in

Βοηθείστε αδέρφια δημοσιογράφοι…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Μάκης Π.
Ευχαριστώ πάρα πολύ κάποιους κορυφαίους ευρωβουλευτές για τις σημερινές δηλώσεις τους υπέρ της Χώρας μας.
Τα Ελληνικά ΜΜΕ , τηλεοπτικά , ραδιοφωνικά και έντυπα ας παραδειγματιστούν επιτέλους από τους φιλέλληνες ξένους.
Με βαθύτατη θλίψη δηλώνω πως καιρό τώρα έχω την εντύπωση ότι, κάποια Ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Αλήθεια τι θα έδειχναν , τι θα έλεγαν και τι θα έγραφαν τα ΜΜΕ αν είχαμε κανονικό πόλεμο, με ανθρώπους στο μέτωπο , με νεκρούς – τραυματίες και αιχμαλώτους, χήρες ,
ορφανά , φτώχεια και εξαθλίωση ;

Σε περίοδο Πολέμου τα ΜΜΕ :
– Θα αμφισβητούσαν άραγε το δίκαιο του Αγώνα των Ελλήνων για οποιοδήποτε, μα για οποιοδήποτε λόγο ;
– Θα διαχώριζαν τους Έλληνες ;
– Θα μιλούσαν έστω και εμμέσως υπέρ του εχθρού, την ίδια στιγμή που χύνεται Ελληνικό αίμα ;


Βοηθείστε αδέρφια δημοσιογράφοι.

ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ με όλα αυτά τα δεινά και δεν είμαι εγώ που το λέω, αλλά κάποιοι άλλοι μεγαλόσχημοι, πλην όμως …για άλλους λόγους.
Βοηθείστε να διαμορφωθεί η γνώμη των λαών όλου του κόσμου για την άδικη επίθεση κατά της Χώρας μας.

olympia
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια προφητική φωνή προειδοποιεί: « Mαζέψτε τρόφιμα για 6 μήνες ! Έρχονται μέρες δύσκολες

Kαμμένος:Άν πράγματι δεν το δέχεστε Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας τότε μην υπογράψετε!Βίντεο