Γιατί ματαιώθηκε το ταξίδι Παπανδρέου στις ΗΠΑ – Τι θα ζητήσει από τους πολίτες

– Αναμένεται δήλωσή του σε δραματικούς τόνους στις αρχές της εβδομάδας
– «Διανύουμε την πιο κρίσιμη εβδομάδα» λένε κυβερνητικά στελέχη στο Newsit
– Δεν υπάρχουν περιθώρια απόκλισης από όσα έχουν αποφασιστεί
– Καμμία πλεον ανοχή από τους εταίρους μας


Με 2 μέτωπα ανοικτά, ένα στο εξωτερικό και ένα στο εσωτερικό και με το φάντασμα της χρεοκοπίας να εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο κ. Παπανδρέου επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα με σκοπό να δείξει οτι τα λόγια περι αρραγούς εθνικού μετώπου δεν πρέπει να μείνουν μόνο λόγια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μάλιστα μια δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία θα θέσει ευθέως το εξής δίλημμα σε όσους αντιδρούν στα ομολογουμένως σκληρά και επώδυνα μέτρα: “Αν δεν υλοποιηθούν, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει”.

Ο κ. Παπανδρέου θα απευθυνθεί στους έλληνες και θα ζητήσει ένα είδος ανακωχής για κάποιους μήνες έτσι ώστε να υλοποιηθούν όσα έχουν αποφασιστεί γιατί αλλιώς η μόνη λύση είναι ο γκρεμός.

Η ματαίωση του ταξιδιού του κ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit για 2 λόγους:

Ο πρώτος ήταν το πολύ βαρύ κλίμα που επικρατούσε στην Πολωνία στην συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ. Οι εταίροι και δανειστές μας ήταν σαφείς απέναντι στον κ. Βενιζέλο : “Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο αποκλίσεων. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο ανοχής. Θα τα εφαρμόσετε όλα στο ακέραιο!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο δεύτερος, ήταν οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό, ειδικά για το τέλος ακινήτων που θα πληρωθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

“Είναι η τελευταία μας ευκαιρία”, θα πεί στους πολίτες ο κ. Παπανδρέου και δεν αποκλείεται να πει ανοικτά οτι “αν δεν υλοποιηθούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί η χώρα θα οδηγηθεί σε άμεση χρεοκοπία”.

Οσο για τις φήμες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες για ενδεχόμενο εκλογών, αυτές διαψεύδονται από πολλά κυβερνητικά στελέχη.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

2 thoughts on “Γιατί ματαιώθηκε το ταξίδι Παπανδρέου στις ΗΠΑ – Τι θα ζητήσει από τους πολίτες

  1. Ανώνυμος says:

    Το αρχιλαμόγιο, ο ανεύθυνος δοσίλογος δικτατορίσκος, θα θέσει όλους τους άλλους προ των ευθυνών τους!!!!!
    Χα χα χα χα καλόόόό!!!!
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *