Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:39 - 01/06/2012

Α. Σαμαράς: “Τέρμα στη φτώχεια του λαού”- To άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πεις;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποντάρει ακόμα στα κορόιδα-ψηφοφόρους ο κ.Σαμαράς.


«Ανάκαμψη – ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής και δικαιοσύνη – ασφάλεια» είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της ΝΔ, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία που παρουσίασε ο κ. Αντώνης Σαμαράς από το ΕΒΕΑ. 


«Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Είτε θα επιβεβαιώσουμε εκείνους οι οποίοι μας προσβάλλουν καθημερινά.

Είτε θα αποδείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη μοίρα μας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας πως οι πολίτες θα έχουν να κερδίσουν:
* Θέσεις εργασίας, θέσεις εργασίας και θέσεις εργασίας. 
*Ανακούφιση των δανειοληπτών, νοικοκυριών και επιχειρηματικού κόσμου. 
* Παραμονή στο ευρώ με συνθήκες τέτοιες που επιτρέπουν στην Ελλάδα να επιβιώσει και να αναπτυχθεί. 
*Αποκατάσταση αδικιών που ήδη έγιναν με άμεση αποκατάσταση των πιο ακραίων αδικιών. 
*Μέτρα για την Ασφάλεια του Πολίτη: 

Οι 10 συν 8 προτάσεις του Σαμαρά
Δεκαοχτώ προτάσεις παρουσίασε συνολικά ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Οι δέκα πρώτες θααποτελέσουν το μεγάλο του στοίχημα για Επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ, δεν χρειάζεται να τεθούν σε αυτή τη διαδικασία.


1. Αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων, στα επίπεδα του 2009. Αποκατάσταση της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους, των ειδικών μισθολογίων αστυνομικών, που βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία (σε πρώτη φάση- τωνχειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας). Αποκατάσταση των ζημιών από το «κούρεμα του χρέους» των ομολογιούχων και των ασφαλιστικών ταμείων.
2. Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια, έστω και με τη μορφή προγραμμάτων επανεκπαίδευσης. 
3. Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους ή καταστηματάρχες που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, εφ’ όσον βρίσκονται κάτω από ένα εισοδηματικό όριο. 
4. Ρύθμιση αλλεπάλληλων φορολογικών επιβαρύνσεων των επομένων μηνών ώστε να μην ξεπερνούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος και μετακύληση των υπολοίπων αργότερα, ακόμα και στα επόμενα δύο χρόνια. 
5. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Στήριξη των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Επαναφορά της μετενέργειας στους 6 μήνες από τους 3 που είναι τώρα.
6. Σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000 για την επόμενη χρονιά και στις 10.000 χιλιάδες για τη μεθεπόμενη.
7. Αντικατάσταση του χαρατσιού της ΔΕΗ από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, πιο δίκαιο, πιο αναπτυξιακό και υποφερτό για όλους.
8. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών: 
*μείωση του Φόρου για Νομικά πρόσωπα στο 15% για την επόμενη χρονιά
* άμεση μείωση του ΦΠΑ για την εστίαση στο 9% 
* σταδιακή μείωση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 19%, του μεσαίου από 19% στο 9% και του χαμηλού από το 6,5% στο 5% για το συνολικό τουριστικό πακέτο, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια
* σταδιακή μείωση του ανώτατου συντελεστή για τα Φυσικά πρόσωπα στο 32% από 45% που φτάνει σήμερα.
9. Επέκταση για δυο ακόμη χρόνια, έως το 2016, της περικοπής των 11,7 δις δημοσίων δαπανών για το 2013-14
10. Μη απόλυση του πλεονάζοντος προσωπικού του δημοσίου, αλλά «είσοδος» σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια, με λήψη του βασικού μισθού και των εργοδοτικών εισφορών.
11. Μέτρα για τους δανειολήπτες με πληρωμή μόνο των τόκων για τους ανέργους δανειολήπτες και μηνιαία δόση έως το 30% του εισοδήματος για τους υπόλοιπους
12. Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία, για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.

13. Εξασφάλιση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από το «ειδικό εργαλείο ρευστότητας», που θα δημιουργηθεί μέσω της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας, με ειδικά προγράμματα για τους μικρομεσαίους κι από ειδικό αναπτυξιακό Ταμείο για τη χρηματοδότηση της Οικονομίας.


Ως βασικός μηχανισμός αποκατάστασης της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος, θεωρείται πάντως η επιστροφή των καταθέσεων. 
14. Συμψηφισμός οφειλών από και προς το Δημόσιο
15. Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.
16. Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης. 
17. Αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας με μέτρα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευση, του παραεμπορίου, των κουκουλοφόρων, του οργανωμένου εγκλήματος κι της χαμηλής εγκληματικότητας
18. Επίσπευση της ανακήρυξης ΑΟΖ


Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ 

Ο κ. Σαμαράς επετέθη και το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως όσοι μιλούν για μονομερήκαταγγελία του Μνημονίου μοιάζουν «με παιδάκια σε μπαρουταποθήκη.

Οδηγούν την Ελλάδα στην απομόνωση και πίσω στο μεγάλο κράτος. Επιστρέφον όχι στο χθές αλλά στο προχθές».«Η μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ. Κι αυτό θα ρίξει το βιοτικό του ελληνικού λαού στο ένα τρίτο του σημερινού, μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Αληθινός εφιάλτης…», είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας πως τη μονομερή καταγγελία, την έχουν απορρίψει πολιτικοί από όλα τα κόμματα της Ευρώπης. «Κάποιοι ισχυρίζονται, ότι η μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης ανησυχεί τους υπόλοιπους Ευρωπαίους κι αυτό, τάχα, «ενισχύει» τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας. 

Αλλά αν οι Ευρωπαίοι ανησυχούν ότι οι Έλληνες «θα τα σπάσουν όλα», αυτό δεν βοηθά τους φίλους της Ελλάδας στην Ευρώπη. Βοηθά μάλλον, όσους έχουν ξεγράψει την Ελλάδα.

Κι όσους θέλουν να ξεφορτωθούν την Ελλάδα οριστικά! Και σας διαβεβαιώ ότι υπάρχουνε χώρες ισχυρές μέσα στην Ευρωζώνη οι οποίες θα ήθελαν να γίνουμε το μαύρο πρόβατο, να το φάει ο κακός ο λύκος, για να παραδειγματισθούν τα υπόλοιπα τα «πρόβατα».

Και την αλήθεια λέω και το ξέρουν και εκείνοι και εμείς», πρόσθεσε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, εξηγώντας πως όλες οι δυνατότητές μας για έξοδο από την κρίση εξαρτώνται από ευρωπαϊκά κονδύλια και από ευρωπαϊκή ρευστότητα.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*