Γάλλος ειδικός για το μοιραίο Αirbus: «Κάποιος έριξε επίτηδες το αεροπλάνο στο βουνό»

Ειδικός, μιλώντας στο γαλλικό BFM TV, υποστήριξε ότι κάποιος «έριξε επίτηδες το αεροπλάνο» στο βουνό, τη στιγμή που το σενάριο αυτοκτονίας συζητείται στα γαλλικά ΜΜΕ.


Την αποκάλυψη ότι ο ένας πιλότος ήταν στην ουσία κλειδωμένος, έξω από το πιλοτήριο, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Times επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν στοιχεία από τον καταγραφέα συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης (μαύρο κουτί).

«Ο χειριστής που ήταν έξω από το πιλοτήριο χτυπά ελαφρά την πόρτα χωρίς να του απαντήσει κανείς», είπε ένας ερευνητής του καταγραφέα των συνομιλιών. «Και τότε χτυπά την πόρτα πιο δυνατά αλλά και πάλι δεν λαμβάνει απάντηση. Δεν υπήρξε καμία απάντηση» λέει ο ερευνητής που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

«Μπορεί κανείς να ακούσει ότι προσπαθεί να σπάσει την πόρτα», πρόσθεσε ο ερευνητής χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες . Δεν διευκρινίζεται αν ο πιλότος που είχε σηκωθεί από τη θέση του ήταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ή ο συγκυβερνήτης του.

Ειδικός, μιλώντας στο BMF TV εξήγησε τη διαδικασία, και τόνισε ότι κάποιος, μέσα από το πιλοτήριο, είχε κλειδώσει την πόρτα: «Παίρνω το ρίσκο. Κάποιος έριξε το αεροπλάνο», υποστήριξε ο Ζαν Σερά το πρωί της Πέμπτης στο BFM TV, τη στιγμή που επισήμως, το Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων στο Παρίσι δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις αποκαλύψεις.

defencenet.gr

Loading...

One thought on “Γάλλος ειδικός για το μοιραίο Αirbus: «Κάποιος έριξε επίτηδες το αεροπλάνο στο βουνό»

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΕΞΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΙΓΩΤΕΡΟΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ???? ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *