Αφού ΔΕΝ θέλετε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τί ΚΟΡΟΪΔΕYΕΤΕ τον λαό ;;

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει αλλά η σελίδα της Βουλής απαγορεύει την αντιγραφή, φωτογράφιση ή αναδημοσίευση των πόθεν έσχες!!!

Μιλάμε για το 
απόλυτο καραγιοζιλίκιΈβαλαν δήθεν τα πόθεν έσχες στη σελίδα της Βουλής και όχι μόνο φρόντισαν να τα βάλουν σε flash ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν εύκολα αλλά φρόντισαν στους όρους χρήσης να μας πούνε ότισε λίγο θα τα βγάλουν και απαγορεύεται η φωτογράφιση των σελίδων, η αντιγραφή τους ή η αναδημοσίευσή τους!! Φυσικά σκοπός τους είναι να βάζουν κάθε χρόνο τα καινούργια και να εξαφανίζουν τα παλιά ώστε να μην μπορεί να γίνει σύγκριση ποιος και πότε απέκτησε τι!! Η απόλυτη κοροϊδία της δήθεν διαφάνειας…

Δείτε τι γράφουν στους όρους χρήσης των στοιχείων:

  1. Σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η πρόσβαση στα στοιχεία των ηλεκτρονικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης επιτρέπεται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και επιστημονικής έρευνας.
  2. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης γίνονται διαθέσιμες μέσω της διαδικτυακής πύλης της Βουλής των Ελλήνων σύμφωνα με τους όρους χρήσης όπως διατυπώνονται στο παρόν κείμενο καθώς και με τους όρους χρήσης που διέπουν την έντυπη έκδοση των δηλώσεων αυτών. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική μορφή των δηλώσεων αυτών ακολουθεί, μεταξύ άλλων, τους ίδιους περιορισμούς χρονικής διάθεσης και τρόπου χρήσης που ισχύουν και για τις έντυπες μορφές. Η δημοσίευση στον τύπο των ηλεκτρονικών δηλώσεων επιτρέπεται σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 2 παρ.3 του ν. 3213/2003, υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το κείμενό τους και δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.
  3. Απαγορεύεται κάθε αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου των ηλεκτρονικών δηλώσεων. Η πρόσβαση στα στοιχεία αυτά επιτρέπεται μόνο μέσω της διαδικτυακής πύλης της Βουλής των Ελλήνων και μόνο με τα τεχνικά μέσα τα οποία έχουν αξιοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Dexiextrem

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *