Βίντεο: Οταν η Εθνική ταπείνωση δεν είχε όρια !!!

Το βίντεο απο την συμπεριφορά της Μέρκελ στον ΓΑΠ είναι αφοπλιστικά αποκαλυπτικό

Λάζαρος Ελευθεριάδης
Υπό κανονικάς συνθήκας το παραπάνω video δέν «σηκώνει» σχόλια, όμως η ταπείνωση και ο…
εξευτελισμός τον οποίον υπέστη και εξακολουθεί να υπόκειται, η χώρα μας, στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου, σε….


κάθε διεθνές forum ή διεθνή συνάντηση, είναι εξοργιστικά προκλητική.

Όταν την ίδια στιγμή εδώ, «κηπουροί» και «παπαγαλάκια», έδιναν και δίνουν αγώνα να μας πείσουν για την «μεγαλοπρεπή» παρουσία του τέως πρωθυπουργού στο διεθνές στερέωμα.


Το βίντεο απο την συμπεριφορά της Μέρκελ στον ΓΑΠ είναι αφοπλιστικά αποκαλυπτικό.


Μέ αυτήν την συμπεριφορά αρχηγού κράτους πρός «αρχηγό» (τρομάρα του), του σκληρού πυρήνα της Ευρωζώνης, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η «φιλεύσπλαχνη» Γερμανία και ΕΕ, βοηθούν οικονομικά την Ελλάδα, εμφορούμενοι απο «Ευρωπαικό αλτρουισμό» και «δημοκρατικά ιδεώδη» περί της Ευρώπης και των λαών της και όχι των τραπεζιτών.
Η αλήθεια, όπως φαίνεται, είναι τελείως διαφορετική, περί «στυγνής οικονομικής ένωσης» πρόκειται, με στοχεύσεις εξυπηρέτησης των συμφερόντων των Τραπεζιτών και του μεγάλου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.


Ουδεμία πρόνοια για την Ευρωπαική κοινωνία των λαών, των Ευρωπαίων εργαζομένων.


Εξ ού και η πλήρως απαξιωτική συμπεριφορά στούς «μικρούς», δοθείσης ευκαιρίας, οι οποίοι έχουν μέν «πλούτο» και «γωνιακό οικόπεδο», επ`ουδενί όμως δεν πρέπει να έχουν και λόγο.


Την «συνδετική ύλη» στίς κοινωνίες αποτελεί η ενιαία όσον το δυνατόν κουλτούρα, σεβόμενοι τίς ιδιαιτερότητες και τίς ιστορικές αναφορές κάθε Έθνους.


Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μάς αντιμετωπίζουν ώς παρίες, ώς αναγκαστική συνεύρεση, ώς υποδεέστερους συμμάχους, δυστυχώς, και αυτό «φαίνεται» σε κάθε έκφανση κοινών παρουσιών, δημόσιων ή μή, των εκπροσώπων των κρατών μελών στα διεθνή fora.


Μήπως θα ήταν σκόπιμο, οι κυβερνώντες δωσίλογοι, να εμφανίσουν το αληθινό πρόσωπο αυτής της Ένωσης, και των μειονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων αυτής της οικονομικής συνεύρεσης, για να γνωρίζει ο Ελληνας πολίτης.


Είναι προφανές ότι σε αυτήν την γεωπολιτική και οικονομική συγκυρία, η Εθνική στρατηγική επιλογή της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη είναι απόλυτα αναγκαία, διαφορετικά θα έπρεπε να αποτελούμε ώς χώρα το πεντηκοστό πρώτο αστέρι στην σημαία των ΗΠΑ ή αλλιώς την 51η πολιτεία των ΗΠΑ, δια την επιβίωση του Εθνους!!!


Τήν περίπτωση αυτόνομης ύπαρξης ώς κράτος και ως Εθνος, με δικαίωμα αυτοδιάθεσης και αυτοδιαχείρισης ώς λαός και «ανάδελφον» Εθνος, δεν το σκέπτεται ουδείς ;;;

dinatos
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *