Ξανακούγοντας το μήνυμα στήριξης του Ομπάμα προς την Γαλλία θα παρατηρήσετε ότι τις επιθέσεις των τζιχαντιστών τις αποκαλεί «πράξεις βίας» κι όχι τρομοκρατικές!
Γιατί άραγε αυτή η διαφοροποίηση;
ΠΗΓΗ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
· Κατοχικά Νέα

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
FEATURED
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ
Διότι όπως κι ο προκάτοχός του Μπους ο νεώτερος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ορκισθεί δημόσια ότι θα υπερασπισθεί "τον κόσμο, τα παιδιά του κόσμου" επί λέξει και των δύο ηγετών, από την τρομοκρατία.
Αν κι άλλες παγκόσμιες ή περιφερειακές δυνάμεις, για παράδειγμα η Γαλλία αναλάβει να υπερασπίσει τον εαυτό της από την τρομοκρατία, η αυθεντία της ισχύος των ΗΠΑ θα αμφισβητηθεί. Τότε, οι ΗΠΑ θα χάσουν την πρωτοκαθεδρία στην ηγεσία της ρύθμισης των παγκόσμιων πραγμάτων. Π.χ. , κυρώσεις εναντίον χωρών όπως της Ρωσσίας, έστω κι αν βλάπτουν την Ευρώπη, δεν θα είναι αποκλειστική προσταγή των ΗΠΑ.
Άργος – oofia@yahoo.com
Το γεγονός οτι η γυναίκα του, η Μισελ Ομπάμα, ειναι άντρας δε σας κανει εντυπωση? ψαχτε το!