Βίντεο-μήνυμα του Γ.Ε.Σ. προς Ανατολάς: Αυτοί είμαστε!

Ενα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφει ανάγλυφα το επίπεδο ετοιμότητας καιεπιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Ελληνικού Στρατού (ΕΣ) έδωσε στην δημοσιότητα το ΓΕΣ, σε μία δύσκολη συγκυρία που η χώρα έχει ανάγκη να στηριχθεί από τον μοναδικό αξιόπιστο πυλώνα ασφάλειας εντός και εκτός συνόρων.

Το διάρκειας περίπου 10 λεπτών βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των καταδρομέων, των αμφίβιων καταδρομέων των πεζοναυτών της Αεροπορίας Στρατού στιγμιότυπα από ασκήσεις των τεθωρακισμένων μονάδων του ΕΣ, των UAV Sperwer, των MLRS και των αντιαεροπορικών συστημάτων.

Στο τελευταίο μέρος του βίντεο παρουσιάζονται φωτογραφίες από το κοινωνικό έργο του ΕΣ καθώς και από την συμμετοχή του σε διεθνείς αποστολές διατήρησης και επιβολής της ειρήνης καθώς και σε διεθνείς ανθρωπιστικές αποστολές στα Βαλκάνια την Κεντρική Ασία και την Αφρική.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *