ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: “Το καταστατικό της ΔΕΗ δεν επιτρέπει να εισπράττει οτιδήποτε άλλο εκτός ρεύματος”.

Έτοιμη να εμποδίσει την φοροεισπρακτική επιδρομή της κυβέρνησης μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ δηλώνει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Τι μέτρα θα πάρει; Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος είπε ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει η ΔΕΗ φοροεισπράκτορας της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα είπε πως έχουν καταρτίσει τρεις τρόπους για να εμποδίσουν την κυβέρνηση να εισπράξει το χαράτσι αυτό.
“Θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την μηχανογραφική επεξεργασία,

έκδοση και αποστολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ. Εάν δεν τα καταφέρουμε τότε θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε την έκδοση των εντολών για διακοπές του ρεύματος. Αν πάλι ούτε αυτό πετύχει τότε θα πάμε αυτοπροσώπως στα σπίτια των ανέργων, των χαμηλά αμοιβόμενων και συνταξιούχων και θα εμποδίζουμε την εκτέλεση της εντολής για διακοπή ρεύματος”. 

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *