ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!

Οι Eξωγήινοι είναι αναμεσά μας;;;;

Ετσι ισχυρίζονται Βούλγαροι επιστήμονες και μάλιστα όπως λένε έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. «Οι Eξωγήινοι βρίσκονται παντού γύρω μας, και μας παρακολουθούν όλη την ώρα» είπε ο κ. Filipov στα Bουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας, μάλλον, θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά δεν έχουμε αναπτυχθεί αρκετά ώστε να υπάρχει άμεση επαφή μαζί τους.» Είπε…. ακόμη ότι οι
άνθρωποι δεν πρόκειται να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους μέσω ραδιοκυμάτων, αλλά με τη δύναμη της σκέψης. «Η ανθρώπινη φυλή να είναι σίγουρη ότι θα έχει άμεση επαφή με τους εξωγήινους στα επόμενα 10 με 15 χρόνια», είπε.

«Εξωγήινοι επικρίνουν την ανήθικη συμπεριφορά των ανθρώπων, η οποία προσδιορίζεται στην παρέμβασή τους στις διαδικασίες της φύσης.»

Ο Lachezar Filipov, είναι αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών!

Πηγή

http://e-rodios.blogspot.gr

aorata-gegonota

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *