Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός – Πρώτη Επαφή

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΧΕΡΑΚΙΑ…

~ Μέρος 1 ~

Εκ μέρους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της Πνευματικής Ιεραρχίας, σας χαιρετούμε. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε του Φωτός και ότι ερχόμαστε σε σας στην υπηρεσία του Δημιουργού σας, για να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε, ώστε να κατανοήσετε και να αντιδράσετε καλύτερα στις αλλαγές που σύντομα θα έρθουν σε σας και τον πλανήτη σας. Με την περιορισμένη οπτική σας και τη σχέση σας με τον εγωκεντρισμό και τις συγκρούσεις, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να υποψιαστείτε ότι ήρθαμε για να σας βλάψουμε ή να σας κατακτήσουμε. Υπάρχουν πράγματι δυνάμεις στο σύμπαν σας, που μπορεί να έχουν τέτοιες προθέσεις. Αλλά οι δυνάμεις τους έχουν εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό αυτή την ώρα. Σας έχω ήδη διαβεβαιώσει και με χαρά σας διαβεβαιώνω ξανά ότι είμαστε του Φωτός και ότι βρισκόμαστε εδώ για το καλό σας.

Ήρθε η ώρα για μια γενική ανοδική πορεία. Για τον διαχωρισμό αυτών που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν προς τα πάνω και αυτών που δεν είναι. Ο πλανήτης σας θα καθαριστεί και σε φυσικό και σε πνευματικό επίπεδο, διότι έχει υποστεί μεγάλη ζημιά ενεργώντας ως ξενιστής σας. Είναι σημαντικό να έχετε κάποια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί άμεσα, και για ποιο λόγο θα συμβεί, ώστε να προετοιμαστείτε. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα.

Έχετε κάνει συλλογικά μεγάλες προόδους στην επιστήμη και την τεχνολογία, αλλά κάνοντάς το αυτό, συχνά αμελούσατε μια άλλη σημαντική πηγή πληροφόρησης, συγκεκριμένα τη διαίσθησή σας. Στην εμμονή σας για υλικά πράγματα, πράγματα που μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε, να μετρήσετε και να δοκιμάσετε, αποκτήσατε την εντύπωση πως αφού δεν μπορείτε να δείτε αγγίξετε κάτι, άρα δεν υπάρχει. Τα μάτια σας είναι κλειστά σε οποιεσδήποτε πιθανότητες έξω από το πεδίο που αναγνωρίζετε εσείς. Όμως, πρέπει να σας πω ότι τα αόρατα είναι περισσότερα από τα ορατά, τα ακατανόητα είναι περισσότερα από τα κατανοητά, και υπάρχουν περισσότερα στον κόσμο και το σύμπαν σας από αυτά που μπορείτε να φανταστείτε επί του παρόντος.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πυκνότητα της ύλης είναι σημαντική. Τα υλικά αντικείμενα έχουν διαφορετικές πυκνότητες, τα φυσικά σώματα των ανθρώπων έχουν διαφορετικές πυκνότητες και το ίδιο ισχύει και για τους κόσμους. Εμείς έχουμε πιο ελαφριά και λεπτοφυή πυκνότητα από εσάς, όπως και οι εμφανίσεις αυτών που αποκαλείτε πνεύματα ή φαντάσματα. Τοποθετήστε μερικά βότσαλα σε μία σίτα, μετά ρίξτε νερό από πάνω τους και δείτε πώς η λεπτοφυέστερη πυκνότητα που έχει, του επιτρέπει να περάσει γύρω από τα πιο πυκνά χαλίκια. Για αυτό μπορούν τα φαντάσματα να διαπεράσουν τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο, τα διαστημόπλοιά μας μπορούν να μετακινούνται αόρατα στα μάτια σας, αν και μπορούμε να γίνουμε ορατοί στις αισθήσεις σας αν το θελήσουμε. Για αυτό το λόγο συμβαίνουν πολλά γύρω σας, που είναι αόρατα στα μάτια σας.

Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης Γη, βρίσκεται στο πυκνότερο δυνατό επίπεδο, αντανακλώντας το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε και συμπεριφέρεστε και τα μαθήματα που επιλέξατε να μάθετε. Κάθε πλανήτης ή σύμπαν ή πολιτισμός, έχει ένα σύνταγμα με πνεύμα και πρόθεση παρόμοια με τα συντάγματα των πιο εξελιγμένων κυβερνήσεών σας. Η αντίληψη του συντάγματος είναι η διατύπωση των απόλυτων εξωτερικών ορίων της αποδεκτής συμπεριφοράς, τα οποία δεν επιτρέπεται να ξεπερνούν ούτε μεμονωμένα άτομα ούτε κυβερνήσεις. Στον πλανήτη Γη δόθηκε το δώρο της Ελεύθερης Βούλησης, όπως το έχουν πολλοί άλλοι πλανήτες. Αντίθετα όμως με τους άλλους, σε σας δόθηκε Ελεύθερη Βούληση χωρίς όρια. Και έτσι, μπορέσατε να ενδώσετε σε ακρότητες βίας και ατομικισμού εις βάρος των άλλων. Ακρότητες που σε άλλους πολιτισμούς δεν θα επιτρέπονταν. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς οι ίδιοι και όλοι εμείς που σας παρατηρούμε και βιώνουμε τον κόσμο σας μέσα από συσχετισμό, μαθαίνουμε τα αποτελέσματα που μπορούν να επιφέρουν τέτοιες πράξεις. Αλλά σύντομα θα μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Διότι τώρα είναι ώρα για ξεσκαρτάρισμα και ανοδική πορεία.

Είναι ώρα για αναθεώρηση, για αξιολόγηση και για επιλογή νέων μονοπατιών. Αυτό συμπεριλαμβάνει ολόκληρο τον πλανήτη σας, αλλά και έναν ευρύτερο κύκλο κόσμων, πέρα από τον δικό σας. Ο πλανήτης σας θα καθαριστεί και οι άνθρωποί του θα μετακινηθούν σε νέους κόσμους, ανάλογα με την εξέλιξη και τις φιλοδοξίες τους, ώστε να πάρουν νέα μαθήματα σε νέα περιβάλλοντα. Αυτό θα δώσει σε κάθε άτομο την ευκαιρία να κάνει απολογισμό ζωής, να αναθεωρήσει τη στάση του και να σκεφτεί το μέλλον που φιλοδοξεί να έχει. Αφού σας έδωσα περιληπτικά μια ιδέα για το τι θα συμβεί πολύ σύντομα γύρω σας, τώρα πρέπει να σας πω για το έργο που μας ανατέθηκε από τους Πνευματικούς Οδηγούς της Γης και την Ιεραρχία και για το πώς πρόκειται να κινηθούμε για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Πρόθεσή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτό που εσείς λέτε καρότο και μαστίγιο.

Το μαστίγιο δεν είναι αυτό που μπορεί αρχικά να νομίζετε, δηλαδή δεν θα σας προτάξουμε όπλα με επιθετικότητα, θυμό ή φθόνο. Δεν λειτουργούμε έτσι. Συγκεκριμένα, το σύνταγμα ας πούμε της ζωής και του πολιτισμού μας, δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα. Το μαστίγιο που θα χρησιμοποιήσουμε θα έχει χαρακτήρα προστασίας και είναι αυστηρό και δεν θα επιδέχεται εξαιρέσεις. Θα διαπιστώσετε πως ήδη τα πολεμικά όπλα σας χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Με τον καιρό, αυτά τα υλικά όπλα θα διαλυθούν και θα γίνουν σκόνη, η αύρα επιθετικότητας και θυμού που έχουν θα εξουδετερωθεί μαζί με την φυσική τους μορφή. Επίσης, θα διαπιστώσετε πως οτιδήποτε χρησιμοποιηθεί σαν όπλο για επίθεση, ακόμα και ένα ξύλο ή μια γροθιά που θα υψωθεί με θυμό, θα εμποδιστεί από ένα αόρατο χέρι. Σε τελική φάση, θα διαπιστώσετε πως όταν θα υπάρξει πρόθεση να αρθρωθούν λέξεις με θυμό ή επιθετικότητα, η φωνή του ομιλούντα θα αλλοιώνεται σαν να πνίγεται ήπια, ώστε να μην εκφραστούν τέτοιες λέξεις. Τελικά, καθώς θα σταματάει σταδιακά η βοή του πολέμου και θα έρχεται ειρήνη στην πλανήτη σας, ελπίζουμε να την ενισχύσουμε με ένα περίβλημα αγάπης και καλής θέλησης. Πρέπει να καταλάβετε πως παρόλο που μπορεί να νομίζετε ότι η νίκη είναι ένα επίτευγμα που δίνει αμοιβές, πρέπει να ξέρετε ότι η συνέχιση του πολέμου και της ανταγωνιστικής επιθετικότητας, πράγμα που είναι μόνιμη κατάσταση στον πλανήτη σας, έχει κακές συνέπειες στα συναισθήματα και τις αισθήσεις σας, δημιουργώντας μια διαρκή ένταση. Καθώς θα φεύγει σταδιακά αυτό το φορτίο, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι και πιο ικανοί να βλέπετε την ομορφιά γύρω σας και το φως στις ψυχές των άλλων.

Με την παραδοσιακή λογική της απόλυτα ελεύθερης βούλησης, ίσως να νιώσετε ότι αυτό είναι μια απαράδεκτη εισβολή στην ελευθερία σας. Αν και μπορεί επί της αρχής να συμφωνήσετε ότι η εξουδετέρωση του θυμού και της επιθετικότητας μαζί με όλα τα όπλα πολέμου θα ήταν κάτι θαυμάσιο, μπορεί να μη νιώσετε άνετα με αυτή την επιβολή από μια εξωγήινη, ξένη δύναμη.

Ωστόσο πρέπει να σας πω ότι τέτοιοι κανόνες δεν είναι ασυνήθιστοι. Ο πλανήτης σας είναι σχεδόν ο μόνος που του επιτρέπονται τέτοιες δραστηριότητες, οι οποίες υπερβαίνουν των συνταγματικών ορίων άλλων πολιτισμών. Πολλοί από εσάς, μπορεί επίσης να νιώθετε ότι ενώ είναι επί της αρχής καλό να δοθεί ένα τέλος στην βία, είναι κατ αρχάς απαραίτητο να αποπληρωθούν τα χρέη και να επιβληθεί το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Πρέπει να σας πω όμως, ότι τέτοιες βεντέτες, τέτοιες πράξεις βίας που ακολουθούνται από βίαια αντίποινα στο όνομα της τιμής, εκτυλίσσονται επί αιώνες στις συλλογικές ζωές σας. Κάπου, κάποια στιγμή, η διαιώνιση της βίας πρέπει να σταματήσει. Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνει αυτό στη Γη.

Πρέπει επίσης να διευκρινίσω πως για να σας βοηθήσουμε, όπως μας δόθηκε εντολή να κάνουμε, πρέπει πρώτα να σας ζητήσουμε να σωπάσετε. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε αυτούς που σκοτώνονται μεταξύ τους και δεν μας ακούνε. Αν μπορούσατε να δείτε τον πλανήτη σας από το διάστημα όπως τον βλέπουμε εμείς συνέχεια, θα βλέπατε μια ζοφερή αύρα συσσωρευμένου μίσους και επιθετικότητας και τα αυτιά σας θα κουφαίνονταν από τις διαρκείς βροντές του πολέμου, τους πυροβολισμούς και τις βόμβες, τις κραυγές των τραυματισμένων και των ετοιμοθάνατων και την καταστροφή τόσων πολλών φυσικών πόρων του πολιτισμού σας, που έχετε χτίσει παλιότερα αναλώνοντας πολύ προσπάθεια και φυσικό πλούτο.

Αν η ενέργεια που αναλώσατε για την καταστροφή και την ανοικοδόμηση διοχετευόταν στην διατήρηση και την ενίσχυση και την συνέχιση της οικοδόμησης, φανταστείτε πόσο πλούσιος θα φαινόταν τώρα ο πολιτισμός σας. Αλλά αυτό είναι το πεπρωμένο σας και δεν είναι δική μας δουλειά να το αμφισβητήσουμε, μπορούμε μόνο να επισημάνουμε ότι αν για να ακούσετε, να ενημερωθείτε, να βελτιώσετε την συμπεριφορά σας και να πάρετε την σωστή απόφαση όταν χρειαστεί, πρέπει πρώτα να σωπάσετε.

Το δικό μας μαστίγιο θα είναι προστατευτικό, και θα φροντίσει να σταματήσουν οι επιθετικές ενέργειες, ώστε να σταματήσουν οι πολεμικές συγκρούσεις και να σιγήσει το πνεύμα της βίας και των συγκρούσεων. Το καρότο της πειθούς θα έχει την μορφή προτάσεων για το πώς θα πρέπει να ζείτε πιο ειρηνικά, πιο πνευματικά, με ανταμοιβή της ανέλιξής σας σε ψηλότερα επίπεδα ύπαρξης, για την οποία θα είστε έτοιμοι αν το κάνετε αυτό. Αν κάνετε παύση των συγκρούσεων και αντιποίνων για λίγο, όταν τα αυτιά σας δεν θα γεμίζουν με τη βοή του πολέμου και οι αισθήσεις σας δεν θα εστιάζουν στο να τη φέρετε στους άλλους πριν να σας τη φέρουν εκείνοι. Στην σιγή και στο χώρο της ουδετερότητας, μπορεί να πεισθείτε να κάνετε νέα αρχή και να χτίσετε μια κοινωνία όπου οι σχέσεις βασίζονται στον σεβασμό, στην μη επιθετικότητα και στην συνεργασία, στην οικοδόμηση αντί για την καταστροφή.

~ Μέρος 2 ~

Βασανιστική και δύσκολη δουλειά; Όχι. Είναι πραγματικά πιο εύκολο να γίνει από ότι φαντάζεστε. Σε άλλες πιο προηγμένες κοινωνίες από τη δική σας, υπάρχει μία καθοδηγητική αρχή συμπεριφοράς μεταξύ ανθρώπων. Είναι ένας απλός κανόνας. Πρώτα μην βλάψεις. Πρέπει να αρχίσετε νωρίς με τα πολύ μικρά παιδιά σας, όπως κάνουμε και εμείς, να τα διδάσκετε αυτό που για μας είναι ο πιο σημαντικός κανόνας που λέει Σεβάσου τον άλλον όπως θα ήθελες να σε σέβεται. Μην κάνετε άσχημες σκέψεις, μην πείτε άσχημα λόγια, γιατί ο άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει τους άλλους για να νιώσει εκείνος σπουδαιότερος. Μάθετε να αξιολογείτε τον εαυτό σας για αυτό που είστε, χτίστε πάνω στο ενσαρκωμένο σας θεμέλιο, αναπτύξτε τον εαυτό σας και τα φυσικά σας χαρίσματα και να θυμάστε μόνο ότι πρέπει να εμπλουτίζετε τη δική σας ζωή, χωρίς να πτωχαίνετε τη ζωή των άλλων, συναισθηματικά, πνευματικά ή σωματικά.

Και οι κυβερνήσεις σας πρέπει να μεταρρυθμιστούν γρήγορα, διότι παρά την πεποίθηση που έχουν πολλοί ότι ζουν σε δημοκρατία, η αλήθεια είναι ότι λίγοι εμπιστεύονται τις κυβερνήσεις τους σε επίπεδο ικανής δράσης, ειλικρίνειας και αποδοτικότητας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τόμας Τζέφερσον, σκοπός της κυβέρνησης είναι να αποτρέψει τους ανθρώπους να τραυματίσουν ο ένας τον άλλον. Αν είχατε κυβέρνηση που το έκανε αυτό, που εξασφάλιζε την ειρήνη και πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη στο λαό της, που ενεργούσε παραγωγικά χωρίς αχρείαστη φύρα, με εντιμότητα και διαφάνεια, με κεντρικό γνώμονα το συμφέρον του λαού που είναι οι πελάτες της, δεν θα πιστεύατε την ωφέλιμη σχεδόν μαγική επίδραση που θα είχε. Με αυτή τη μία αρχή, θα υπήρχε υλική αφθονία για όλους, που θα μπορούσαν να έχουν τότε μια ζωή γεμάτη ενδιαφέροντα και ηθικές αμοιβές, στο ευχάριστο περιβάλλον ενός αξιοσέβαστου πλανήτη.

Καθώς θα αποτινάσσετε την επιθετική σας ανταγωνιστικότητα, ανταγωνιζόμενοι μόνο την άγνοια για να δημιουργήσετε γνώση, ανταγωνιζόμενοι μόνο την φτώχεια για να δημιουργήσετε πλούτο που μπορούν να μοιραστούν όλοι, διάγοντας τις συλλογικές ζωές σας σύμφωνα με την αρχή του αλληλοσεβασμού και της συνεργασίας, ώστε όλα τα σκοτεινά και δυσάρεστα σημεία που έχετε δημιουργήσει, να αλλάξουν και να γίνουν φωτεινά, αυτοί που έχουν υποβιβαστεί θα βρουν νέα ελευθερία να κάνουν την δική τους συμβολή και η ζημιά που έγινε στον ξένιο πλανήτη σας, μπορεί σιγά σιγά να διορθωθεί. Θα υπάρξει λίγος χρόνος για να ριζώσει αυτό το νέο πνεύμα. Αλλά αν μπορέσετε να σταματήσετε την επιθετικότητά σας αρκετά ώστε να απολαύσετε τη σιγή της γαλήνης, αν μπορέσετε να διευθετήσετε τις συλλογικές υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τους συμπαντικούς νόμους αρκετά ώστε να δείτε τις αμοιβές της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της συνεργασίας και αν βιώνοντας αυτά τα πράγματα, μπορεί ο καθένας σας να κερδίσει από το νέο σας περιβάλλον για να αναθεωρήσετε την προσωπική σας στάση, την προσέγγιση στον εαυτό σας και στους άλλους, τότε θα είστε σε θέση να δεχτείτε ένα φωτεινότερο μέλλον.

Επιθυμούμε να μείνουμε μαζί σας και να επικοινωνούμε συνέχεια μαζί σας, για να σας δίνουμε μια ευρύτερη οπτική αυτών που δεν μπορείτε να δείτε, για τις εξελίξεις γύρω σας και για το πώς θα σας επηρεάσουν. Και με την συμπεριφορά μας απέναντί σας, θα σας δείξουμε την δημιουργική δύναμη της αγάπης, της αμοιβαίας φροντίδας και βοήθειας που ελπίζουμε να αγκαλιάσετε κι εσείς μεταξύ σας. Σας αγαπάμε και σας τιμάμε. Είμαστε όλοι ΕΝΑ.

Loading...

12 thoughts on “Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός – Πρώτη Επαφή

 1. Ανώνυμος says:

  Ναι ενταξει σιγουρα αυτο ειναι ακρως ρεαλιστικο εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις ειδικα εαν κρστησει κανεις το σας αγαπαμε κλπ κλπ δεν χρειαζεται νακαταλαβει απο καπου αλλου οτι ειναι μεγιστη παραπλανηση και οτι κατι τετοια μηνημστα δεχονται κατι δηθεν φωτισμενοι ανα το κοσμο απο αγγελους φωτος με ονοματα οπως ελ σενται κλπ κλπ και στο τελος κλεινουν παντα τα με τις φρασεις αυτες….

 2. PTOLIETHRON says:

  Τελικά η μαλακία είναι σαν την εντροπία. Συνεχώς αυξάνεται. Απορώ που τα βρίσκουν τόσα απίστευτα σενάρια περί δρακονιανών, ανδρομέδιων και άλλων υπεργαλαξιακών υπάρξεων που θα μας σώσουν ή θα μας καταστρέψουν.
  Η Παναγιά και ο Χριστός να μας βοηθήσουν διότι μου φαίνεται ότι όντως κάτι πολύ κακό έρχεται και όχι από το διάστημα.

 3. Tzitzi Gonzales says:

  oxi ree! aftoi einai oi dithen "kaloi" pou einai enantia tis neas taksis pragmatwn (NWO).
  kai theloun taxa na mas voithisoun na perasoume se mia nea epoxi {new age)! xaxaxaxaaa!
  (kserete ti mou thimizei afto?
  tin vouli twn ellinwn!
  samaras kai tsipras…)
  tha to fame to paramythi arage?
  ksipniste

 4. Ανώνυμος says:

  Κάτι σαν σχέδιο blue beam μου μυρίζεται εδώ.Δεν είμαστε δούλοι κανενός.Η πραγματική ελευθερία επιτυγχάνεται μόνο στην αγκαλιά του ΧΡΙΣΤΟΥ.Εκεί μαθαίνεις για τα αόρατα εκεί το τι σημαίνει ΦΩΣ.Εκεί μαθαίνεις τι σημαίνει αχρονικότητα,πληρότητα.Το Α και το Ω.ΤΕΛΟΣ.-

 5. PolemarxosEL says:

  axaxaxaaxaxxaaxXAXAXAAXAXAXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXAXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXXXXAAXAXAXXAAXXAAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAXAXXAXAAXAXAXX

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *