Γιατί τέθηκαν σε επιφυλακή οι Ε.Δ σε όλη την επικράτεια;

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Αν  είναι ακριβής ,διότι είναι αληθής,  η πληροφορία   ότι   οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας έχουν τεθεί σε επιφυλακή  σε όλη την επικράτεια, χωρίς να υπάρχει   εμφανής αιτία, τότε  δύο πράγματα είναι πιθανό να συμβαίνουν:
Ή οι κυβερνώντες  γνωρίζουν κατι σημαντικό σχετικά με την εθνική μας ασφάλεια , πράγμα μάλλον απίθανο ….αφού μέχρι τώρα μας έχουν αποδείξει πως  δεν ξέρουν τι τους γίνεται ,ή  απλώς   «τα  αφεντικά» τους υπαγόρευσαν  την τελευταία και πιο φαρμακερή για τον ελληνικό λαό εντολή  η ανακοίνωση της οποίας  θα  ξεσηκώσει ακόμα και τους πεθαμένους.

Δεν φταίμε αν η φαντασία μας οργιάζει, αφού οι   κυβερνώντες  μας αφήνουν στο σκοτάδι  πετώντας  μόνο κάθε λίγο και λιγάκι τις φωτοβολίδες του  ΔΝΤ και  της κάθε  λογής τρόϊκας.
Δυστυχώς  εδώ που μας έφτασαν ,μόνο  με φαντασία  μπορεί  να χτίσει κανείς  εικόνες  απο το μέλλον αυτού  του  τόπου.
Ωστόσο  ακόμα  και έτσι ας είμαστε  προετοιμασμένοι για  τα πάντα, να μην βγάλουμε  τουλάχιστον την φήμη των πιο «κοιμισμένων» της Ευρώπης.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *