Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες

Η κρυμμένη ιστοσελίδα NIH καταχωρεί το Χρωμόσωμα 1q42 ως υπεύθυνο για την αρρώστια των Morgellons !!!!! (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12). Αυτό το κάνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ !!!!! Η ιστοσελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη, Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτοςακόμη και τα cached copies εξαφανίσθηκαν από το Ιντερνέτ ! Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος
Τι μας τσαμπουνάγανε τόσα χρόνια οι γιατροί κυρίως στις ΗΠΑ ? Την έκφραση (Παραισθησιακή Παρασίτωση tres sick, πολύ μα πολύ sic !!!). Δεν πάνε να κάνουνε κανένα κρύο ντους λέω εγώ. Εδώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως αρμόζει για αυτές τις Επιστημονικές Οργανικές Πυλάρες.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι, όσοι έχετε διαβάσει τα άρθρα τηςwww.miastala.com για τις Ο.Π.
Υπάρχουν έξι γνωστοί γενετικοί δείκτες για τα θύματα των Morgellons, οι οποίοι είναι δυσανάλογοι με τις γνωστές στατιστικές. Η ένταση των συμπτωμάτων έχει σχέση με τον αριθμό των δεικτών που έχει κάποιος ασθενής.
1.Παράγοντας RH ρέζους αρνητικό, στο αίμα της γενετικής κληρονομιάς.
2.Βόρεια Ευρωπαϊκή καταγωγή, ή καταγωγή από τους Βάσκους. Οι Βάσκοι έχουν Κελτική καταγωγή που ω του θαύματος είναι το μεγαλύτερο πληθυσμιακό ποσοστό στον πλανήτη με RH Αρνητικό.
3.Το γενετικό γκρούπ Haplogroup της U5 Ursula, το U5 είναι το αρχαιότερο DNA στην Ευρώπη (50.000 με 65.000 χρόνια).
4.Ένα επιπλέον γονίδιο (duplication/trisomy of 1q42 11 q42 12).
5. Μπλε, πράσινα η καστανά μάτια.
6.Παρουσία άλλων γενετικών ανωμαλιών.
Δηλ. μεταλλάσουν ήδη, σε κάτι άλλο, τους πλέον έξυπνους ανθρώπους της γης.


Οι κόκκινες, μπλε και διαφανείς ίνες των Morgellons υπάρχουν στον καθένα μας. Πρόκειται για τα βασικά υλικά που ειδικεύονται στους μηχανισμούς μεταλλάξεως του DNA και του RNA ! Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι με τις ίνες–έντομα είναι αυτοί που έχουν στοχευθεί με ένα άλλο παράγοντα των Morgellons, αυτόν του επί πλέον εφιάλτη της μεταλλαγμένης γενετικής των εντόμων των οποίων δρουν ως φορείς (οι άνθρωποι).
Μετά από τόσα άρθρα στην www.miastala.com αν τα διαβάζετε με προσοχή και χωρίς να σας επηρεάζει, το γνωστό τέρας με τα 5000 κεφάλια, το ασήμαντο εγώ,  θα ξέρετε ότι ο τρόπος που τα περνάνε στον πληθυσμό είναι ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ από τα Στρατοσφαιρικά Αθόρυβα Boeing, που η NASA πριν τρία χρόνια παραδέχθηκε επίσημα την ύπαρξη τους !Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος
Αν σκεφτείτε με το μυαλό σας, εύχομαι και ελπίζω, θα καταλάβετε τι παίζετε στην πλάτη μας. Τότε ας πάψετε να ασχολείστε με τους πολιτικούς και τις εμφυτευμένες ιδέες σας του κάθε –ισμού.
Αντιλαμβάνεστε την έκταση και τις επιπτώσεις του θέματος? ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Θα εκπλαγείτε και σε λίγο “θα πέσετε από τα σύννεφα”- που τόσο αρέσκεστε να συχνάζετε, όταν αντιληφθείτε πως κάποιοι (ΠΟΙΟΙΟ Γελαστούλης κλείνει το μάτι) ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, τι άλλο; Μόνο ο Μέγας ΚθούλουΕξωγήινος ξέρει και οι υποτελείς του.

Ιοί SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια
O επιστήμονας της εταιρίας παραγωγής εμβολίων Merck, Dr. Maurice Hilleman παραδέχεται την παρουσία των ιών SV40, AIDS και καρκίνου σε εμβόλια. Ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων–ένας επιστήμονας της Merck–παραδέχεται ανοικτά σε ηχογραφημένη συνομιλία ότι Αμερικανοί έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχουν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου. Αντιδρώντας στα λόγια του, οι συνάδελφοί του (των οποίων τα λόγια έχουν επίσης καταγραφεί) ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να θεωρούν το θέμα ότι είναι ξεκαρδιστικό.
Μετά, αναφέρουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, θα βοηθούσαν τις Ηνωμ. Πολιτείες να κερδίσει Ολυμπιακά μετάλλια γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν «φορτωμένοι με όγκους.» (άρα γνώριζαν και εκείνοι ότι τα εμβόλια μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο σε ανθρώπους).Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος
Δεν πρόκειται για κάποιο συνωμοσιολογικό σενάριο–αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck που πιθανόν δεν είχε ιδέα ότι η καταγραφή των όσων ανέφερε θα ήταν διαθέσιμη ανοικτά στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έγινε η καταγραφή). Πιθανόν να πίστευε ότι αυτό θα έμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό το γεγονός δεν έφθασε ποτέ στα ΜΜΕ, απάντησε «προφανώς, δεν τα αποκαλύπτεις αυτά, πρόκειται για ένα επιστημονικό θέμα μέσα στην επιστημονική κοινότητα».

Τι να κάνεις; διάβασε…  πάτα τους συνδέσμους, μάθε και δράσε !
Δρουν στο ανθρώπινο σώμα ειδικά σε αυτό που έχει πεσμένο ή κατεστραμμένο ανοσοποιητικό. Η πλειοψηφία έχει κατεστραμμένο ανοσοποιητικό από τις τροφές καταστροφής που βάζει στο σώμα της, και μετά τρέχει στους γιατρούς και στα χάπια για να αποτελειώσει την καταστροφή. Κάθε καλός και συνεπής γιατρός θα φροντίσει να φτιάξει- αλλάξει την διατροφή του ασθενούς, να ανεβάσει το ανοσοποιητικό, χωρίς να τον στομώσει στα φάρμακα.
Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί με συνείδηση, που προσανατολίζονται σε μια ολιστική αντιμετώπιση των ασθενών που τους εμπιστεύονται και δεν είναι υποχείρια των φαρμακευτικών εταιριών. Φροντίστε να ανακαλύψετε έναν τέτοιο γιατρό και ρωτήστε τον για τα στοιχεία του άρθρου, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα σας πει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούν και προβάλουν με τέτοιο μένος ως βασική τροφή το κρέας και τα παράγωγα του γάλα και τυριά. Διάβασε γιατί εδώ.
Zapper και Ανθρώπινα Παράσιτα
Πως βοηθάει μια γεννήτρια οργόνης στην αποτοξίνωση ?

  • Το zapper που σας συνιστώ έχει ενσωματωμένο οργονίτη. Χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια οργόνης δίπλα στο σώμα έχει το αποτέλεσμα μιας θεραπείας βελονισμού. Ένας ευαίσθητος στις ενέργειες θα δει την αύρα αμέσως να λάμπει και να μεγαλώνει, και τα άνισα σκοτεινά σημεία της αύρας να αρχίζουν να λάμπουν σύντομα. Το οποίο δείχνει ότι η ενέργεια της οργόνης έχει ένα ισορροπητικό αποτέλεσμα, ακόμη και ευφυΐα. Τα παράσιτα και τα τοξικά υλικά βασίζονται στην νεκρήοργόνη για να κάνουν την δουλειά τους, και μια γεννήτρια οργόνης εύκολα τα εξουδετερώνει.

Πηνίο Mobius και 15Hz
Το zapper που αναφέρω έχει και ένα πηνίο Mobius το οποίο ενεργοποιεί την θεραπευτική ενέργεια του οργανισμού που βρίσκεται σε λανθάνουσα μορφή. Επίσης ένα ισχυρό μαγνήτη σπανίων γαιών που συγκεντρώνει και εστιάζει την παραγόμενη οργόνη στο σώμα. Επίσης χάρις σε αυτό σκοτώνει τα θωρακισμένα παράσιτα όπως στην αρρώστια του Lyme και την Ινομυαλγία, την Τριχίνωση και τον Ερυθηματώδη λύκο.
Το Ανθρώπινο Γονιδίωμα Μολυσμένο από Mycoplasma DNA !
Η ανακάλυψη ξένου DNA στο δημοσιευμένο ανθρώπινο γονιδίωμα προκαλεί σημαντικές ερωτήσεις το πώς θα αντιμετωπιστούν οι «εικονικές μολύνσεις». Νωρίτερα φέτος οι Μοριακοί Βιολόγοι ανακοίνωσαν ότι το 20% του μη ανθρώπινου DNA είναι μολυσμένο με ανθρώπινο, προφανώς εξ αιτίας των ερευνητών.
Τώρα το ίδιο το ανθρώπινο DNA έχει μολυνθεί !
Ο Bill Langdon στο Πανεπιστήμιο College London και ο Matthew Arno στο Kings College London
λένε ότι βρήκαν ακολουθίες από βακτήρια Μυκοπλάσματος
στην βάση δεδομένων του ανθρώπινου γονιδιώματος.
Αυτό όμως τραβάει μακριά. διάβασε
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.
Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του. διάβασε την συνέχεια
Σας τα είπα, και αμαρτία ουκ έχω, άντε και καλή ΜΗ αντάμωση στο μέλλον που είναι ήδη εδώ.

zz5
Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα
Ζούμε λοιπόν σε ένα μοντέρνο κόσμο και θα περιμέναμε να έχουμε αισθητή βελτίωση της υγείας μας, τόσο στο βίωμα του καθενός, όσο και βελτίωση καθρεφτιζόμενη στις στατιστικές του πληθυσμού. Αυτό όμως, παρ όλες τις έρευνες και τεχνολογικές επιτεύξεις, περιέργως δεν συμβαίνει. Ποτέ για παράδειγμα ο καρκίνος δεν ήταν τόσο εξαπλωμένος, αγγίζοντας μάλιστα τώρα τους ανθρώπους σε νεότερη ηλικία, ενώ τα ποσοστά θεραπείας παραμένουν απελπιστικά ισχνά, παρόλα τα δισεκατομμύρια που αναλώνονται στην έρευνα. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί για τις καρδιακές παθήσεις, τις αυτο-άνοσες ασθένειες, τις ασθένειες των βασικών οργάνων, όπως το ήπαρ, πάγκρεας, πνεύμονες, κτλ.
Ακόμη και για απλούστερες ασθένειες όπως η γρίπη, οι ελαφρές δερματικές παθήσεις, οι αλλεργίες. Οι μικροοργανισμοί (μύκητες, βακτηρίδια, ιοί) κατηγορούνται σαν υπεύθυνοι και μόνο τα συμπτώματα υποχωρούν συχνά με τα φάρμακα. Παρόμοια αδυναμία αντιμετώπισης με τις ψυχικές ασθένειες, όπως η σχιζοφρένεια και ο αυτισμός. Αλλά και για τις πιο ήπιες ψυχολογικές διαταραχές μας, η ψυχανάλυση έδειξε πολύ περιορισμένη αποτελεσματικότητα.
Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια.
Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.
Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική ,αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους.
Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως Ναζί είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους.
Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας», όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF στη διεύθυνση: http://www.rense.com/general18/scatteringEdTellerwithnotes.pdf

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *