21:01 - 08/06/2014

ΒΟΜΒΑ: Αρχηγός κόμματος, που ζει στη χλιδή, στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

KATOXIKA NEA : ΕΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ …!!

Αποκάλυψη – βόμβα, που μπορεί να διαλύσει το κόμμα!

Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος…

Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία.

Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.

Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές.

Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Παράλληλη έρευνα

Αθόρυβα, πίσω από τις κλειστές πόρτες των φοροελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών, οι «καυτοί» φάκελοι που αφορούν τις offshore εταιρίες του εν λόγω εφοπλιστή -ιδιοκτήτριες ακινήτων επί Ελληνικού εδάφους, βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στο μικροσκόπιο των ελεγκτών.

Η εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε για να διαπιστωθεί αν οι δεκάδες αυτές εξωχώριες εταιρίες με έδρα κυρίως την Κύπρο πληρώνουν τους προβλεπόμενους φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο που πλέον αντιστοιχούν στο 15% της αντικειμενικής αξίας του κάθε ακινήτου.

Επίσης ελέγχεται αν έχουν πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας για τα επίμαχα περιουσιακά στοιχεία. Ο μεγάλος αριθμός όμως offshore εταιριών που ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία και έχουν σχεδόν στο σύνολό τους τον ίδιο εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον Γεώργιο- Αλέξανδρο Α. κίνησε τις υποψίες των αρχών που ερευνούν παράλληλα το ιδιοκτησιακός καθεστώς, επιχειρώντας να ακολουθήσουν τα ίχνη του χρήματος.

Πίσω από τις 158 εταιρίες κρύβονται ισάριθμα ακίνητα, σε όλες τις ακριβές περιοχές της χώρας από την Αθήνα και την Αράχωβα, μέχρι τα κοσμοπολίτικα νησιά, που η αξία τους αντιστοιχεί σε ιλιγγιώδη ποσά.

Οι αρχές ερευνούν τις δαιδαλώδεις διαδρομές χρημάτων και ακινήτων που περνούν από εταιρία σε εταιρία σε μικρά χρονικά διαστήματα με σκοπό, όπως εκτιμούν οι ελεγκτές, να σβήνονται τα ίχνη και να «θολώνει» η εικόνα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Η πρώτη offshore του επιχειρηματία ήρθε στο φως πριν από χρόνια με αφορμή ακίνητο πρώην υπουργού στην καρδιά της Αθήνας. Τα νέα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του το ΣΔΟΕ περιπλέκουν την έρευνα καθώς αποκαλύπτουν δοσοληψίες ενός ακόμα πολιτικού προσώπου και μάλιστα αρχηγού κόμματος με τον ίδιο πανίσχυρο εφοπλιστή.

Οι μπελάδες που αρχίζουν και οι επιθέσεις

Το τελευταίο διάστημα ο ελεγχόμενος πολιτικός αρχηγός -το κόμμα του οποίου μέτρησε σημαντικές απώλειες στις Ευρωεκλογές και αντιμετωπίζει ήδη πολλά εσωκομματικά προβλήματα- έχει κηρύξει «πόλεμο» στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκαλώντας ερωτήματα για την αιτία των επιθέσεων

.

Η σημερινή αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» δείχνει ότι νιώθει την καυτή ανάσα του ελέγχου για την ενοικίαση του ακινήτου από την offshore την οποία εκπροσωπεί ο ίδιος άνθρωπος που εμφανίζεται στις δεκάδες υπεράκτιες εταιρίες του εφοπλιστή.

Οπότε οι πραγματικοί μπελάδες μόλις άρχισαν για το πολιτικό που συνηθίζει να ανεβάζει τους τόνους και φιλοδοξούσε να αλλάξει τη μοίρα της χώρας, σώζοντας της από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας. Στο ΣΔΟΕ πάντως δεν προβληματίζονται από τις επιθέσεις που εξαπολύει ο πρόεδρος με κάθε ευκαιρία, γραπτώς ή από τηλεοράσεως, και συνιστούν «υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας» για την οποία όπως φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που έχουν χάσει τον ύπνο τους.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. Ας προσεχε ο Κα(η)μμενος κι ας τα εγραφε ολα στο ΚΙΣ , να εχει το κεφαλι του ησυχο και να ναι και " κυριος" , οπως ο Κουνελης .

 2. Poios einai vre poios einai!!! Xmmmm…. re stranger mhpos exei 8 grammata? Lew egw twra!!! Ena nai h ena oxi peis mou.

  Antonis Skylos

 3. Ποιος απ'ολους ειναι ρε παιδια?

 4. O καμενος ειναι ρε παιδια πολυ χρημα

 5. Βρε παιδιά το ερώτημα είναι γιατί οι έλεγχοι γίνονται σε αντιμνημονιακά και αντικυβερνητικά κόμματα ενώ την ίδια στιγμή βρίσκονται στο απυρόβλητο άλλες τρανταχτές περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένης της πορείας της λίστας Λαγκάρντ.
  Από την άλλη ο Καπερνάρος έφυγε από το κόμμα τη στιγμή που του επιβλήθηκε πρόστιμο (απ΄ότι δημοσιεύθηκε) 1.000.000 ευρώ.

  Μαζεύονται πολλές συμπτώσεις που δεν φαίνονται και τόσο αθώες ώστε να πείσουν τον λαό οτι είναι έτσι τα πράγματα όπως φαίνονται.

  • "το ερώτημα είναι γιατί οι έλεγχοι γίνονται σε αντιμνημονιακά και αντικυβερνητικά κόμματα"

   Το να παριστάνει ο επί 25 χρόνια βουλευτής της ΝΔ τον αθώο, τον αντισυστημικό, τον τιμωρό, να αποκαλύπτει τις offshore των άλλων ενώ έχει κ’ αυτός, όταν και ο ίδιος είναι το ίδιο βρόμικος. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την νοημοσύνη μας.
   Καλά κάνουν και τον ξεσκονίζουν.

   • Όταν τα έβαζε με τους Παπανδρέου, το κόμμα της ΝΔ, στο οποίο ανήκε τότε, δεν τον κάλυπτε αλλά τον άφηνε έκθετο.
    Αυτός έκανε συλλογή αγωγών όταν όλοι οι άλλοι την περνούσαν θαύμα.
    Μήπως δεν είναι όλοι το ίδιο "λερωμένοι";
    let;s think about it.

 6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…1.25
  ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,
  Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ
  ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ
  Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ…….

 7. είναι φως φανάρι ότι πρόκεται για συκοφαντία εφόσον δεν γραφει το όνομα Πάνος καμμένος για να αποφύγει την μήνυση
  και να μας πει ο αρθρογράφος και την απόφαση για το σκάφος και το προσθημο τους αδωνη για συκοφαντική δυσφήμιση και το προσθημο της παρασκ και 13 για την πλαστογραφια σε βαρος του καμμενου

 8. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΙΓΙΑ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ

 9. Ασχετοι όλοι….Η Παπαρήγα είναι…

 10. Λάσπη στον ανεμιστήρα.

 11. ΠΑΣΟΚ ΡΕ!
  ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ!
  ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ!
  ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΡΕ…………………
  -ΠΑΣΟΚ….ΠΑΣΟΚ
  αχααχαχαχαχαχααχαχααχαχχαχααχαχααα!!!!!!!!!

  ΦΑΡΣΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ FOR EVER

 12. Μακάρι να βγουν στην φόρα οι βρωμιές των πολιτικών…

  Είθε να 'ερθει η ΝΕΜΕΣΙΣ γρήγορα !

 13. Εγώ κατάλαβα ότι ο πολιτικός που λέει στο άρθρο ΔΕΝ κατηγορείται για τις ύποπτες εταιρείες και τον παράνομο πλουτισμό αλλά απλά γιατί νοικιάζει πολυτελές τζίπ από μία από αυτές τις εταιρείες!!! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!!

  Το θέμα είναι ποιός είναι ο Γεώργιος – Αλέξανδρος Α. που είναι ο φερόμενος εκπρόσωπος – ιδιοκτήτης των ύποπτων εταιρειών που έχει κυβερνητική προστασία χρόνια τώρα και όλοι οι έλεγχοι προσκρούουν πάνω σ' αυτό το τείχος προστασίας!!!!!!!!

  Ποιό ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ή ποιά ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ κόμματα παρέχουν αυτή την προστασία στον Γεώργιο – Αλέξανδρο Α.;;;; Γιατί αντιμνημονιακά κόμματα ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να έχουν τέτοια δύναμη!!!!

  Αυτή είναι η γνώμη μου, εκτός κι αν κατάλαβα λάθος διαβάζοντας το άρθρο!!!!

 14. Ο Καμμένος δεν έκλεψε αλλά τα βρήκε από τον πατέρα του, ο οποίος ξεκίνησε φτωχός αλλά με την εργατικότητα και την εξυπνάδα του έκανε περιουσία.
  Κάτι άλλοι που μπήκαν στα κόμματα πάμφτωχοι, δεν βρήκαν τίποτα από τον πατέρα τους και ξαφνικά απέκτησαν πολυτελέστατα σπίτια, ζουν χλιδάτη ζωή και τραπεζικούς λογαριασμούς που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τα ακριβή ποσα΄πώς δικαιολογούνται;
  Αλλά αυτούς τους τελευταίους τους καλύπτουν τα ΜΜΕ και δεν τους ελέγχει κανένας.
  Αν ο Καμμένος είχε τολμήσει να κλέψει, έτσι όπως τον έχουν κάτω από μεγενθυτικό φακό και στο μάτι του κυκλώνα, νομίζει κανείς οτι θα μπορούσε να σταθεί έστω και ένα λεπτό ή θα βισκόταν πάραυτα στα μπουντρούμια να κάνει παρέα με την ΧΑ;
  Εγώ δεν ψηφίζω Καμμένο, (γιατί θεωρώ το κόμμα του ολίγον τι χλιαρό), αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αντιλαμβάνομαι τα συμβαίνοντα.
  Πιστεύω ότι με αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται πολύ σύντομα θα ανέβει στην εκτίμηση του κόσμου και θα τον ψηφίσουν πολλοί, ακριβώς όπως έγινε και με την Χρυσή Αυγή.

 15. Καλά νταξ….
  Αρχηγός κόμματος στα δίχτυα του σδοε…..Μεγάλη είδηση….Τρομάξαμε να το πιστέψουμε….
  Η είδηση για ακόμα μια φορά βγαίνει από τα σχόλια…
  Πολίτες συνεχίζουν να τσακώνονται για το ποιο διορισμένο λαμόγιο (πολιτικός) είναι καλύτερο ή χειρότερο!!!!
  Τα αντιμνημονιακά κόμματα της βουλής!!!!!! Αυτό και αν είναι για γέλια!!!
  Συνταγματολόγοι , οικονομολόγοι και άλλοι πολλοί έχουν πει τι γραμμή θα έπρεπε να έχουν ακολουθήσει όλα οι ΄΄δήθεν αντιμνημονιακοί΄΄ της βουλής…. και όχι να ΄΄αβαντάρουν΄΄ την συγκυβέρνηση….

 16. Αφηστε βρε ΒρωμοΕβραιοι τον Καμμενο και πληρωστε κανενα φορο στο ελληνικο κρατος !
  Ακουστηκε οτι ολοι στη λιστα Λαγκαρτ ειναι Βρωμοεβραιοι . Μολις το κατηγγειλε αυτο μια βουλευτης του Καμμενου στη βουλη , την επομενη εβδομαδα φυγαν τρεις βουλευτες απο το κομα του . Πολλα τα λευτα που δινουν οι Βρωμοεβραιοι για τετοιες δουλειες .
  Γενικη επιθεση στις Εβραιοσιωνιστικες οργανωσεις ! Αυτοι φταινε για οτι κακο συμβαινει στην Ελλαδα .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*