Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:43 - 07/08/2014

Βαδίζοντας στο matrix

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Καθώς βαδίζεις στο matrix μιας εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται στην εικόνα των αισθησεών σου. Η εικόνα αυτή είναι ένας αριθμός που μετατρέπεται σε εικόνα ή εικόνες.

Η εικών της εγκεφαλικής σου επεξεργασίας διαμέσου των συναισθημάτων δημιουργεί εξάρτηση, επιθυμίες, φόβους και ψευδαισθήσεις… Σαν μια ακολουθία αριθμών δοσμένα σε μια εξίσωση.

Ενώ περιφέρεσαι στις τέσσερις διαστάσεις είσαι εγκλωβισένος στις τρεις….. Ποια άγνωστη ενέργεια μετατρέπουν οι αισθήσεις σου σε μορφή;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (86)

  1. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 7:17 ΜΜ

    εεε;;;

  2. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 7:40 ΜΜ

    Προσπαθώντας να αποφύγεις την σκληρή πραγματικότητα ότι δεν είσαι τίποτε περισσότερο από υλη εφευρίσκεις υποκατάστατα της αλήθειας σε μεταφυσικές έννοιες. Θέλεις να αποτρέψεις αυτό που είναι η φυσική κατάληξη όλων των πραγμάτων ο Θάνατος. Νομίζεις ότι θα ελευθερωθείς ξορκίζοντάς τον μη αφήνοντας την Υλίκη σου υπόσταση να εκφραστή, καταπιέζοντας απολαύσεις, φόβους, επιθυμίες. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι δούλος του ψυχαναγκασμού σου που σε οδηγεί στην δυστυχία. Ελευθερό σου, κατανόησε ότι και αυτό το σύμπαν θα πεθάνει έτσι ώστε να απολαύσης ότι έχεις όσο ζεις.

    Υλιστής

  3. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 7:44 ΜΜ

    η παραπληροφορηση…

  4. Συμφωνω με τον συντακτη του κειμενου.
    Το ερωτημα σου οταν το απαντησεις πες κι εμας.

  5. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 7:18 ΠΜ

    Απο την ημερα που ερχομαστε σε αυτον τον κοσμο μας μαθαινουν διαφορα παραμυθια. Αρρωστιες που δεν γιατρευονται, εθναρχες που σωζουν την πατριδα, ψυχρους πολεμους, οικονομικες κρισης που καταστρεφουν την ζωη μας, θρησκιες καλυτερες απο τις αλλες, επαναστατες που πρεπει να ακολουθησουμε και αλλα πολλα. Οσο δεν ψαχνουμε θα ειμαστε τα θυματα τους.

  6. Υλιστή, το σχόλιό σου επιβεβαιώνει τη μικρότητα της αντίληψής σου, την οποία περιορίζεις στον υλικό σου κόσμο. Σοφοί όσοι διδάσκουν: 'Μη πλησιάζεις απαίδευτο άνθρωπο και θολωμένα νερά. Και τα δύο θα σε τραβήξουν χαμηλά.' Απολάμβανε τις επιθυμίες και ζήσε τους φόβους σου, εξαρτημένε και δέσμιε. Στην αντίπερα όχθη δεν υπάρχει καταπίεση καθώς δεν υπάρχει κάτι που να καταπιέζεται. Δούλος είσαι εσύ, των επιθυμιών και των φόβων σου. Δούλος από επιλογή, όπως λένε και κάτι άλλοι σοφοί στο hotel California: We are all just prisoners here, of our own devise." Τις καλημέρες μου.

  7. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 7:30 ΠΜ

    ματριξ ειναι να ακους τις μπουρδες που σε λενε…

  8. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 8:18 ΠΜ

    preftika einai ola oti zoyme edo elege ena palios kapote kathe meria mia fora na kaneis volta ekso apo nekrotafio kai na skeftis ti petixane oli afti sto zoh toys tote de tha stenaxoriese gia tpt kai oti fame oti pioyme kai oti arpaksi o kolos mas opote okso kardia kai kante oti sas goystari

  9. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 11:33 ΜΜ

    Otapasidi από ποτέ η ρεαλιστική ερμηνεία αποτελεί μικρότητα αντίληψης. Είσαι σίγουρος ότι η μεταφυσική σου αντίληψη γνωρίζει τον υλικό κόσμο και την εξελιξή του μέσα στον χρόνο. Γνωρίζεις δηλαδή όλη την Φυσική την χημεία και όλες της θετικές επιστήμες. Γνωρίζεις την φιλοσοφία του διαλεκτικού υλισμού. Όλα αυτά δεν σου έχουν ερμηνεύσει επαρκώς τα φαινόμενα που προσπαθείς να λύσης με ιδεαλιστικές-μεταφυσικές προσεγγίσεις. Η απάντηση είναι όχι δεν τα γνωρίζεις. Πως; λοιπόν εάν δεν μπορείς να γνωρίζεις αυτό που μπορείς να πειραματιστής επαναλαμβανόμενα και τα το κατανοήσεις μέσο της υλικής αλληλεπίδρασης, μας λες ότι κατανοείς κάτι που δεν μπορείς να το κλήσης σε ένα εργαστήριο και να το μετρήσεις. Μην κουράζεσαι η απάντηση είναι απλή νομίζεις ότι κατανοείς όπως βέβαια και εγώ. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ γνωρίζω ότι η επιστήμη μου έχει όρια που κάθε φορά θα τα ξεπερνώ με κόπο και θα αφαιρώ από την άγνοια μου. Εσύ κάθε φορά θα αναζητάς εύκολα την λύση στης αυταπάτες του ιδεαλισμού σου χωρίς να χρειάζεται να κοπιάσεις. Απλά κάθε φορά θα προσθέτεις ένα λιθαράκι άγνοιας νομίζοντας ότι έμαθες. Οι σαν και εμένα παλεύουν για τους επόμενους γιατί μόνο έτσι προάγετε η γνώση. Οι σαν και εσένα παλεύουν για τον εαυτό τους και έτσι προάγουν την άγνοια. Ποιοι; τελικά είναι οι απαίδευτοι και ποιοι σπρώχνουν τον κόσμο χαμηλά; Οι δούλοι με επίγνωση της δουλείας τους; ή οι δούλοι με άγνοια της δουλείας τους; Και ποιοι είναι τελικά οι σοφοί; αυτοί που διδάσκουν, 'Μη πλησιάζεις απαίδευτο άνθρωπο’; ή αυτοί που διδάσκουν αυτά που γνωρίζουν στους απαίδευτους ώστε να πεπαιδευτούν. …Αλήθεια; η δική σου σοφία πόθεν έσχες; and what is your own devise that makes you feel a prisoner?

    Καλό σαββατοκύριακο

    Υλιστής

    Ps for the record

    Ο υλισμός είναι ένα από τα δύο κύρια ρεύματα της φιλοσοφικής σκέψης, το οποίο υποστηρίζει πως το κύριο συστατικό του Σύμπαντος είναι η ύλη, και πως όλα τα φαινόμενα που παρατηρούνται μπορούν να εξηγηθούν ως υλικές αλληλεπιδράσεις. Σύμφωνα με τον υλισμό, "η ανθρώπινη ύπαρξη καθορίζει την συνείδηση και όχι η συνείδηση την ανθρώπινη ύπαρξη" κάτι το οποίο, έρχεται σε αντίθεση με τον ιδεαλισμό.

    Iδεαλισμός είναι μία από τις δύο κύριες απαντήσεις στο γνωσιολογικό πρόβλημα "τι είναι ον" (την άλλη δίνει ο υλισμός). Κατά τον ιδεαλισμό, οι ιδέες-έννοιες των πραγμάτων αποτελούν την πραγματικότητα, και τα πράγματα είναι αντίτυπα των αρχικών ιδεών, οι οποίες υπάρχουν στο νου μας ή σ΄ έναν κόσμο υπερβατικό (οι ιδέες του Πλάτωνα) ή στη διάνοια του Θεού (Μπέρκλεϊ, ιματεριαλισμός). Έτσι οι έννοιες-ιδέες αποτελούν πραγματικά αντικείμενα και επομένως πραγματικός κόσμος είναι ο εσωτερικός μας κόσμος (αντιλήψεις, σκέψεις, ιδέες, συνείδηση).

  10. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 11:33 ΠΜ

    Υλιστή….δικά σου όλα αυτά που αραδιάζεις η…… αντιγραφή.Α για να δούμε αν τα θυμάσαι υπο ακραίες συνθήκες ιων επιθετικων…..Βασικά φιλαράκο θες να το παίξεις ανώτερος αυτή είναι η μούρλια σου…το ίδιο και της μαντόνας της υλίστριας κατα εποχάς…γιατι ακόμα δεν ξέρειν τι γινεται μετα κασας εποχή.Οι παλαιοί,εκτός κι αν νομίζεις πώς ο λομος γεννήθηκε όταν εμφανίστηκες εσύ στη γή και ο κόσμος πρίν απο σένα δέν υπήρχε.Οι άνθρωποι κοροιδακι κορόιδεψαν τον Μέγα Μεταφυσικό και στράφηκαν απο πολύ παλιά στις απολαύσει ς του κήπου του ιερώνυμου μπος βρίσκοντας υποκατάστατα της στιγμής η της ωρας η του χρονου η του αιωνα που βαρεθηκαν υποκατάστατα στροβιλου η κυκεωνα για να γιατρεύει τον πόνο του αποχωρησμού διότι ξέχασε ακόμα και απο τι αποχώρησε.Ετσι ο Μέγας Μεταφυσικός λειτουργει παράδοξα μυστήρια και με προυποθέσεις και κανόνες.Η παραφωνία του στυλιζαρισμένου γραφτού σου που ναμιζει πως είπε κατι καρολοκουνιστικο δε σου επιτρέπει να δείς πως αν δέν υπήρχε ο άνθρωπος δεν θα υπήρχε και υλισμός….αρα πρεπει να κατευθυνεις διαφορετικά τα στάνταρ …αλλα δε το νομίζω πορωμενε

  11. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 11:40 ΠΜ

    υλιστη Φυσικά το χαρακτήρα σου δεν το γνωρίζεις αλλά ούτε κι εμείς εχουμε όρεξη να στον πούμε διότι τα αρνητικά ειναι κατεβατό έπάνω σου βλακα

  12. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 3:57 ΜΜ

    9 Αυγούστου 2014 – 2:33 μ.μ. αυτά που αραδιάζω (βάζω δηλαδή σε μια αράδα μια σειρά.) είναι αποτέλεσμα μιας δοκιμασμένης σχολής σκέψης που ονομάζετε διαλεκτικός υλισμός. Είναι η μεθοδολογία που όταν ο άνθρωπος κατανοήσει μπορεί να μεγαλουργήσει. Είναι λογικό λοιπόν οι ιδεαλιστές-ελιτιστές να λέγουν. Πώς; εμείς οι αγράμματοι τολμάμε να αγγίξουμε και να θέσουμε στη βάσανο της έρευνας το ιδεαλιστικό μοντέλο. Όμως πάντα υπάρχει την εύκολη λύση ότι αντιγράψαμε. (η κολοβή αλεπού όλες κολοβές της βλέπει). Εν πάση περιπτώση η αμφισβήτηση μας δεν έγκειται στο να δημιουργήσει συμπλέγματα κατωτερότητας αλλά στο να δήξει ότι ίσως υπάρχει και ένας άλλος δρόμος που με προσωπικό μόχθο μπορείς να διδαχτείς. Πιθανών να μην κερδίσεις κάτι για τον εαυτό σου σε αυτή την ζωή και σίγουρα δεν θα πάρεις κάτι μεταθανάτια μιας και για εμάς η αντίφαση της μεταθανάτιας ζωής δεν υπάρχει. Όσο για ην υλιστική προσέγγιση ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι εγώ την εφηύρα μιας και πριν τον Ζήνων τον ελεάτη και τον Επίκουρο (που οι σχολές τους γεννούσαν δημοκράτες σε αντίθεση με τους πλατωνιστές που οι σχολές τους γεννούσαν τυράννους) χάνετε στα βάθη της ιστορίας. Τέλος οι μακαρθο- τρομολαγνικές σου απειλές του Μέγα-Μεταφυσικού σου Ιδεαλισμού δεν με αγγίζουν μιας και ο άνθρωπος ως υλη θα συνεχίσει να μεγαλουργεί ακολουθώντας την μεθοδολογία του διαλεκτικού υλισμού αφού βέβαια απαλλαγή από την πώρωση του να κατηγορεί τους άλλους ως πωρωμένους.

    Όσο για σένα << 9 Αυγούστου 2014 – 2:40 μ.μ. >> οι αυτοχαρακτηρισμοί σου μάλλον είναι ότι ποιο έξυπνο θα μπορούσες να αρθρώσης μιας και θέλεις να επέμβεις χωρίς να γνωρίζεις τη να πεις μάλλον γιατί το όλο θέμα δεν σε αφόρα. Ξέρης; τη είπε ο δασκαλό σου ο Πλάτωνας για το πώς ξεχωρίζεις έναν βλάκα. Ο βλάκας ασχολείται με πράγματα που δεν τον αφορούν.

    Υλιστής

  13. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:34 ΠΜ

    AΥτο ειναι το μονο βεβαιο πως ο ανθρωπος θα συνεχίζει να μεγαλουργεί μεγάλε ακάθεκτος προς ωρολογιακό μηχανισμό του τύπου γραμμη παραγωγής βιο και βιομηχανικης μαι που τσ.Η πλήρωση της ύλης δέν τελειώνει ποτέ εφόσων η κατανάλωση και το δυναμικό ζητά ει νέες μορφές ύλης,όπου η καθύλωση ομάδων ώς μιμητική ιδεολογία θα ζη περιμένοντας εναγωνίως τις πλαστικές νεοτεριστικές μορφές της,διότι στο πίκ της ύλης μεχρι στιγμής υπάρχουν τα σιλικονούχα και τα ανθρακούχα.Επομένως ετοιμάσου για ψευδαισθήσεις της ύλης ακόμα και στην τροφή.Η συντήρηση των ανικανων ιδεολογιων να σαν το κου κου ε δέ μπορεί να σου προσφέρει και να σου δε'ιξει πως ειναι η απόλαυση,,και όχι η απόλαυση της ύλης,, να τρώς ένα κουλούρι η να απολαμβάνεις ένα γεύμα ελεύθερο απο συντηρητικά που και αυτά εφευρέθηκαν για να συντηρούν τις υλικές ανάγκες των ανθρώπων χωρίς οι ίδιοι να σκεφτούν,διότι μόνο η στιγμή τους απασχολεί(ονόμασέ με κοντόφθαλμο)πώς σε κανα δυο ετη τα συντηρητικά πρωτο πιάτο θα είναι.Ετσι πρέπει να τραφείς με αυτά.Το βάθος της σιλικόνης δε είναι τεράστιο και εκεί το μόνο που θα σε απασχολεί θα ειναι ενα ερώτημα…ποιά είναι η μάνα μου.Ειναι όντως δραματικός ο κόσμος της ύλης

  14. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:42 ΠΜ

    Αρκετοί άνθρωποι έιναι στον κόσμο τους…η φαίνεται να είναι στον κόσμο τους απο μάτια προοδευτικά… διότι δέν τους γεμίζει αυτός ο κόσμος και θέλουν επαφή με κάτι,αυτό που βρίσκουν είναι επαφή με το συναίσθημά τους για κάποιες στιγμές ξεκούρασης η επαφή με αλκόολ.Ξεπερνώντας κατά πολύ αυτούς τους κοινούς ανθρώπους κατά την γνώμη σου γα δέν διαφέρεις ως μιά υλιστική ιδέα που δέν εχει καμμιά αξία σε ενα κοσμο που σχεδόν καταρέει σίγουρα κάνεις μία η και την διαφορά να ΄σε στην καρακοσμάρα σου

  15. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 10:47 ΠΜ

    Το πρώτο που θα έπρεπε να αναζητούμε η να διατηρούμε είναι η γνώση του κόσμου και πώς λειτουργεί ομαλά η βοηθητικα η επισοδειακά γρήγορα η αργά σε περίπτωση που πέφτουμε σε ανία γιατί τούτη η κατάσταση είναι η αρχή της ανιερής σκέψης που στα μισά της φαίνεται ως χαρισματική νατουραληστικη προσοδοφόρα με εξαιρετικές βάσεις για χτίσιμο του μελλοντος.Ποιά ιδεολογία έχει περάσει και γίνει αποδεκτή απο κοινού;Αυτό που βλέπει ο κάθε άνθρωπος που έχει ζήσει δυό τρία συμβάντα στην ζωή του και δέν μιλά μεσα απο γυαλες υπερπροστασίας και υποβοήθησης…είναι ένας κόσμος τρελλός που ο άνθρωπος οπωσδήποτε πρέπει να αγκιστωθει απο καπου και αυτό είναι ένα θεωριτικό ιδεολογικο υπόβαθρο κοινωνικου προσδιορισμού που θα δημιουργήσει το κλασικό η πασίγνωστο κορμοδεσμο της ατομικής μικροκοινωνίας σου…την εχθρα η τη φιλία.Συνθήκες που έζησαν άλλοι…μα δυστηχώς θές να ζήσεις και σύ,μιλάμε επομένως για κρυπτοσυναισθηματισμό που λόγω φόβου ντουμπλάρετε απο έναν άλλο τύπο που ξεπετάγεται αυτομάτως σε στιγμές αδυναμίας σταθερής εκφρασης και μεταφράζει τα παιδαριωδη η ανώριμα συναισθήματα σε άτοπες κραυγές υλιστικού πνευματισμού που παραδόξως τον διαχωρίζει απ τον πνευματισμό….μιλαμε για τρελλα δηλαδή που δέν προλαβαίνεις να την εντοπίσεις διότι ο πετεινός ςου λέει λογικότατος προχώρα σου δίνει και λίγο χαρά στο απαίδευτο η τυφλο συναίσθημά σου…και έτσι αναποδογυρίζει τον κόσμο με απανωτα πανω κατω

  16. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 11:44 ΠΜ

    Υληστη στο πα πως είσαι πορωμένος και ως εκ τούτου απαντάς και θα απαντάς εγωκεντικά με ημιορατά ψύγματα προστασίας του ΄κόσμου σου που ζή ουσιαστικά σε παραλήρημα με πλήθος αντιφάσεων που τυχαίνει βεβαίως βεβαίως να μήν βλέπεις εσύ.Οι άνθρωποι πλέον μαυρε δεν πυθοντε εύκολα να διαβούν τα σκοτεινά μονοπάτια που προτείνεις.Ο άλλος ξέρει τον σκοπό και σε χρησιμοποιει εξ ολοκλήρου για τοΥ το ποθητό.Εσύ γνωρίζεις τους σκοπούς της ιδεολογίας που σε τράβηξε για να αποκτήσει ποδια…πές ματς τοτν ορο της λεξης υλη στην ανεπτυγμένη ημικυκλιακή τέμνουσα C Η την απορόφυση στην ένωση των ημικυκλυων με την τέμνουσα σταθερη στα καθετα…Υληστής…είσαι ο πιό κατάληλος εδω μέσα για να μας πείς τι σημαίνει …μόνο η λέξηφ μην αραδιασεις πάρι αέρα κατμαντου πρεσαρισμένο σε τυμπανοειδή τσίγκινο κουτι

  17. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:14 ΜΜ

    Στην κορφη της υλιστικής αλυσίδας βρίσκεται το χρήμα το πολυσυζητημένο και ταγμένο σε ομιλίες χλιδάτων μπαλκονιών απο κάλπικα στόματα.Αν εμείς είμαστε η λαοθάλασσα ποιός κουμανταρει το αγκίστρι…γιατί η ύλη ειναι το δόλωμα

  18. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:33 ΜΜ

    Ο θεωριτικός υλιστης η ιδεαλιστής είναι τόσο αποροφημένος στης ιδεοληψία του που ξεχνά να γεφτει και να περιγράψει την γεύση της ύλης sτους άλλους που είναι και το ζητούμενο.

  19. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:33 ΜΜ

    Ο άνθρωπος είναι κουτό να υπογράφει με μία ιδιότητα διότι ειναι πολλές ιδιότητες μαζί

  20. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:33 ΜΜ

    Ο πραγματικο υλιστης δέν καταναλώνει χρόνο σε γραπτά γιατι χάνει χρόνο απο τις απολαύσεις

  21. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:36 ΜΜ

    Ο υλιστής στα γεράματα μιλά μόνο για το μεγάλο φαγοπότι…και συνήθως πεθαίνει απο κερασάκι

  22. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:38 ΜΜ

    Το πιό υλιστικό ον ειναι το ποντίκι

  23. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:40 ΜΜ

    Το φίδι είναι ικανό να φάει μέχρι να σκάσει

  24. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:44 ΜΜ

    Ο υλιστής που σέβεται τον εαυτό του δέν είναι γευσιγνώστης αλλά παχύδερμο ανω των 120 κιλών προσέχει δέ μη ξεπεράσει τα 140 διότι το λίπος φράζει το λαρύγκι του….

  25. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:46 ΜΜ

    Οι υλιστές αρωματίζοντε …κι αν έχουν λεφτά φτιάχνουν και δικό τους άρωμα

  26. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:48 ΜΜ

    Γονείς που έχουν ιοθετημένα τέκνα μιλούν πολύ περίσσότερο για τα παιδιά τους απ οτι μιλούν πραγματικοί γονείς….το ίδιο κάνουν και οι υλιστές

  27. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:54 ΜΜ

    Ο υπερ υλιστής με πορτοφολα ψάχνει να βρεί το χαπι της γνώσης διότι νομίζει πως όλα τρώγωντε…επισης εφεύρε και το ψωμί με σπόρους παπαρούνας για να τρώει κάτι ελαφρυ

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 6:32 ΜΜ

      Πορτο(φόλες) έχουν οι ιδεαλιστές που υποκαθιστούν την γνώση με της αυταπάτες της παπαρούνας για να γίνονται και ολίγων τι τελετουργικές.

      Υλιστής

  28. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:07 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 12:34 μ.μ. χαίρομαι που συμφωνείς ότι ο κόσμος της ύλης είναι δραματικός όμως, μήπως είναι λιγότερο δραματικώς ο κόσμος του ιδεαλισμού;
    Όλα αυτά που αναφέρεις δεν είναι οι καρποί ενός ιδεαλιστικού συστήματος, που είχε χιλιετηρίδες εξέλιξης και το μόνο που κατάφερε, είναι να κρατεί πάντα σταθερή την παράμετρο εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
    Ναι ο Υλισμός είναι σκληρός και δολοφόνος, διότι στοχεύει να σκοτώσει την εκμετάλλευση, την άγνοια, την πείνα, τον Ιδεαλισμό. Το αντίτιμο; Απολαμβάνεις ότι έχεις όσο ζεις. Τη έχεις; Ότι ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΣΥ εφόσον είσαι αρτιμελής, εάν δεν μπορείς λόγο προβλήματος δεν σου λέμε ψόφα, ή είναι θέλημα θεού να ψοφήσεις, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σε στηρίξουμε και να μπορέσεις να γευτείς της απολαύσεις της ζωής. Αυτό θεωρείς ότι είναι μιμητική ιδεολογία; Μήπως; τελικά η μιμητική ιδεολογία που ανέφερες είναι ο Ιδεαλισμός που όλες οι εκφάνσεις του μιμούνται μια και μόνο αρχή την αρχή του Ψόφα. Μήπως; η κατανάλωση όπως την περιγράφεις, δεν είναι αποτέλεσμα του ρηθέντος του ιδεαλισμού, ότι όλα δόθηκαν στον άνθρωπο για να εξουσιάζονται και να καταναλώνονται, ακόμη και αυτός ο άνθρωπος όταν δεν είναι περιούσιος. Σε ποια; έκφανση της κονσέρβας όπως αφήνεις να εννοηθεί του κου κου ε υπάρχουν όλα αυτά. Σε ποιο σημείο της θεωρίας του υλισμού Που; δικαιολογιέται η δουλεία του άνθρακα η της σιλικόνης στον υλισμό. Μάλλον μπερδεύεις την αδυναμία του υλικού ανθρώπου στο στάδιο που βρίσκετε και έχει ανάγκες με την δουλεία. Αλλά και αυτοί οι θεοί του Ιδεαλισμού δεν είναι δέσμιοι μιας κάποιας ανάγκης; Είναι γνωστό άλλωστε το ρηθέν ανάγκα και οι θεοί πείθονται. Τελικά μήπως το πέθανε ο θεός του Νίτσε σε βάζει στον κόπο να γυρίσεις μόνο σου τον τροχό, που θα ανατείλεις τον ήλιο και αυτό σε κάνη, ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΕΙ, συναισθανόμενος την ευθηνή σου.

    10 Αυγούστου 2014 – 12:42 μ.μ. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά την απάντηση στον otapasidi δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις

    Υλιστής

  29. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:45 ΜΜ

    Ο υλιστής διυλίζει την κάμηλο και κατασπίνει τον κόνωπα για να διαφέρει απο αυτούς που διυλίζουν το κονωπα και καταπίνουν την καμηλο

  30. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:27 ΜΜ

    Οι ιδεαλιστές εδώ μέσα ζητάτε να δώσω τον ορισμό της ύλης. Η ύλη ιδεαλιστές μου είναι ότι είναι υπαρκτό και περιλαμβάνει ότι είναι υπαρκτό αυτό λοιπόν είναι ένα αξίωμα και τα αξιώματα ως γνωστόν για του γνώστες δεν αποδεικνύονται άμεσα διότι είναι αξιώματα. Έτσι δεν πρόκειται εγώ ζητήσω να μου δόση κάποιος τον ορισμό του τη είναι θεός γιατί και αυτό είναι ένα αξίωμα και όπως είπα και παραπάνω τα αξιώματα δεν αποδεικνύονται άμεσα διότι είναι αξιώματα.
    Τα αξιώματα λοιπόν τα θέτουμε για να οικοδομήσουμε την λογική ώστε να ερμηνεύσουμε κάποια φαινόμενα που είναι υπαρκτά. Η ερμίνα λοιπόν τον φαινομένων είναι αυτή που καθιστά τα αξιώματα αξιόπιστα η μη αξιόπιστα. Ο υλισμός εξηγεί όλα τα φυσικά φαινόμενα; Η απάντηση είναι πώς όχι. Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτά που εξηγεί τα εξηγεί πέραν πάσης αμφιβολίας και επαναλαμβανόμενα κατή που ποτέ δεν έχει κάνει ο Ιδεαλισμός και για αυτό γίνετε και επιθετικός όταν δέχεται κριτική όπως άλλωστε συμβαίνει και εδώ μέσα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που όταν αμφισβητείται ξεσπά σε κάψιμο μαγισσών βλέπε μεσαίωνα, επιστημόνων βλέπε γαλιλαίος η απλών ανθρώπων βλέπε Χίτλερ. Ο διαλεκτικός υλισμός από την άλλη πλευρά όταν αμφισβητήθηκε και χωρίς καμία επιστημονική βάση απλά από μια συγκυριακή πλειοψηφία επέτρεψε την διάλυση της Σοβιετικής ένωσης χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη. Δεν κύλησε στα τερτίπια του ιδεαλισμού. Γιατί ως ανθρωποκεντρικό σύστημα δέχεται μια και μόνη αξία την ανθρώπινη ζωή.
    Σε αντίθεση ο ιδεαλισμός με τα αρωματισμένα ποντίκια και τα φίδια με τα χρυσά αυγά τους, ναι θα φάει ότι είναι δυνατών μέχρι να σκάση ή να συσσωρεύσει όλους τους πόρους και την εξουσία στην κορυφή της πυραμίδας μένοντας χωρίς βάση ώστε να οδηγηθεί στην αυτοεξόντωση χωρίς καμία αναστολή ακόμη και για τους δικούς του. Αυτό η και η μεγαλύτερη αντίφαση του ιδεαλιστικού μοντέλου.

    Υλιστής

  31. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:36 ΜΜ

    Ο υλιστής πρώτα μαζεύει την τροφή στα μάγουλα και μετά μασά,καθόλη την διαρκεια δε της εστιάσεως τα μάγουλα δέ ξεφουσκώνουν …και με τον καιρό κρεμάνε.Η διαφορά με τον αρουραίο είναι πως ο πόντικας δεν εχει ξειγκλωτα μαγουλα και κακη χοληστερινη

  32. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:36 ΜΜ

    Ολοι οι υλιστές …όπου κι αν βρίσκοντε και ότι γλώσσα κι αν μιλάνε …κατάγοντε απο περσία

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 6:22 ΜΜ

      Δηλαδή είναι απόγονοι του Περσέα που σκότωσε την Μέδουσα δηλαδή Έλληνες ουπς…. ????

      Υλιστής

  33. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:39 ΜΜ

    Ο υλιστής είναι τόσο μπασταρδος που δέν θα διστάσει να δοκιμάσει σαρκα ανθρώπου

  34. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:41 ΜΜ

    Οι μεγαλύτεροι υλιστές ψάχνουν τώρα την αντιύλη και το άυλο

  35. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:44 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 4:48 μ.μ. Ναι γιατί οι υλιστές δεν βλέπουν τα παιδία τους ως μέσα παραγωγής που παράγουν την αυτοπραγμάτωση τους αλλά ως ανθρώπους και μέλη μιας κοινωνίας σε αντίθεση βεβαία με τους ιδεαλιστές που αυτόπραγματώνονται μέσα από την δυστυχία τον άλλον.

  36. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:48 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 4:33 μ.μ. Σοφιστείες του τύπου <> πάντα ήταν όπλο τον Ιερατείων δηλαδή του ιδεαλισμού

    Υλιστής

  37. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:54 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 4:44 μ.μ. Αυτό μάλλον είναι η αυτοκριτική σου για τους Ιδεαλιστές λειτουργούς του καπιταλισμού που ψήφιζες και μετά σου είπαν ότι μαζί τα φάγατε και τώρα θα σε Γδάρουν για να πάρουν το λίπος που συσσώρευσες

    Υλιστής

  38. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:54 ΜΜ

    Η υλική υφή του πνεύματος ειναι η υφή του άνθρακα.Με την καύση ειναι κάρβουνο με τρην φώτιση διαμάντι
    Σωκράτης
    Μήν εθίζετε το πνεύμα σας στην ύλη
    Ιπποκράτης
    Η αφαίρεση της ύλης απ την ΄υλη προκαλεί τον υλικό θάνατο.Η αφαίρεση της ύλης απ'το άυλο προκαλεί το ευ ζήν και η πρόσθεση του άυλου στρην ύλη οδηγεί στην αιώνιο ζωή

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 6:36 ΜΜ

      Στοιχεία για αυτά που λες έχεις μπορείς να αποδείξεις κάτι από αυτά???

      Υλιστής

  39. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 3:59 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 4:33 μ.μ. ο πραγματικός Υλιστής είναι αυτός που προσπαθεί να εφαρμόζει την θεωρία του διαλεκτικού υλισμού και όχι του Ιδεαλιστικού καταναλωτισμού που σκοπό έχει να μείνουν όλοι αγράμματοι

    Υλιστής

  40. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:01 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 4:33 μ.μ. Συμφωνώ αλλά ο χώρος σε ένα φόρουμ είναι πεπερασμένος

  41. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:25 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 2:44 μ.μ. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ο κόσμος δεν είναι αντιφατικός. Αυτό όμως ένα χαρακτηριστικό της ύλης που ονομάζεται πάλη τον αντιθέτων. Δεν δίνω όμως στης υπαρκτές αντιφάσεις ιδεαλιστική-μεταφυσική ερμηνεία ώστε να μπορέσω να βρω μια πραγματική λύση. Δεν υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω αλλά θα προσπαθήσω.
    Αντίθετα ο ιδεαλισμός υπόσχεται χωρίς να προσπαθεί.
    Όσο για τα προβλήματα που έθεσες αρμόδιες είναι η ανάλογες θετικές επιστήμες να τα απαντήσουν κατά τον διαλεκτικό υλισμό ή η αστρολογία και η μεταφυσική κατά τον ιδεαλισμό εσύ; αλήθεια σε ποιον θα απευθυνθείς ως μη πωρωμένος

    Υλιστής

  42. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:33 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 1:47 μ.μ. Η απάντηση μου στον otapasidi απαντά σε ότι λες απλά διαβασέ την.

    Υλιστής

  43. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 4:53 ΜΜ

    Ο υλιστής θέλει να είναι σε όλα μέσα ετσι παει μόνος του μέσα στο στόμα του λύκου

  44. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 6:14 ΜΜ

    10 Αυγούστου 2014 – 6:39 μ.μ. Το ελατήριο τον κανιβάλων είναι πάντα ήταν ο ιδεαλισμός αλλά τη σου λέω μάλλον το γνωρίζεις εξ ιδίων.

    Υλιστής

  45. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 8:50 ΜΜ

    Υλιστη μα δέν έχεις καταλάβει τίποτα ; ; ; σώστο όσο μπαρεις διοτι παραπεεις ικτρα και σαφώς χάνεις τον έλεγχω σου πεντελως

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:53 ΜΜ

      Όπως φαίνεται έχω ακόμη κάπου τον ελέγχω έστω της ορθογραφίας μου έστω με βοήθεια κειμενογράφου σε αντίθεση με εσένα που ανορθογραφείς ΟΙΚΤΡΑ μάλλον για τη έχασες την ψυχραιμία σου.
      Υλιστής

  46. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 8:51 ΜΜ

    Επιθυμούμε να σε βοηθήσουμε …το Υ τι σου θυμίζει

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 9:38 ΜΜ

      Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάποιο αρχέτυπο αν αυτό εννοείς. Πχ στο δερπάνη του κουμμουνισμού θα μπορούσα να προσδιορίσω τον ευνουχισμό της εξουσίας μέσα από τον μύθο Κρόνου Δια και στο σφυρί την δύναμη του ανθρώπου μέσα από το αρχέτυπο του μύθου του Θωρ. Για το Υ δεν βλέπω κάτι ίσως γιατί έχω ελλιπή πληροφόρηση.

      Υλιστής

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 10:05 ΜΜ

      Πάντως στον τομέα της φυσικής υπάρχει το Υ μεσόνιο αν εννοείς αυτό (upsilon meson)
      Υλιστής

  47. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 10:19 ΜΜ

    Καταλαβαίνω το δράμα της ταμινας και της μεγάλης η μικρυας κουμούνας που περνας υλιστή.Δ,εν είναι και λίγο να βλέπεις τους άλλουν να τρώνε και εσύ να βλέπεις τις φιγούρες του νουρεγεφ ,αντιλαμβανομαστε πως σε έκοψε λόρδα με τον παστό τσίρο και την λακέρδα

    • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 8:11 ΠΜ

      Η λακέρδα και το ρετσινόλαδο μάλλον ήταν μεζεδάκια μπροστά στην Νυρεμβέργη θρασύδειλο Ναζάκι

      Υλιστής

  48. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 10:20 ΜΜ

    Τελικά παραδέχεσε πως είσαι;; Τι είσαι Ελληνας η κουμουνιστής

    • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 8:05 ΠΜ

      Μόνο ναζί ταγματασφαλίτες ζητιάνε τέτοιου είδους πιστοποιητικά

      Υλιστής

  49. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 7:47 ΠΜ

    Nα που εκτός και απο μπερδευτής δρεπανιων με δίες η μπαρμπερδευτηξ σφυριών με θωρ και κουμούνα..εγινες τώρα και φυσικομαθηματικός ….μεσα σολα μεσα σολα …Βρε μη πως εισαι και λίγο πουστάκος….Α τψρα εξηγηται

    • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 9:27 ΠΜ

      Ρε μουσάτε κοντσιτα το μούσι το άφησες για φερετζέ η για ομορφιά
      Α και για πεσμου η νάζι όταν τον Παίρνουν Γέρνουν
      Υλιστής

  50. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 7:54 ΠΜ

    Βρε βλακα 1047 γιατί το προσβάλεις ετσι το παιδι

  51. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 8:23 ΠΜ

    Bρε μαπα 1053 μα παει γυρεύωντας Του πα πως οι υλιστες ψαχνουν την αντιύλη…και τσουπ νάαατος κι αυτός με τα αντισωματίδια Υ και τα μποζόνια ανδρόνια μη χάσει…όλοι την ίδια μούρλια έχουν …και πάνρε και με ανδρες

    • Ανώνυμος 08/11/2014 @ 9:33 ΠΜ

      Τελικά κατάφερες να τελείωσης το νηπιαγωγείο άντε τώρα και στο Δημοτικό
      Της τρίχες στην πλάτη σου στις βγάζει το αγόρι σου με wax για να το παίξεις σκληρός άντρας ή πας σε μάστορα και σε μαστορεύει
      Υλιστής

  52. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 8:28 ΠΜ

    Χαζός είσαι ρε 1123 αλλο τα μποζόνια άλλο τα ανδρόνια γκραβιτι και άλλο τοποτηρητής διαβητη

  53. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 8:34 ΠΜ

    Ναι ρε 1128 αΥτο λεω και γω σε ατόλε γι αυτο στηνουν παγιδε για κολι μα

  54. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 9:15 ΠΜ

    Καλά ε τα φασισταριά εδώ μέσα πέταξαν και της μάσκες και τα στρινκ και τρέχουν με Ψολοτακουνα

    Υλιστής

  55. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 10:53 ΠΜ

    Σύντροφε υλιστή τα μαμάς τα φασιστάκια

  56. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 11:52 ΠΜ

    Τι ειναι αυτο το Ναζακι η ζηναζακι η γκαζάκι να που …..υλισμός και κουμουνισμός;;; μα πάνε μαζι αυτα…. καπου το θολώνεις το συστεματριξ κάπου δε μας τα λές καλά νεε μου λοιπον ααα πές και ξεκαθάρισε ωωω νατος παλι καταπόδας πατριωτικά το πηρε

  57. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:18 ΜΜ

    Τζάγκο θυμάσε τους ναζί….που γ και δ…Α ναι ο ναζισμός αυτό επικροτουσε και εφάρμοζε τον υλισμό

  58. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:20 ΜΜ

    Μασονάκο 11 Αυγούστου 2014 – 11:28 π.μ. Τι έγινε; έπεσες στην παγίδα; νόμισες ότι θα την γλίτωνες με καμία τελετουργία ιδεαλιστική αδελφίστικη ξέρης αυτές που ντύνεστε νυφούλες. Όσο και αν λασπολογείς μασονάκο οι Υλιστές δεν πρόκειται να ντυθούν νυφούλες το κατάλαβες;

    Υλιστής

  59. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:33 ΜΜ

    Βρε 1054 βλακόμουτρο να είδες που παρεξηγήθηκε κεφιρ βρε ερ θα φάει τωρα απ τη σνενοχώρια του

  60. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:36 ΜΜ

    11 Αυγούστου 2014 – 11:23 π.μ. δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ο 1053 αλλά ο 1047 και 1054 πως ήξερες γκεμπελοτρολακο το 1053 ούτε για copy paste είσαι άξιος προκτοροναζάκι μου

    Υλιστής

  61. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 12:40 ΜΜ

    11 Αυγούστου 2014 – 11:23 π.μ. Τελικά είσαι και χαζός και ναζί και ανεκπαίδευτος πρακτοράκος

    Υλιστής

  62. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 1:37 ΜΜ

    Και τώρα που οι τρολιες ξεσκεπάστηκαν ας επιστρέψουμε στη ταμπακέρα του άρθρου Βαδίζοντας στο matrix . Αυτό που οι ιδεαλιστές ονομάζουν matrix δεν είναι τίποτε άλλο από μια σχιζοφρενική αυτόαναφορά που οδηγεί στην έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα και αναζητεί λύσης στον ιδεαλιστικό-μεταφυσικό χώρο. Η άρχουσα τάξη γνωρίζοντας αυτόν τον μηχανισμό κηρύττει συνεχώς ότι υφίσταστε μια αόρατη δύναμη οι οποία παρεμπιπτόντως πάντα τιμωρεί αδύναμους που είναι και τα ποιο εύκολα θύματα της υπόθεσης. Ο διαλεκτικός υλισμός έρχεται λοιπόν και λέει είναι φυσιολογικό να έχεις φόβους αλλά μπορείς να τους νικήσεις γιατί τη άλλο είναι ο φόβος εκτός από μια ανούσια σκέψη. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα αλάρμ συναγερμού που σκοπό έχει μόνο την προειδοποίηση. Όπως το αλάρμ λοιπόν γίνεται ενοχλητικό μετά από την εξυπηρέτηση του σκοπού του που είναι να σε προειδοποίηση στο να λάβεις τα μέτρα σου μέσα από λογικές διαδικασίες έτσι και ο φόβος, αφού εξυπηρετήσει τον σκοπό της προειδοποίησης, μετά γίνεται ενοχλητικός και σε οδηγεί σε μη λογικές Ιδεαλιστικές αναζήτησης ,που σκοπό έχουν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε καταστήσουν αιχμάλωτο. Ο αποπροσανατολισμός είναι το στάδιο που περνάς μέσα από τα μεταφυσικά ανοσιουργήματα και έτσι οδηγείσαι στην αυτοεκπληρωμένη προφητεία του ελιτίστικου ματριχ. Όταν πλέον αιχμαλωτιστείς, το ίδιο το ελιτίστικο ματριχ σου λέει ότι είσαι αιχμάλωτος και ότι είναι παντοδύναμο αφού σε αιχμαλώτισε. Η αλήθεια είναι ότι αιχμαλωτίστηκες γιατί θόλωσες την λογική και άγγιξες το δηλητήριο που ονομάζετε ιδεαλισμός.

    Υλιστής

  63. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 2:21 ΜΜ

    340 ειμαι ο 1123 ΤΙ ΠΕΣ ΡΕ τωρα να δείς τι θα πάθεις …ΕΡΧΟΜΑΙ

  64. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 2:23 ΜΜ

    Ειμαστε ο 1053 ο 1047 καιο 1054 Ρε μουρλό εισαι η το μουρλό κανις
    Υλιστης

  65. Μαφαλντα 08/11/2014 @ 3:04 ΜΜ

    444 Στόπα απο την αρχή πως είσαι βλάξ χωρίς βλακόμετρο μα εξυ υγρων υγοραζευς

  66. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 4:43 ΜΜ

    Ρε 437 καταρίπτεις και το ματριξ τωρα…τι πε το ατομο ρε ελλειψη επαφης με πραγματικοτητα και αναζητηση σε μεταφυσικα ..δηλαδη καταριπτεις και τον υλισμο μαζει

  67. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 4:52 ΜΜ

    320 ειμαο 1128 Απεύθυνα το λόγο σε σενα ……εσυ γιατι μου τον απευθύνεις;

  68. Ανώνυμος 08/11/2014 @ 5:22 ΜΜ

    Ylisty να το δεκτο πες πως τωρα φορω το μοντέλο του υλιστη γιατί αυριο μεθαύριο θα αλλάξω μοντέλο ματριξ
    δες αυτο τωρα για να καταλάβεις τι εστι φιτ υλη http://www.youtube.com/watch?v=wFskERZsxsY

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*