Γιατί 12;

Κάποιοι ναυαγοί (ή κατά άλλους εξόριστοι) ξεβράστηκαν στον πλανήτη ΓΗ .


Ξεκίνησαν να φτιάχνουν Πολιτειακή Οργάνωση .

Ο έλεγχος όμως ξέφυγε και αυτή είναι όλη η ιστορία .

Πήραν την μορφή των ανθρώπων και αναμιχθήκαν με τους βαρβάρους . Πίστεψαν (σαν ονειροπόλες) στην αλλαγή αυτού του πλανήτη . Οι βάρβαροι όμως ήταν πολλοί . Το γονίδιο αραίωσε με τις φυλές των βαρβάρων . Και τότε γεννήθηκε η ιδέα του 12 και το όλα γύρω από αυτό.

(Αρχαίος Ζωδιακός Κύκλος)
Γιατί 12 είναι οι αστερισμοί, γύρω από τη Γη . Ο εν’ λόγο δίσκος συμβολίζει την πορεία του ήλιου καθώς αυτός περνάει από τους 12 μεγάλους ζωδιακούς αστερισμούς κατά τη διάρκεια του έτους. Επίσης αντιπροσωπεύει τους 12 μήνες του έτους, τις 4 εποχές, τα ηλιοστάσια και τις ισημερίες. Ο όρος ζωδιακός έγκειται στο γεγονός πως οι αστερισμοί ανθρωποποιήθηκαν , ή προσωποποιήθηκαν ως μορφές ή ζώα. (Πηγή Zeitgeist)
12 οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος (Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Χαουμέια, Μακιμάκι, Έρις)
Έτσι και φτιαχτήκαν από τους κυβερνώντες ο Αιγυπτιακός Θεός Ώρος που είχε 12 μαθητές με τους οποίους ταξίδευε και έκανε θαύματα. 
Συνέχισαν το ίδιο και με τους 12 Ολύμπιους Θεούς
Ακολούθησε η Παλαιά Και Καινή Διαθήκη με τις 10+2 εντολές (τις 10 γνωστές και τις 2 της δημιουργίας *Εργάσου* και *Φύλαγε τον Παράδεισο* Υ.Γ.: Στις πρώτες σελίδες της Γενέσεως, ένα κεφαλαιώδες χωρίο προσδιορίζει την κατάσταση του άνθρωπου: «Καί ἔλαβεν κύριος ὁ θεός τόν ἄνθρωπον,  ὅν ἔπλασεν,  καί ἔθετο αὐτόν ἐν τῷ παραδείσῳ ἐργάζεσθαι αὐτόν καί φυλάσσειν» ),
*Ο Ιησούς στον ζωδιακό κύκλο* 11ος αι. μ.χ. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός 12 επαναλαμβάνεται σε όλη την Βίβλο. 12 φυλές του Ισραήλ, 12 αδέλφια του Ιωσήφ, 12 δικαστές του Ισραήλ, 12 μεγάλοι πατριάρχες, 12 προφήτες, 12 Βασιλιάδες του Ισραήλ, 12 πριγκίπισσες του Ισραήλ, ο Ιησούς στο ναό στις 12 (Πηγή Zeitgeist)
Ο Χρισμένος….με τους 12 μαθητές, παιδί δάσκαλος στα 12, ο οποίος ανανέωσε το στοίχημα για την (αόριστη και αδιάστατη) ψυχή παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την αρχαία θρησκεία του 12 θεου…..
Τι συνέβη σαν σήμερα; Και συνέχισαν και μοίρασαν το 24ωρο σε 12 π.μ. και μ.μ
Σε 12 μήνες, 12 χρόνια, 12 αιώνες……. εως ότου……..φύγουν ποιοι;  Μα φυσικά οι ναυαγοί (ή κατά άλλους εξόριστοι) για που;….για άλλο πλανήτη με άλλους αστερισμούς με κάποιον άλλο ήλιο που θα τους διανύει ένα έτος με άλλη περίοδο για να μορφώσουν βάρβαρους….. 

.metron-aristonGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *