Γιατί από τη λίστα λείπουν οι… μεγαλοεργολάβοι;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πολύ χοντρό γέλιο και κλάμα θα πέσει μαζί , από την απόφαση του Βενιζέλου να δημοσιοποιήσει πριν από λίγο τη λίστα με τους δήθεν μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου από την οποία φυσικά απουσιάζουν όλα τα ονόματα των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεπιχειρηματιών.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρουν δημόσιοι οργανισμοί (ΟΣΕ, ΟΑΣΑ κτλ) στους οποίους Παπανδρέου και ….
Βενιζέλος θέλουν να βάλουν λουκέτο καθώς και πολλές εταιρείες οι οποίες είναι ανενεργές ή έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες (ενδεικτικά αναφέρουμε την Πειραϊκή Πατραϊκή, την Αιγαίον , τον Κανέλλη κτλ).
Πλέον αυτών το υπουργείο δεν εξηγεί πόσα χρωστά το κράτος στις εταιρείες από ΦΠΑ , ανεκτέλεστα υπόλοιπα δημοσίων έργων και προμηθειών κτλ, ενώ είναι κατάφωρα αντισυνταγματική η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων , όπως τους είπε επίσημα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Γι΄ αυτό λέμε ότι θα πέσει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί αφού οι πρώτες αγωγές από τους θιγόμενους ετοιμάζονται ήδη.
Δείτε όλη τη λίστα εδώ

http://kentri.gr/

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *