in ,

Γιατί Stargates;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Λες καλόβολα, «τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates (Αστροπύλες) εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας; Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τα χαράτσια και επιπλέον τις ματωμένες φράουλες» (sic).

Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα κεραυνοβολήσουν!

Ευπρόσδεκτοι είναι κι ετούτοι, μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία! Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω ή ακόμη χειρότερα ό,τι σας τρομοκρατώ; Μετά από τις ειδήσεις των ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμη θέματα που σας τρομάζουν; Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν και ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να διαβάσουν.

Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι: We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY

Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !

Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζετε. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως -τα διατηρούν χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες-, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !

PESHMETEN 9: Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates (δηλαδή ο Ήλιος μας) χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. (Επειδή είναι ο Νότιος Πόλος εισόδου – εξόδου από τον Γαλαξία).

Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες (κι εδώ). Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά προγράμματα επεξεργασίας, ελεύθερου λογισμικού). Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις.

Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται. Μετά αν θέλετε και μπορείτε σκεφτείτε το δούλεμα που μας κάνουν με τις ΑΟΖ και τις ανακεφαλοποιήσεις, ώστε να μην παίρνουμε ποτέ τίποτε σημαντικό χαμπάρι!

Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς σαν ανεξάρτητες δομές ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την Φυσική, δηλαδή στην Μεταφυσική.

Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου, είναι στην ουσία Μεταφυσική, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου. Η λογική είναι ο Λόγος, ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας που λειτουργεί με την θεωρία των αριθμών, όπως γνώριζε και ο Πυθαγόρας. Υπάρχουν δηλαδή στο Κόσμο περισσότερα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμες και η φιλοσοφία τους.

Αποδεικνύεται μαθηματικά, αποκλειστικά με τις αρχές της λογικής (καθ. Δρ. Α. Νασίκας) ότι ο λόγος με τον οποίο επικοινωνούμε εισάγει υποχρεωτικά αντιφάσεις αλλά τον χρησιμοποιούμε αποδεχόμενοι τις κάποιες αλλοιώσεις σε αυτά που ανταλλάσσουμε, και άρα δεν μπορεί να μας εκφράσει με ακρίβεια. Για να αποφύγουμε τις αντιφάσεις, οδηγούμαστε στην σιωπή.

Για τον ερευνητή “Η αλήθεια έχει μία ιερότητα που διαταράσσεται όταν διατυπώνεται”. Αυτό μας θυμίζει τις διάφορες παραδόσεις πάνω στην αξία της σιωπής, πέρα από τις λέξεις και τις σκέψεις, προκειμένου να αντιληφθούμε τι συμβαίνει βαθιά μέσα μας …και μόνο μέσα μας βρίσκεται η αληθινή πηγή κάθε πληροφορίας.

Μην με ρωτήσετε τα προφανή, χωρίς σκέψη …τι να κάνουμε, πως να χειριστούμε την κατάσταση, πως να πολεμήσουμε και τα σχετικά, τα έχουμε γράψει εδώ στο terra papers και παλαιότερα στην miastala αναλυτικά σε πάνω από 5.000 άρθρα.

Για να πολεμήσεις, πρέπει να είσαι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Για να κάνεις κάτι, πρέπει να ΔΡΑΣΕΙΣ σαν ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Για να ελέγξεις μια κατάσταση πρέπει να είσαι ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Φιλε μου καλε , καλε μου φιλε ,ολα αυτα ειναι πολυ ωραια και χαιρομαι που τα αντιλαμβανεται η πεπερασμενη σου φυση ,αλλα θα σε παρακαλουσα μην αναφερεις επιγραμματικα κι αυθαιρετα ονοματα τυπου Πυθαγορα ,χωρις να μας πεις δυο λογια για τον Μυστη , τι ελεγε λοιπον ο Πυθαγορας ??? ολα ξεκινουν απο την μοναδα και καταληγουν σε αυτην !!! Πεσ μας για την μυηση του και την φιλοσοφια της καλυτερα δυο λογια,μηπως και καταλαβουμε κατι παραπανω και καταφερουμε να δουμε Θεου προσωπο ,μιλα μας λιγο για τον Μαρτυρα Σωκρατη η ακομα καλυτερα ,πες μας για τον Κληρονομο . ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ηταν ενας γαιοκτημονας ,εφτιαξε το χωραφι του,το καθαρισε ,εβαλε τα ποτισματα του ,το εφραξε και το παρεδωσε για καλλιεργεια σε νοικαρεους ,ετσι ,εφυγε και πηγε σε αλλο τοπο .Περασε ο καιρος και ηρθε η ωρα της συγκομιδης του καρπου,στελνει καποιους δουλους του μα οταν τους βλεπουν οι νοικαρηδες, τους ΧΑΛΑΝΕ . Ξαναστελνει αλλους και κανουν το ιδιο ακριβως.
    Τοτε λεει θα στειλω τον Ιδιο τον Υιο μου ,δεν μπορει ,θα τον σεβαστουν Αυτον.Οταν αυτοι ειδαν τον Υιο αμεσως ειπαν ,Αυτος ειναι ο Κληρονομος ,να τον Σταυρωσουμε ωστε να μας μεινει το χωραφι για παντα ,κι ετσι εκαναν .Τωρα αναρωτιωμαστε τι ακριβως θα συμβει που ερχεται εντος ολιγου ο Κληρονομος με τον Πατερα του ΜΑΖΙ ..??? η απαντηση ..δικη σας .
    Ταδε εφη ,Κυριος των Κυριων και Βασιλεας των Βασιλεων , Ιησους Χριστος

  2. 24 Απριλίου 2013 – 8:26 π.μ

    τι εννοεις ακριβως???? προμοιαζεις τον ΘΕΟ και τον ΧΡΙΣΤΟ ως τι? για ποιο καρπο αναφερεσαι? απο περιεργεια ρωταω σορυ κιολας διλαδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ 7 τρισ. δολ. απειλούν να ανατρέψουν την παγκόσμια γεωστρατηγική ισορροπία

Και Η Φώτο Της Νύχτας