Βέλγιο: τα πάντα κλειστά απο το πρωί λόγω γενικής απεργίας

Λόγω της γενικής απεργίας που ξεκινά απο το πρωί της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου, δεν θα λειτουργεί σχεδόν τίποτα στο Βέλγιο.

Τρένα, μέτρο, αεροδρόμια, σχολεία και επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν.

Η γενική απεργία γίνεται λόγω των νέων μέτρων περικοπής των εισοδημάτων που ανακήρυξε η κυβέρνηση του μεγάλου φιόγκου, πρωθυπουργού, Ντι Ρουπο.
Οπως και σε εμάς, ετσι και εκει τα ανδρείκελα καταληστεύουν το λαο για να τα δώσουν στις Σιωνιστικές ‘εθνικές’ τράπεζες. Ο Ντι Ρουπο και αυτός ανδρείκελο και γυαλάκιας απατεωνακιας ληστής, οπως ο Σαμαροβενιζελος.

Οι Βέλγοι εχουν αρχίσει μαζικά να αντιδρούν στην πολιτική της Ναζιστικης ΕΕ. Η πρωτεύουσα της Νέοναζιστικης Ευρώπης, η έδρα και η καρδιά του θηρίου στις Βρυξέλλες θα αναστενάξει.

Πόσους μήνες η εβδομάδες άραγε θα αντέξει το πολυπληθυσμικό θηρίο; Οι ταραχές δεν θα ειναι μονο η ευκαιρία για την ανάπτυξη της βίας εναντίον του πλήθους αλλα και η ευκαιρία για την λήψη περισσότερων αντιδημοκρατικών μέτρων.

Ο ΚΟΡΑΞ

2 thoughts on “Βέλγιο: τα πάντα κλειστά απο το πρωί λόγω γενικής απεργίας

  1. Ανώνυμος says:

    Έχει πάει Έλληνας αθλητικός συντάκτης σε ξενοδοχείο του Βελγίου να βρει συνάδελφό του. Ο υπάλληλος στην υποδοχή αρνείται να του πει τον αριθμό δωματίου. Τον ρωτάει ο δικός μας, μπορείς να μου πεις σε ποιο τηλέφωνο να τον πάρω; Του απαντάει ο μπούφος της Βόρειας Ευρώπης, νούμερο……και 105 που είναι το δωμάτιό του.
    0    0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.