Βόμβα Μεντβέντεφ: Ανασταίνουν την ισχύ της Σοβιετικής Ένωσης με όρους ελεύθερης αγοράς!

Μια τεράστια οικονομική, πολιτική και σε δεύτερη φάση, οικονομική, ένωση η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση που θα δώσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, αλλά την πρώτη σε ενεργειακά αποθέματα, την πρώτη σε πυρηνική στρατιωτική ισχύ και μία από τις πρώτες σε συμβατική στρατιωτική ισχύ, η οποία θα καταλαμβάνει σχεδόν όλα τα εδάφη της πρώτη Σοβετικής Ένωσης και θα καλύπτει το….
1/6 της χερσαίας επιφάνειας του πλανήτη, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Οι χώρες μέλη της Ένωσης θα είναι η Ρωσία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν, η Αρμενία, και το Τατζικιστάν.
Ο Ν.Μεντβέντεφ δήλωσε ότι μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2015 θα έχει δημιουργηθεί τη το οικονομικό σχήμα της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, η οποία θα προχωρήσει σε δεύτερο χρόνο στην δημιουργία ενιαίου νομίσματος, αλλά «Δεν πρέπει να βιάστούμε να προχωρήσουν σε ένα ενιαίο νόμισμα, άμεσα αφού τα διδάγματα από την αρνητική πορεία του ευρώ είναι πολλά και πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά πριν προχωρήσουμε σε κάτι τόσο σημαντικό» δήλωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.  
Μιλώντας σε επιχειρηματικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, ο Μεντβέντεφ ανήγγειλε «Την σύσταση ενιαίου νομίσματος για την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, την οποία πέντε χώρες της μετασοβιετικής Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών σχεδιάζουν να δημιουργήσουν έως την 1η Ιανουαρίου 2015».

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σήμερα στα ΜΜΕ του Καζακστάν, ο Ρώσος πρωθυπουργός επισήμανε ότι προκειμένου να σχηματιστεί η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2015 πρέπει οπωσδήποτε όλες οι χώρες της περιοχής και κυρίως εκείνες που είναι μέλη Τελωνειακής Ένωσης όπως Καζακστάν, Ρωσία και Λευκορωσία (κάτι σαν τον πρόγονο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα-ΕΟΚ) να έχουν πραγματοποιήσει την μεταξύ τους οικονομική ολοκλήρωση.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός επισήμανε ακόμη ότι έχει δημιουργηθεί η Συμβουλευτική Επιτροπή που θα οδηγήσει στην μετεξέλιξη της Τελωνειακής Ένωσης στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.
Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση ειδικά σε επίπεδο πρώτων υλών και ορυκτού πλούτου, μέσα σε περιβάλλον ανοικτής οικονομίας αναμένεται να αποτελέσει την αντίρροπη δύναμη στην Κίνα και τις ΗΠΑ. Πληθυσμιακά η αεσωτερική αγορά θα αφορά περί τους 300.000.000 καταναλωτές, ενώ η περιφέρεια της Ευρασίας, η οποία αποτελεί και τον κλειδί του στρατηγικού ελέγχου της Μ.Ανατολής «ατσαλώνεται» από ρωσικής πλευράς.

defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *