάλει και οι Έλληνες πολιτικοί“.

Τάδε έφη ο κόκκινος  Όσκαρ ή Όσκαρ Λαφοντέν, δηλαδή ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γερμανία της Μέρκελ.

Δυστυχώς έχει απόλυτο δίκιο. Ζούμε σε καθεστώς δικτατορίας αλλά δεν τον παραδεχόμαστε. Η δικτατορία των αγορών και του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι πιο σκληρή, πιο ανάλγητη και πιο… μακροχρόνια από τις δικτατορίες των πολιτικών ή των στρατιωτικών.

Ο Όσκαρ Λαφοντέν ήταν ανέκαθεν διορατικός κι αν δεν είχε αρρωστήσει και αποσυρθεί ίσως ήταν Καγκελάριος με τους Σοσιαλδημοκράτες. Πώς απαντά στην ερώτηση για το πώς θα μπορούσε η δικτατορία να εξαφανιστεί; Με το πάτημα ενός κουμπιού, τονίζει, που δεν είναι άλλο από την ενεργοποίηση της ΕΚΤ με χρηματοδότηση των χρεοκοπημένων οικονομιών.
Ο κ. Λαφοντέν τονίζει: «Οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί παραγνωρίζουν δυστυχώς το πρόβλημα. Δεν υπάρχει σωτηρία του ευρώ χωρίς αναδιάταξη του τραπεζικού τομέα. Ο τομέας αυτός είναι υπεύθυνος για την έκρηξη των χρεών τα τελευταία χρόνια. Χωρίς δημόσια οργάνωση των τραπεζών το ευρώ δεν έχει μέλλον».


Και συνεχίζει: «Σίγουρα η Αριστερά θέλει μείωση των χρεών επειδή τα χρέη προκαλούν και περιορισμό της ελευθερίας. Ο καβγάς γίνεται για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος γι’ αυτό. Για την Ελλάδα, π.χ., θέλουμε δραστική μείωση των δαπανών για τους εξοπλισμούς, καθώς και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής των πλουσίων. Αλλά το ίδιο ισχύει φυσικά για όλη την Ευρώπη. Ο γενικός κανόνας είναι: τα χρέη των κρατών είναι οι περιουσίες των πλούσιων ιδιωτών
».

Σωστά όσα λέει αλλά ποιος τον ακούει; Μέχρι να αλλάξει κάτι η Ελλάδα θα τελεί υπό την κατοχή αυτής της απρόσωπης δικτατορίας.

eleftheriskepsii

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *