Βρετανός ειδικός: Οι Βρυξέλλες προσκρούουν στην κυριαρχία των χωρών των Βαλκανίων

Βρετανός ειδικός: Οι Βρυξέλλες προσκρούουν στην κυριαρχία των χωρών των Βαλκανίων

Ιούνιος 9, 2014.

Λονδίνο.


Οι Βρυξέλλες προσκρούουν και πάλι στο ζήτημα της κυριαρχίας, σε μια προσπάθεια να υπαγορεύσουν τη θέλησή τους, σε χώρες που δεν είναι ακόμη μέλη της ευρωζώνης, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι RT, ο Βρετανός οικονομικός αναλυτής Patrick Young, σχολιάζοντας την είδηση ότι η Βουλγαρία αναστέλλει τις εργασίες για το South Stream.

«Στην πραγματικότητα, η κατάσταση έχει μια παρανόηση: Η ΕΕ προσπαθεί να πει ότι έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει, αυτή, σε ποιον ανήκει ο αγωγός που λειτουργεί εκτός των χωρών της ευρωζώνης. Αυτό είναι γελοίο. Είναι αστείο να θεσπίσει κανείς κανόνες με παρόμοιες πεποιθήσεις», δήλωσε ο Young, οι χώρες έχουν τις δικές τους οικονομίες.

Σύμφωνα με το Βρετανό ειδικό, η ΕΕ προσπαθεί να μιμηθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ επιτίθενται στις ευρωπαϊκές τράπεζες και στις υπηρεσίες της τραπεζικής αγοράς, ως μέρος ενός πολιτικού παιχνιδιού. Ωστόσο, όπως φαίνεται η ΕΕ δεν έχει εναλλακτικές λύσεις», ισχυρίστηκε ο Young, όπως σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους.

The Hellenic Information Team

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Βρετανός ειδικός: Οι Βρυξέλλες προσκρούουν στην κυριαρχία των χωρών των Βαλκανίων

  1. Ανώνυμος says:

    Ο σαυρήτης Ρότσιλντ που ελέγχει την ΕΕ δεν μπορεί να χωνέψει την ιδέα περί εθνικής κυριαρχίας από χώρες που αρνούνται να ενταχθούν στην ευρωζώνη, γι' αυτό μεθοδεύει διάφορα τεχνάσματα για να τις παγιδεύσει στο τεχνητό χρέος το οποίο ο ίδιος και οι υπερπαρατράπεζές του δημιούργησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *