Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:02 - 09/12/2013

Αυτό το πληρώσου εσύ και μετά πες μου … έχει καταντήσει πολύ αστείο…χαχαχα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βρε κουτό εγώ πληρώνομαι ,εμείς πληρωνόμαστε και όχι με την ίδια νοοτροπία που εσύ γνωρίζεις ως πληρωμή άλλα με πραγματική αξία ! Εσύ να δω πότε θα πάρεις απόφαση να γυρίσεις το παιχνίδι!

Ένα οικονομικό στημένο παιχνίδι που τα αφεντικά σου το ονόμασαν “οικονομικό πόλεμο “… Να δεις μια ατάκα που μου ήρθε στο μυαλό ….Μην ρωτάς αν θα νικήσουμε, πολέμα!!!..

Παρακάτω ένα βίντεο με παραλαβή ράβδων χρυσού , ααα εμείς δεν τα παίρνουμε από φτωχούς ,εμείς δεν τα γυρνάμε στον μηχανισμό του συστήματος που μας έκλεψε ,εμείς τα κάνουμε είτε τροφή και αλληλοβοήθεια είτε τα τσιμεντώνουμαι ,,,,….τι δεν καταλαβαίνεις τον λόγο; …Κόντος ψαλμός λένε στο χωριό….

http://www.goldinvestor.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 12/09/2013 @ 9:43 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ,ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ

  2. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 6:29 ΠΜ

    Δεν μπορεις να παραξης πλουτο απο το μηδεν.
    Οι πλουσιοι δεν σου δινουν το δικο τους και το χρυσο δεν φυτρωνει στον κηπο.
    Απο καπου τον παιρνεις. Ποῦ;

  3. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 7:00 ΠΜ

    ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ

    Το ματωμενο πρωινο που φαγαν τα λεφτα μου,
    αυτοι οι κακοι πολιτικοι σκοτωσαν τη γενια μου!
    arbeit macht frei "διάλεξα", ημουν καλουλης τυπος
    μα τη δουλιτσαμ σκοτωσαν, τωρα βαριεμαι μες στο κητος 🙁
    Γι'αυτο και για να'μαι σωστος, γκρινιαζω και παφλαζω
    εχω νευρακια απειρα, ακους που σου φωναζω;!
    Με ποια καρδια και ποια πυγμη να επαναστατησω
    αμα δεν εχω χρηματα τα βραδια να μεθυσω;
    Θα δραπετευσω απο δω, εγω θα γινω τσιφτης
    πρωτα θεος, πατριδα #2, τρίτος ο χορτοτριφτης…

    και τσααακ! νιωθω τη φωτιση…………… Ω ΝΤΑ! μετάλλου φως!
    -Είναι χρυσος!
    -Ελα μαζι μας, γινε πιο χοντρος!
    -Μα εγω στοχευα εξελιξη, κακο διαβολοχρήμα….
    -"Shut up, you're still my little bitch, and on your neck the κρίμα"
    Ε δε γαμιεται, λεω εγω, και χαρωπα ακολουθω
    ωραια φαση τελικα, του Μίδα χαδι στον ποπο
    Στο θρονο μου ευκάθιστος κι απλα σπαμαρω κοσμο!
    (να ξές, μισουν τη δαφνη οι κατσαριδες, οι μερμηγκες το δυοσμο…)

    "Κι έτσι απ'την πολη το'σκασα μα στην κορφη ΠΑΤΑΤΕΣ:
    ΜΕ ΠΟΝΖΙ ψιλοχαζεψα γιατι δεν ειχα πλατες.
    Εβλεπα οραματα, νομιζα καταλαβαινα
    ξανατυφλωθηκα απ'το χρημα, παλι μονος μες στη φάλαινα."

    Οποιος ΚΑΤΑΛΑΒΕ καταλαβε… ολο κ πιο λιγους νοιαζει πλεον.
    Για ιχώρ κοιτούσες Στρέιντζε, τωρα σνιφάρεις φρεον………

    πολυ επιθετικα κι ομως περισσοτερο φιλικα, απο εναν μουσουλμανο Ελληνα της ελεύθερης Θράκης.

  4. Ανώνυμος 12/10/2013 @ 3:01 ΜΜ

    Διαβάζω συνεχώς σχόλιαμισους, ζήλιας, <>,ανωτεροτητας κλπ, για αυτό που προσπαθεί να κάνει ο stranger, με την ομάδα του. Θέλω να θέσω ένα απλό ερώτημα σε όλους εσάς.
    Επανάσταση ΔΕΝ κάνουμε. Οργανωμένοι ΔΕΝ είμαστε. Κοινό σκοπό κ στόχο ΔΕΝ έχουμε. Τότε τι κάνουμε; Αν μπορούσατε να πάρετε δάνειο από μια τράπεζα, που είστε σχεδόν σίγουροι ότι θα χτυπήσει κανόνι, 5.000.000€ , υποθηκευωντας περιουσία 500.000, θα το κάνατε; Θα δίνατε δλδ 500.000 για να πάρετε 5.000.000;;;;;;;;
    Ναι η όχι; Αυτό το σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο αυτό τον καιρό που έχεις δύο τρόπους να το πολεμήσεις.
    Ή οργανωμένα κάνεις ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΏΝ, η το πολεμάς με τα ίδια του τα όπλα. Από ψίχουλα αυτοί δεν γίνονται Κροισοι; Προσπάθησε κ εσύ. Δεν είναι το θέμα αν τα κονομαει αυτήν η η άλλη τράπεζα. Αυτό θα το κάνει έτσι κι αλλιός με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Κοιτάξτε τουλάχιστον να περνετε πίσω έστω κ λίγα από αυτά που σας περνουν. Κ εκτός αυτού, δεν κρατάτε ένα <> χαρτί στα χέρια σας αλλά χρυσό, που όση αξία κ να χάσει, πάντα θα μπορεί να χρησιμεύσει σαν μέσο συναλλαγής, πληρωμής η οτιδήποτε άλλο!!!!
    Και αφού πιστεύετε ότι ο stranger επωφελειται προσωπικά, φροντίστε να βρείτε, αγοράσετε, χρυσό, πολύτιμους λίθους μόνοι σας όσοι μπορείτε. Θα χρειαστούν κ μάλιστα πολύ σύντομα Καλημέρες.
    Γιαννης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*