ΓΙΑΤΙ ΤΑ UFO ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΝΟΤΟ;

Οι εξωγήϊνοι φαίνεται να αισθάνονται σαν… στο σπίτι τους, τη Νότια Ρωσία. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν ανεξήγητα φώτα στον ουρανό, τα οποία καταγράφηκαν σε κάμερα, προκαλώντας πολλές απορίες, με τις συχνές εμφανίσεις τους, στους ντόπιους.

«Η μορφή των εν λόγω προβολέων μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος», λέει ο Sergei Kolpikov, ο οποίος είδε τα φώτα…

στο χωριό, από το σπίτι του στο Κρασνοντάρ, περιοχή η οποία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2014.

Οι Kolpikovs ήταν οι μόνοι άνθρωποι, που είδαν τα φώτα και «εν μία νυκτί» έγιναν… διασημότητες.


Η ιστορία τους προβλήθηκε στην τοπική τηλεόραση, TVK.


Οι «UFOλόγοι» λένε ότι η περιοχή, στο Νότο της Ρωσίας είναι παρόμοια με εκείνη γύρω από το Roswell στο Νέο Μεξικό.


Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Vadim Chernobrov από το «Cosmosearch», μια διεθνή ερευνητική ομάδα που μελετούν UFOs, είναι εντελώς πεπεισμένοι για το γεγονός. Πολλές επισκέψεις UFO μπορούν να εξηγηθούν, αλλά όχι όλες.


«Εκτός από τα κινεζικά φώτα ή τα αερόστατα, ή τα φαινόμενα της ατμόσφαιρα, η περιοχή του Κρασνοντάρ έχει πολύ υψηλή συχνότητα πραγματικής εξωγήινης δραστηριότητας, σχεδόν την πιο υψηλή σε ολόκληρη τη χώρα. Και σε μέρη όπως Σότσι, η οποία είναι μια μεγάλη πόλη, που απλώνεται κατά μήκος της ακτής, υπάρχει φυσικά μια καλύτερη ευκαιρία να εντοπίσουμε κάτι το ασυνήθιστο», αναφέρει ο Chernobrov.


Γιατί λοιπόν όλη αυτή η «διαστρική» κυκλοφορία στο ρωσικό Νότο;
Όποια και αν είναι, η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί έξω

 http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/05/ufo_17.html#ixzz1McR8DCud
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *