ΓΑΠ και στη Δυτική Θράκη υπάρχει Shale Gas… Πούλα… Πούλα…

Γράφει ο Αδαμάντινος

Τα ελληνικά ΜΜΕ αποκρύβουν πολλά πράγματα ενώ φαίνεται ότι η ανάγκη επιβίωσης τα έχει κάνει φερέφωνα των τραπεζών. Καθημερινά βλέπουμε λάθος αξιολογήσεις θεμάτων που παραμορφώνουν τη σωστή ροή των ειδήσεων. Τα ελληνικά ΑΕΙ και φυσικά και αυτά τα οποία αφορούν τη δημοσιογραφία είναι απο….
χρόνια σε λάθος κατεύθυνση. Πολλοί δημοσιογράφοι ζούν στον κόσμο τους.

Σε όλο το κόσμο τα διεθνή ΜΜΕ έχουν αναλύσει με παιδαριώση αλλα ευκατανόητο τρόπο τι είναι Shale gas. Εχουν δείξει και χάρτες για τις θέσεις στις οποίες υπάρχει shale gas. Πολλές χώρες έχουν στείλει στην Αμερική τεχνικούς για να μάθουν πως γίνεται η εξόρυξη αυτής της μορφής φυσικού αερίου. Η εξόρυξη shale gas δεν είναι κάτι νέο στην Αμερική. Eχει πέσει τόσο πολύ η τιμή του που πλέον το Κατάρ δεν μπορεί να πουλήσει εκεί. Ετσι συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να το εξάγει στην Ευρώπη.

Μετα την ανάπτυξη της εξόρυξης του shale gas στις ΗΠΑ, εκρίθη αναγκαίο να γίνει εκμετάλλευση των κοιτασμάτων shale gas στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη γενικότερα. Αυτο έγινε εφικτό μετα την ανάπτυξη τεχνικών οριζόντιας εξόρυξης φυσικού αερίου και διασπασης των πετρωμάτων με νερό σε πίεση και διαλυμένα χημικά μεσα σε αυτό.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οσον αφορά την Ελλάδα, η εκμετάλλευση του shale gas (φυσικό αέριο φυλακισμένο ανέμεσα στα πετρώματα) ενδιαφέρον έχουν οι περιοχές που υπάρχουν όπως το κεντρικό Αιγαίο, η Δυτική Θράκη κλπ. Ενδιαφέρον έχει τι χημικα χρησιμοποιούνται μαζί με το νερό σε πίεση, αφου μπορεί να επηρεάσουν τον υδάτινο ορίζοντα και συνεπως την πανίδα και τη χλωρίδα. Περισσότερα θα διαβάσετε σε λίγες μέρες στο adamadinos.blogspot.com.

Δεν διακιολογείται κανένας Ελληνας να μη ξερει βασικά πράγματα για το φυσικό αέριο, την έρευνα και την εξόρυξη του.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *