Βάσεις στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Βάσεις στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα

Οχι μόνο στο φεγγάρι και στον Αρη υπαρχουν εξωγήινες βάσεις, αλλά και γυρω απο τον πλανήτη Κρόνο. Σε ένα από τα φεγγάρια του, τον Τιτάνα ανακαλύφθηκαν εξωγήινες βάσεις.

Η αποστολή Cassini – Huygens είναι μια διαστημοσυσκευή που χρησιμοποιείται για την διαστημική αποστολή που κάνει μια μελέτη του Κρόνου και των φεγγαριών του. Ειναι μια συνεργασία της NASA, ESA και της ASI .

Ο Cassini ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 1997 με έναν πύραυλο Titan IV . Αποτελείται από ένα κεντρικό καθετήρα ( όχημα σε τροχιά ) και ένα μικρό βοηθητικό καθετήρα, τον Huygens . Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, βαρύτερους και πιο πολυσύνθετους διαπλανητικούς ανιχνευτές που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Ο Cassini εχει 6,8 μέτρα ύψος και 4 μέτρα σε διάμετρο. Η κεφαλή του αισθητήρα ζυγίζει 2150 κιλά, συμπεριλαμβανομένων 365 κιλων με οργανα. Ο Huygens είναι 350 κιλά. Ο Cassini έφτασε στον Κρόνο την 1η Ιουλίου 2004. Στις 14 Ιανουαρίου 2005, ο ανιχνευτής Huygens , ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2004 αποσυνδέθηκε, έμεινε στην ατμόσφαιρα γύρω από τον Τιτάνα.

Ο Scott Waring των Ufo Sightings Daily σκέφτηκε οτι η NASA, ειναι ενας οργανισμός που για να μπει σε τέτοιο κόπο να προσγειώσει ενα ανιχνευτή με τοσες δυσκολίες σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δορυφόρο του Κρόνου, τον Τιτάνα, μπορεί να γνώριζε κάτι το ιδιαίτερο….

TO KORAKI

Δείτε το βίντεο:

Loading...

6 thoughts on “Βάσεις στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα

  1. Ανώνυμος says:

    Ααα δηλαδή για τις βάσεις στο φεγγάρι και στον άρη είμασταν σίγουροι και τώρα μάθαμε και για τον τιτάνα? Τι λε βρε παιδί μου, κοίτα πρόοδο οι εξωγήινοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *