ΒΟΜΒΑ! Παραιτείται ο Παπούλιας μετά την στάση του απέναντι στον Γερμανό ομόλογό του;;; (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

KATOXIKA NEA: Υπάρχει μια φήμη ,ένας ψίθυρος για το θέμα εκλογών…αν θα γίνουν εκλογές δημοτικές η με κάποιο μαγικό τρόπο να γίνουν πρώτα εκλογές κανονικές! Αν ισχύει η φημολογία θα πρέπει κατ να δημιουργήσουν , θυμήσου μια έγκυο όταν την πρώτο βλέπεις ξέρεις τι συνέβη πριν καιρό…όλα είναι ντόμινο πάνω σε μια σκακιέρα …μικρές κινήσεις φαινομενικά ασύνδετες κινήσεις ,,,με στόχο την Νίκη…διάβασε την παρακάτω είδηση τώρα!

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά από 4 χρόνια μνημονιακής σιωπής, το ελληνικό χρεός σε….
δυσθεώρητα ύψη, το κτηνώδες Δημόσιο να αρνείται να μεταρρυθμισθεί και τους κρατιστές των κυβερνήσεων να σακατεύουν τις ζωές των πολλών για χάρη των διορισμένων κομματικών στρατών τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που επί 4 χρόνια παρακολουθεί (και υπογράφει αμίλητος τα μνημόνια) το σακάτεμα των πολλών και κυρίως του ιδιωτικού τομέα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο, όπως τότε-στα 15 του χρόνια-που πολεμούσε τους Γερμανούς στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Γιοαχιμ Γκάουκ στην διάρκεια της οποίας επέδειξε αξιοπρεπή στάση-σπάζοντας το σερί της εκκωφαντικής σιωπής του-και αφού έθεσε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ετοιμάζεται να παραιτηθεί, διευκολύνοντας την εκλογή νέου Προέδρου από την παρούσα βουλή.

Ο Πρόεδρος της Δημκρατίας θεωρεί πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή με την παραίτησή του να προσφέρει την ύψιστη υπηρεσία στον χειμαζώμενο ελληνικό λαό. -Παραιτούμαι καλώντας την γερμανική κυβέρνηση να αποζημιώσει τη χώρα μου και να αποπληρώσει το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα. Θεωρώ πως αυτό είναι η ύψιστη προσφορά μου στην πατρίδα, η οποία μου έκανε την τιμή μιας γεμάτης εμπειρίας και γνώση πολιτικής διαδρομής ως το ύπατο αξίωμα.

Σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πατρίδα και τον λαό της-στους ηρωικούς συμπολεμιστές μου πολλοί από τους οποίους είναι πλέον ανάπηροι πολέμου με πετσοκομμένες συντάξεις-θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση των συμπολιτών μου… Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι το πλαίσιο της προεδρικής ανακοίνωσης που ετοιμάζει η Ηρώδου Αττικού σε μια ιστορική στιγμή για την πολιτική διαδρομή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επιτέλους όρθωσε το ανάστημά του.

«Δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τις διεκδικήσεις και για τις αποζημιώσεις και για το κατοχικό δάνειο. Απαιτείται άμεση λύση του προβλήματος με ταχύτατη έναρξη των συνομιλιών» είπε συγκεκριμένα στο γερμανό πρόεδρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Η παραίτηση Παπούλια, έρχεται να γραφτεί στις χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας, που παρά τα όσα πιστεύουμε είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις μαύρες και ταπεινωτικές-όπως τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίαςπου μας μετέτρεψαν σε δουλοπρεπή, κακομούτσουνα ανθρωπάκια που σκύβουν το κεφάλι χαφιεδίζοντας ο ένας τον άλλον. Για τον Κάρολο Παπούλια, η μεγάλη ώρα είναι τώρα…

46 thoughts on “ΒΟΜΒΑ! Παραιτείται ο Παπούλιας μετά την στάση του απέναντι στον Γερμανό ομόλογό του;;; (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 1. Ανώνυμος says:

  Δέν έχει σχέση με ή άνευ το Γερμανό ομόλογό του.
  Αν παραιτείται ο από 11 χρονών αντιστασιακός και μετέπειτα χρηματοδότης της ροζ βίλας,αυτό είναι προσχεδιασμένο.

 2. Ανώνυμος says:

  δεν θα παραιτηθεί γι αυτό .
  Για άλλο λόγο θα παραιτηθεί .
  Υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο , φυλαγμένο που τον αφορά , και θα βγει αφού παραιτηθεί και καλά , γιατί τέτοιο σκάνδαλο μας κάνει παγκοσμίως ΡΟΜΠΕΣ .

 3. vasileios7 says:

  ΜΗη τρελαθουμε κιολας ….για τους ιδιους ακριβως λογους και βαλε θα μπορουσε να παραιτηθη και 4 χρονια πριν!!!! τοτε θα ειχε μεγαλυτερη αξια,θα ειχαμε γλυτωσει 4 χρονια κρεπαλης….

 4. Ανώνυμος says:

  Τώρα.. προς το τέλος της θητείας, καλά, μήν ξεράσουμε κιόλας από τον ..φιλοπατρισμό του κάθε Εφιάλτη, που θά γράψει και … χρυσή σελίδα στην ιστορία μας, ο ρίψασπις. Άντε και στον γέρο δι@@@@λο….

 5. Ανώνυμος says:

  Χμμ για να δούμε ποιόν τον βολεύει κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ξαφνικά έγινε πατριώτης ο Πρόεδρος οπότε ή είναι άρρωστος ή θέλει να βοηθήσει την Νέα Δημοκρατία που έχοντας (ακόμα) ηγετικό ρόλο θα μπορέσει να βγάλει νέο Πρόεδρο (μάλλον τον κυρ Φώτη) με την βοήθεια του Σύριζα αλλά και του Πασοκ, ετοιμάζοντας το πεδίο για μελλοντική συνεργασία.

 6. Ανώνυμος says:

  Ο παπουλιας ; Και μετα , ξυπνησεεεεες . Τι κριμα . ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ . Αποκλειστικα και μονο ετσι και αφηστε τις χρυσες σελιδες που θα γραψει ο αλβανογερμανοχαζαρος .

 7. Stratis says:

  Κάποιος μεγάλος ΑΓΙΟΣ της εποχής μας και πολύ μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, λίγο πριν κοιμηθεί, έγραψε τρεις επιστολές. Με την "ευλογία" να δοθούν σε τρεις Μεγάλους Αξιωματούχους. Πράγματι και αφού πέρασαν καμιά δεκαπενταριά χρόνια [Η ευχή του έλεγε ακριβώς την μέρα και το μήνα], οι επιστολές δόθηκαν! Οι δύο πέρυσι το καλοκαίρι του 2006 και η άλλη το φθινόπωρο του 2007.
  O Ελληνας κυβερνήτης, παρόλο που αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς, δεν είναι δα και εύκολο πράγμα, να διαβάζεις ότι σε κάμποσους μήνες, θα έρθουν τα πάνω κάτω, τελικά ασπάστηκε τα γραφόμενα και πότε λιγότερο και πότε περισσότερο ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις που διάβασε. Ο Στρατιωτικός ηγέτης, έκλαψε όταν διάβασε την επιστολή. Θυμήθηκε τα λόγια που του είχε πει αυτός ο Αγιος, πριν πάρα πολλά χρόνια. Αμέσως προσάρμοσε το στρατιωτικό δόγμα της Χώρας [Μυστικά και Αθόρυβα] για να αντιμετωπίσει
  την επικείμενη απειλή.

  Το εύθυμο της υπόθεσης ήταν όταν ο Στρατιωτικός ηγέτης, ζήτησε επειγόντως να δει τον κυβερνήτη, για να τον ενημερώσει, αυτός του έδειξε την δική του επιστολή και του είπε, «μήπως ήρθες για αυτό;»

  Η τρίτη επιστολή στάλθηκε στον κυβερνήτη του μεγαλύτερου Ορθόδοξου Κράτους.

  Ο νοών νοείτω

 8. Ανώνυμος says:

  Εγω νομιζω οτι ειναι εβραιος με το πραγματικο του ονομα ΚΑΟΥΤΣΚΙ . Ας μας το διευκρινησει ο ιδιος αν ξερει !
  Και πως γινεται να μας πει ακομα να καταγεται απο την Παγωγιανη Ιωαννινων και να λεγεται ΚΑΡΟΛΟΣ ?
  Ποσο πληρωσαμε το τοιχειο απο μπετον που περιβαλλει το εξοχικο του στη Ζακυνθο ? κανα 2 εκ Ευρω ?
  Να μας βεβαιωσει αν πηρε πισω τα δανεικα στον Ανδρεα , τοτε που ο Ανδρεας ηθελε να δικαιολογησει τα κλεμμενα .
  Αν τελικα ειναι εβραιος μια χαρα ειμαστε ! Προεδρος Δημοκρατιας εβραιος και τρικομματικη κυβερνηση με τους τρεις αρχηγους εβραιους .

 9. Ανώνυμος says:

  otan ipegrafe ta mnimonia itan ola kala? tora tha ton kanoume kai agalma iroa? kapio skandalo tha vgei sti fora k etimazete me elayria pidimatakia na tin kanei louis? erxete polemos k tha tin kanei sto eksoteriko sta paidia tou?

 10. Ανώνυμος says:

  THE WALKING DEAD …'''THE FINAL '''..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΝΤΑ [ [ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ] ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ …ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 11. Ανώνυμος says:

  Εμεις καλον θα ειναι να υποστηριξουμε ειτε σαμαρα ειτε ποταμι.

  ετσι να λετε στις δημοσκοπησεις παντος ειδους…
  Δωστε τους αυτο που θελουν….

 12. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ?
  ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ , ΦΤΑΝΕΙ !
  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ .

 13. Ανώνυμος says:

  ΝΙΚΟΛΑΚΗ;;;;;;;;;;;;

  ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ!

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ,ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ) ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

 14. Ανώνυμος says:

  απ τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες ειναι ο τυπος..
  ναι οκ,πολεμησε για την ελλαδα πριν απο χρονια και μπραβο του.αλλα τωρα τι εκανε; εξυνε τα παπαρια του,αυτο εκανε.μπορουσε να αποτρεψει πολλα ο παπουλιας ολα αυτα τα χρονια,αλλα προτιμησε να μεινει θεατης.ειναι εξισου ενοχος οσο και οι κυβερνησεις που μας καταστρεφουν

 15. Ανώνυμος says:

  ΕΧΕΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 16. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Γ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΝ ΙΣΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

 17. Ανώνυμος says:

  Καλά μόλις άκουσα αυτά που έλεγε στον γερμανό, το θεώρησα δεδομένο οτι θα αφηνιάσει η συμμορία και θα προσπαθήσουν να τον στείλουν ψάχνοντας παράλληλα ποιός του άλλαξε τα χάπια. Εκτός και άν κατάλαβε οτι σε λίγο θα φύγει που θα φύγει απ τη ζωή, τουλάχιστον να φύγει ηρωικά. Πάντως κάτι έχει να κάνει με τα χάπια που του δίνανε.

 18. Ανώνυμος says:

  Σιγα μην σκεπτεται να παραιτηθει….ολοι αυτοι δυσκολα φευγουν απ'το μελι και την εξουσια….ειμαστε και μεις για γελια….γιναμε για τα καλα οσφυοκαμπτηδες οπως ελεγε και ο Ζουραρις.
  Ολους αυτους τους κρατανε στο χερι αλλιως δεν εξηγειται η σταση τους.
  Και καλα αυτοι….εμεις ειμαστε αμοιροι ευθυνων???
  Ενας αλλα Λεων???

 19. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟ'' Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΜΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

 20. Ανώνυμος says:

  Πολλά καλά και κουλά θα δείτε από δώ και πέρα…..
  Δεν θα είναι βέβαια προσωπικές αποφάσεις ούτε κρίση φιλότιμου και καλοσύνης, ούτε εθνικής υπερηφάνειας. Απλά έχει έρθει η ώρα και έχει ωριμάσει ο καιρός…..

  ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 21. Ανώνυμος says:

  Ρε παιδια ο παπουλιας απο οτι ξερω σην απο ολα του βρηκαν αλτσχαιμερ αρχίζει και ρεταρι ο ανθρωπος δεν μπορει ποια να υποστηρίζει την θεση του.
  Matrix

 22. Ανώνυμος says:

  κανε και τον παπουλια ηρωα @αλακα! Αλλα απο στρεϊνζερ τι περιμενεις? Μονο @αλακιες.Εισαι για το κατω παρταλι ρε μπουφε

 23. Dmitry Giannopulos says:

  ti nomiziii oti tha glitosi O PRODOTIIIIIIS …. THA FAI KALAAAAA

  PLEON O EXTHROS ERIXE TIS MASKES ……. TORA OSI TON VOITHOUSAN THA TOUS GAMISI OPOS EKANE PANTA

  MAZEUE DOSLILOUGOUS GIA VOITHIA KAI META GIA NA MIN RIXOUN TA VARI STON EXTHRO GAMOUSE TOUS PRODOTES KIA KALA OTI AUTO INE O SOTIRAS ENOS ETHNOUS

  KLASIKA………..

 24. Ανώνυμος says:

  ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ Κ ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ….!!!!! ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΤΩΡΑ Η ΚΟΤΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

 25. Ανώνυμος says:

  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ………
  ΚΥΡ. ΦΩΤΗ ΕΤΟΙΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ;;;;;;;
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ;;;;;

  ΡΗΜΑΔ(ΙΑΣΜΕΝΟΙ)…………….

 26. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ μετα το πασχα αλλαζουν ολα ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ στην ελια που ητανε της ντορας και την φυτεψαν αλλου για να σωθουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ πνευματικο παιδι του προεδρου [θειον βρεφος] ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ απλα τοτε το ραιχ αφου τους εδωσε το αεροδρομιο τον διωξανε βαζοντας τους αμερικανους οτι δεν τον ειθελαν- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ μα ο νεος του ροζ- και οι αβραμλοιποι ΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΟΙ
  ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ τα αφεντικα τους αδειαζουν για να εχουν άλλοθι οτι αυτοι που επιλεξατε φταινε …..ακομα και η σληρη πετρα εμαθε οτι εχει αλλο χαρηγο στο νεο εργο των300που παιζεται στις ρωμαικες αιθουσες με τελετουργικες αβακειου πρωτης προβολης
  – μετα το πασχα λοιπον και ισως χωρις πια βουλευτες αφου αλλαζουν ολα-
  μηπως ειρθε η σειρα μας????
  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ δεν ξερω αν εναι τοσο ευαισθητοι αλλα σιγουρα ειναι σε πολεμο το ραιχ με το λομπι ΕΞΕΛΙΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩΩΩΩΩΩ

 27. Ανώνυμος says:

  να μας πει ο μαλ@κ@ς ο ηρωας των 14, ποσα χρηματα απο τον μισθο του δεν επαιρνε για να βοηθησει την πατριδα….Ετσι δεν ειχε πει ?

  Τις βιλλαρες για τις κορες του τις αλβανιδες και τουρκαλες, πως τις εφτιαξε ? με τι χρημα ? Να μας το πει και αυτο…

  Αι στο διαβολο και πιο μακρυα βοθρε, βρωμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *