Γιατί 12;

Κάποιοι ναυαγοί (ή κατά άλλους εξόριστοι) ξεβράστηκαν στον πλανήτη ΓΗ .


Ξεκίνησαν να φτιάχνουν Πολιτειακή Οργάνωση .

Ο έλεγχος όμως ξέφυγε και αυτή είναι όλη η ιστορία .

Πήραν την μορφή των ανθρώπων και αναμιχθήκαν με τους βαρβάρους . Πίστεψαν (σαν ονειροπόλες) στην αλλαγή αυτού του πλανήτη . Οι βάρβαροι όμως ήταν πολλοί . Το γονίδιο αραίωσε με τις φυλές των βαρβάρων . Και τότε γεννήθηκε η ιδέα του 12 και το όλα γύρω από αυτό.

(Αρχαίος Ζωδιακός Κύκλος)
Γιατί 12 είναι οι αστερισμοί, γύρω από τη Γη . Ο εν’ λόγο δίσκος συμβολίζει την πορεία του ήλιου καθώς αυτός περνάει από τους 12 μεγάλους ζωδιακούς αστερισμούς κατά τη διάρκεια του έτους. Επίσης αντιπροσωπεύει τους 12 μήνες του έτους, τις 4 εποχές, τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες. Ο όρος ζωδιακός έγκειται στο γεγονός πως οι αστερισμοί ανθρωποποιήθηκαν , ή προσωποποιήθηκαν ως μορφές ή ζώα. (Πηγή Zeitgeist)
12 οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος (Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Χαουμέια, Μακιμάκι, Έρις)
Έτσι και φτιαχτήκαν από τους κυβερνώντες ο Αιγυπτιακός Θεός Ώρος που είχε 12 μαθητές με τους οποίους ταξίδευε και έκανε θαύματα. 
Συνέχισαν το ίδιο και με τους 12 Ολύμπιους Θεούς
Ακολούθησε η Παλαιά Και Καινή Διαθήκη με τις 10+2 εντολές (τις 10 γνωστές και τις 2 της δημιουργίας *Εργάσου* και *Φύλαγε τον Παράδεισο* Υ.Γ.: Στις πρώτες σελίδες της Γενέσεως, ένα κεφαλαιώδες χωρίο προσδιορίζει την κατάσταση του άνθρωπου: «Καί ἔλαβεν κύριος ὁ θεός τόν ἄνθρωπον,  ὅν ἔπλασεν,  καί ἔθετο αὐτόν ἐν τῷ παραδείσῳ ἐργάζεσθαι αὐτόν καί φυλάσσειν» ),
*Ο Ιησούς στον ζωδιακό κύκλο* 11ος αι. μ.χ. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός 12 επαναλαμβάνεται σε όλη την Βίβλο. 12 φυλές του Ισραήλ, 12 αδέλφια του Ιωσήφ, 12 δικαστές του Ισραήλ, 12 μεγάλοι πατριάρχες, 12 προφήτες, 12 Βασιλιάδες του Ισραήλ, 12 πριγκίπισσες του Ισραήλ, ο Ιησούς στο ναό στις 12 (Πηγή Zeitgeist)
Ο Χρισμένος….με τους 12 μαθητές, παιδί δάσκαλος στα 12, ο οποίος ανανέωσε το στοίχημα για την (αόριστη και αδιάστατη) ψυχή παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την αρχαία θρησκεία του 12 θεου…..
Τι συνέβη σαν σήμερα; Και συνέχισαν και μοίρασαν το 24ωρο σε 12 π.μ. και μ.μ
Σε 12 μήνες, 12 χρόνια, 12 αιώνες……. εως ότου……..φύγουν ποιοι;  Μα φυσικά οι ναυαγοί (ή κατά άλλους εξόριστοι) για που;….για άλλο πλανήτη με άλλους αστερισμούς με κάποιον άλλο ήλιο που θα τους διανύει ένα έτος με άλλη περίοδο για να μορφώσουν βάρβαρους….. 

.metron-ariston


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...