Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:24 - 28/06/2014

Βουλγαρία: Προσφυγή στο ΔΝΤ ζητά η αντιπολίτευση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βουλγαρία: Προσφυγή στο ΔΝΤ ζητά η αντιπολίτευση

Σύμφωνα με τον ηγέτη του GERB το ποσό δανεισμού που απαιτείται φτάνει τα 2,5 με 3 δισ. ευρώ

Την προσφυγή της Βουλγαρίας στο ΔΝΤ ζήτησε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας, ο Μπορίσοφ είπε ότι η Βουλγαρία θα πρέπει να προσφύγει στο ΔΝΤ για να πάρει δάνειο μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

«Θα πρέπει να στηριχτούν οι τράπεζες. Σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει χρήση του φορολογικού αποθεματικού, με ό,τι σημαίνει αυτό», φέρεται να είπε ο Μπορίσοφ, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της χώρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ηγέτη του GERB, το ποσό δανεισμού που απαιτείται φτάνει τα 2,5 με 3 δισ. ευρώ.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 06/28/2014 @ 9:39 ΜΜ

    O Μπορίσοφ ο μαφιόζος έμαθε και οικονομικά τώρα.

    Το ΔΝΤ του έδωσε ένα "σκονάκι" και τον βάζει να κάνει το ίδιο έγκλημα που έκανε ο ΓΑΠ εις βάρος της Ελλάδας.

    Προτείνει το εγκληματικό που έκανε ο χαβούζας της Ραφήνας εις βάρος του ελληνικού λαού.
    Πήραν δημόσιο χρήμα για να σώσουν τις ιδιωτικές τράπεζες των διαπλεκομένων.

  2. Ανώνυμος 06/28/2014 @ 9:47 ΜΜ

    Να τον χαιρεστε…..

  3. Ανώνυμος 06/28/2014 @ 10:55 ΜΜ

    Το Δ.Ν.Τ. αποτελεί ισχυρό οικονομικό βραχίονα των Η.Π.Α.

    Προφανώς οι Η.Π.Α. με την οικονομικόπολιτική υποταγή της Ελλάδος στο Δ΄Ράιχ… επιθυμούν να δέσουν οικονομικά τις χώρες της Χερσόνησου του Αίμου… δηλαδή το μαλακό υπογράστριο του Δ΄Ράιχ. Αυτό αποτελεί ένα δείγμα του γεωοικονομικού πολέμου, που επιτελείται μεταξύ του δολλαρίου και του ευρώ.

    這些

    • Ανώνυμος 06/29/2014 @ 8:35 ΠΜ

      ΗΠΑ και Γερμανία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσμος που λέγεται ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ή ANUNNAKI.

      Όσο αυτά τα γλοιώδη ερπετά συνεχίζουν να κουμαντάρουν τον πλανήτη τόσο θα διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος της ντροπής.

      Δυστυχώς οι φόβοι του Nikola Tesla για τα γεγογονότα που συνέβησαν τον 20ό αιώνα και αυτά που θα συμβούν τη περίοδο 2020-2045 επαληθεύτηκαν.

      Ο άτυχος Σέρβος φυσικός δολοφονήθηκε από τους Δρακονιανούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τις εφευρέσεις του για να τελειοποιήσουν την διαβόητη Atu-Waa που δεν είναι άλλη από το υπερόπλο Xindi του Star Trek.

    • Εσυ που ησουν οταν συνεβαιναν ολα αυτα? Ετρωγες την κρεμουλα σου? Οι αγιοι πατερες που ηταν? Εξομολογουσαν τα μαγαζια τους? Μικρε μου ηρωα. Νικητη του πλαιυστεησιον. Γκοοοοοοολ στο τοπι. Μεχρι να σε διορισει ο κουμπαρος να παρεις το αυτοκινητακι που σου αρεσει, να πινεις μπυρες και να φωναζεις στον αλβανοπακιστανο που δουλευουν στη γη-με τις ορμονες στα μεταλαγμενα, οτι δεν θα γινει ελληνας ποτε. Γιατι θα ερθει ο βλαδηρος να σου δωσει την πολη στο χερι, να γινεις κι εσυ επιτελους ο ηρωας του τουρκικου σηριαλ που βλεπει η ξανθια απεναντι. Γι αυτο κανε νανι κι αποψε
      Ο λαζοπουλος σουπε οτι εισαι αδικημενος ηρωας. Στοπε τωρα
      Οχι τοτε που πιαστηκε να χαιδευει-πατρικως, αγορακια.
      Καληνυχτα

  4. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 9:07 ΠΜ

    To θέμα όμως είναι ότι αυτός που το ζήτησε το ΔΝΤ είναι αντιπολίτευση ,ενώ η κυβέρνηση λογικά δεν το θέλει ,ενώ στην ελλάδα ,αυτός που το ζήτησε και το έφερε ήταν κυβέρνηση….έχει μεγάλη διαφορά…..οι βούλγαροι πολίτες λογικά δεν θα θέλουν το ΔΝΤ ,γιατί ξέρουν τη έκανε στην ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*