Γέροντας Παΐσιος. «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους» -Βίντεο

Ο Γέροντας Παϊσιος το 1996 μίλησε για την σημερινή «οικονομική κρίση» και το σχέδιο της υποδούλωσης των Ελλήνων μέσω του χρέους , της οικονομικής εξόντωσης και τέλος της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης».
Σ’ αυτά τά δύσκολα χρόνια ό καθένας μας πρέπει να κάνη ότι γίνεται ανθρωπίνως καί ότι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι κάναμε εκείνο πού μπορούσαμε.

. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους. 

Εκείνοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τι κάνουμε γι’ αυτήν; Ή Ελλάδα, ή Ορθοδοξία, με την παράδοση της, τους Αγίους και τους ήρωες της, να πολεμήται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό!

Ο  Όσιος  Γέροντας Παϊσιος  ο Αγιορείτης   πριν  απο  15 χρόνια   είχε περιγράψει  με  κάθε λεπτομέρεια   μια κατάσταση ακριβώς σαν την σημερινή για να μας αφυπνίσει πνευματικά  ώστε  δια του Χριστού , να επαναποκτήσουμε το   αγωνιστικό  φρόνημα  των  Ορθοδόξων πατέρων μας που χάσαμε   όταν  δεχτήκαμε να γίνουμε τα πνευματικά πρεζόνια της «Νέας Εποχής».Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεν  έχουμε πλέον περιθώρια  για άλλου είδους  «αφυπνίσεις».

Πρέπει εδώ και τώρα να   αποφασίσουμε αν  θέλουμε να  αποτοξινωθούμε απο τα δηλητήρια  των  εμπόρων  της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να μπορέσουμε  να σηκωθούμε όρθιοι και δυνατοί  χωρίς τις πατερίτσες  του κάθε  βαλτού τυχοδιώκτη   και να  αγωνιστούμε   σα ν Έλληνες με πίστη  στον Θεό ,λεβεντιά και ελπίδα. 

Η  «Ομάδα Νέων Εφοριακών»   διαθέτει ένα  εξαιρετικό ιστολόγιο , το οποίο  αν το επισκεφτείτε  θα αντιληφθείτε  με χαρά,  ότι ακόμα και μέσα στην έρημο μπορούν να φυτρώσουν  λουλούδια.Παντού λοιπόν  σε κάθε χώρο  υπάρχουν  Έλληνες που αγωνίζονται  να κρατήσουν  την  περπατησιά   και το βήμα τους  έχοντας  μοναδικά όπλα την  εμπιστοσύνη  στο  θέλημα του Θεού  και την αγάπη στην πατρίδα.

Τους  ευχαριστούμε  εκ καρδίας  που μας ενημέρωσαν  για την  σπουδαία  ανάρτηση  – αναφορά  στην προφητεία  του Γέροντος Παϊσίου την οποία με τιμή  αναδημοσιεύουμε.


α) Γέροντας Παϊσιος για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα 

β) ομιλία του Μοναχού Παϊσιου

«Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε».

klassikoperiptosi

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *