Βάσω: «Να πάει φυλακή πολιτικός!» – Βενιζέλος: «Όποιος νομίζει, ας ρίξει την κυβέρνηση!»

Aστραψε βρόντηξε» η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Βάσω Παπανδρέου μετά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών, όπου κάλεσε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συμμετέχουν σε αυτόν ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να τα ενημερώσει.

Η κυρία Παπανδρέου διαμαρτυρήθηκε σε έντονους τόνους για το πολυνομοσχέδιο που έφερε την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση στη Βουλή, τόσο που η φωνή της ακουγόταν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.


«Το νομοσχέδιο δεν περνάει έτσι όπως είναι» φώναζε η κυρία Παπανδρέου. «Δεν μπορεί τα συνήθη υποζύγια να πληρώνουν πάντα το λογαριασμό» φέρεται να είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο να πληρώνουν περισσότερους φόρους εκείνοι που έχουν εισόδημα μέχρι 70.000 ευρώ και λιγότερους όσοι έχουν πάνω από 100.000 ευρώ.


Η κυρία Παπανδρέου προκάλεσε αίσθηση, όταν υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ τη διετία που κυβερνάει έχει ανοίξει 77 οργανισμούς, την ώρα που η Τρόικα ζητάει από την κυβέρνηση να κλείσουν οργανισμοί. Η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ζήτησε να μπει λουκέτο στους 77 αυτούς οργανισμούς και στη συνέχεια είπε πως είναι ανάγκη να ελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών τις τελευταίες δεκαετίες.


Τελειώνοντας, η κυρία Παπανδρέου είπε πως…. πρέπει να μπει κάποιος πολιτικός φυλακή!


Το κλίμα, πάντως, γενικά ήταν ανεβασμένο, καθώς τέσσερις βουλευτές – συγκεκριμένα οι κ.κ. Κατσέλη, Νταλάρα, Λιντζέρης και Σαλαγιάννης εξέφρασαν έντονες διαφωνίες ως προς το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, το οποίο σχετίζεται με τα εργασιακά, δημιουργώντας μάλιστα την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν.


Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αποστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ίδια συνεδρίαση στη Βουλή, που ήρθε ως «απάντηση» στη Βάσω Παπανδρέου. «Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει ηθικό υπόβαθρο, ρίξτε την!» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών. Για να προσθέσει ότι «αλλιώς, δίνετε την εντύπωση ότι διαφωνείτε ανέξοδα και εκτίθεστε»…


Η συνεδρίαση διακόπηκε λίγο πριν από τις 15.30 και θα συνεχιστεί λίγο μετά τις 19.00.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *