Αυτό που έρχεται από τον Σεπτέμβριο είναι κεραυνός εν αιθρία…Ιδιωτικές εταιρίες προς εξολόθρευση των αδέσποτων ετοιμάζει η κυβέρνηση!

Αυτό που έρχεται από τον Σεπτέμβριο είναι κεραυνός εν αιθρία…
Άντε, να περάσουμε το καλοκαίρι όπως το περάσαμε… Γιατί τον Σεπτέμβρη έρχεται ο μπόγιας.
Ναι, μην γελάτε… Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε και αυτό το ραντεβού… Βασικά όχι εμείς αυτοπροσώπως, αλλά τα αδέσποτα.

Έχουμε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι η… διαχείριση των αδέσποτων θα δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες (σ.σ. αυτό που έγινε και στο Σότσι της Ρωσίας κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες), με τις οποίες προφανώς κάποιοι δήμοι θα θέλουν πολύ να συνεργαστούν, για να απαλλαγούν από το πρόβλημα.. Οπότε καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει.

Αλήθεια, καταλαβαίνετε; Για όσους δεν μπορούν να το καταλάβουν, θα σας πούμε εμείς. Όπου επεμβαίνουν ιδιώτες σε μορφή εταιρείας, σημαίνει ότι κοιτούν μόνο το κέρδος. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, ούτε αν από αυτό θίγονται αθώες ψυχές. Σημασία έχει ότι πληρώνονται και θα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα λυπηθούν ούτε τα ζώα, τα οποία θα περισυλλέγουν, θα μαντρώνουν σε καταφύγια;… άσυλα δηλαδή, πιθανόν της ντροπής και του αίσχους και από εκεί και μετά δυο τινά θα συμβούν:

Μικρό περιθώριο ζωής και αν δεν υιοθετηθεί-μα πώς να υιοθετηθεί μέσα σε 15 ημέρες- ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ, ή αλλιώς με τη συνδρομή κάποιου ζωοφιλικού σωματείου ή και φορέων, ακόμα να φεύγει για το εξωτερικό, με άγνωστη τύχη για τα περισσότερα από αυτά και πάει λέγοντας…

Μια κατάσταση που βολεύει πολλούς… Άλλους γιατί απαλλάσσονται της ευθύνης και άλλους γιατί μιζάρονται με κάθε τρόπο για να γίνεται αυτή η δουλειά, να μην πούμε καλύτερα η βρωμοδουλειά.

Εδώ όμως πρέπει να επέμβουν δυναμικά ζωοφιλικά σωματεία και φορείς που δεν θέλουν αυτή την κατάσταση. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ; Γιατί με κάποιον τρόπο αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Όμως υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα.
Η ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LIFESTYLE. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. Αλλά εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν.

Χτυπιόμαστε εδώ και τόσο καιρό και τα έχουμε πει αυτά, από πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γεγονότα στη Ρουμανία και στις άλλες Βαλκανικές χώρες… Και βέβαια τα ίδια θα γίνουν και εδώ. Αφού τα μισά έχουν εξολοθρευτεί από τις φόλες, μένουν τα άλλα μισά για να τα αναλάβει ο μπόγιας.

Ποια; Τα 3.000.000 αδέσποτα τα οποία δεν έχουν καταγραφεί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Δηλαδή τόσα πρέπει να είναι για να εξυπηρετηθεί όλη αυτή η κατάσταση;

Όλο αριθμούς ακούμε, αλλά δουλειά ΔΕΝ βλέπουμε. Όλα αυτά έχουν γίνει αριθμοί. Άνθρωποι… Ζώα… Τα πάντα… Και όταν η ζωή γίνεται αριθμός, παύει να είναι ζωή. Μετά γίνεσαι αναλώσιμος και έχεις ημερομηνία λήξης σαν την κονσέρβα.

Αυτά πρόκειται να πάθουν τα ζωάκια τα… καημένα… όπως κάποιοι θέλουν να λένε, όταν πέφτουν φόλες ή γίνονται κακοποιήσεις, ενώ πριν δεν έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν αυτά που πρέπει.

Τα ζωάκια τα καημένα, αν είχαν φωνή θα σας έκραζαν και αν είχαν χέρια, θα σας φασκέλωναν… Και αν είχαν τη δυνατότητα να σας φάνε, θα το έκαναν ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ… ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΣΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Επισυναπτόμενη Εικόνα : mpogias1.png

Και εμείς έχουμε τα χέρια δεμένα… Γιατί όσα στοιχεία και αν έχεις, δεν υπάρχει δικαιοσύνη εύκαιρη να ασχοληθεί και με αυτό… Όταν αυτή ασχολείται με ένα σωρό άλλα πράγματα, λες και αυτό που συμβαίνει δεν είναι σκάνδαλο. Λες και δεν είναι τίποτα.

Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται με τους τρόπους που κάποιοι θέλουν και λύνεται αμέσως. Στο τσακ μπαμ. Λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν μπορεί να γίνει κάτι όπως πρέπει σε αυτή τη χώρα.

Λυπούμαστε πάρα πολύ που όλα είναι προδιαγεγραμμένα και μεθοδευμένα να γίνουν, όχι όπως θέλουμε εμείς, αλλά αλλιώς. Λυπούμαστε πάρα πολύ που άλλοι αναστενάζουν και άλλοι πανηγυρίζουν… Και επίσης λυπούμαστε, γιατί αυτό που γίνεται στη ζωοφιλία είναι ότι γίνεται στου κασίδη το κεφάλι.

Λυπούμαστε, γιατί ενώ ο κόσμος υποφέρει, κάποια λαμόγια γελούν, βλέποντας τα ήδη προγραμματισμένα βήματα που πραγματοποιούνται. Γιατί σε αυτή τη ζωή, είτε άνθρωπος είσαι, είτε ζώο είσαι, όποιος προλάβει να σώσει το τομάρι του το έσωσε. Γιατί κάποια άλλα τομάρια το κυνηγούν στο βωμό του κέρδους.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;

Εμείς δεν θα τα πούμε αδέσποτα. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι απαραίτητο πάντα να δεσπόζεσαι από κάποιον. Τυχαίνει να μην σου συμβεί και ποτέ αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεθάνεις ή να κακομεταχειριστείς.
Αλλά τι να πούμε τώρα; Δεν είναι μόνο ο βωμός του κέρδους. Υπάρχει και ο βωμός του μαντρώματος. Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε έτσι ωμά, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ούτε πρόκειται να γίνουν καλύτερα. Γι’ αυτό και εμείς έχουμε διαφοροποιήσει τη θέση μας από πολλά πράγματα και από πολλά δρώμενα στο ζωοφιλικό χώρο και σας ζαλίζουμε κάθε φορά, λέγοντας αυτά τα πράγματα… Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, όταν θέλεις να πεις την αλήθεια, η οποία είναι πάντα πικρή και σκληρή.

Έχουμε πάψει να είμαστε οι ρομαντικοί που ελπίζαμε ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Γιατί ο ρεαλισμός είναι πολύ διαφορετικός και αυτά που θα έρθουν είναι τα χείριστα και θέλουν πολύ μεγάλη κοιλιά για να τα χωνέψεις… Αν μπορέσεις φυσικά να το κάνεις…

ΠΗΓΗ

32 thoughts on “Αυτό που έρχεται από τον Σεπτέμβριο είναι κεραυνός εν αιθρία…Ιδιωτικές εταιρίες προς εξολόθρευση των αδέσποτων ετοιμάζει η κυβέρνηση!

 1. Ανώνυμος says:

  Σας Παρακαλώ έχετε την καλωσύνη να μαε ενημερώσετε για τον αριθμο της σχετικης υπουργικής απόφασης ποιού υπουργείου ώστε να την προσβάλλουμε όσοι απο εμάς έχουμε ζώα στη γειτονιά μας καθώς ΚΑΙ τα φιλοζωικά σωματεία ;;;
  Επίσης, θα παρακαλέσω όσοι απο τους αναγνώστες έχουν πολιτικό μέσον να απευθυνθούν σ΄αυτούς για να τεθούν ερωτήσεις στη Βουλή ! Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΑΡΘΡ. 24 Συντάγματος) ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ την διάθεση κονδυλίων για στείρωση , όχι για θανάτωση των ζώων και εξαγωγή τους για κατανάλωση απο τους σαυρόμορφους Κινέζους.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Φίλε μου/ φίλη μου, ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας, μην ελπίζετε και πολυ σε απάντηση εδώ μέσα στο φόρουμ …..
   κι όσο για τις υπόλοιπες παροτρύνσεις σου μη σε απασχολεί, ότι μπορούμε θα κάνουμε όλοι αρκεί να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα και όταν είναι να ψηφιστεί/υλοποιηθεί να γίνει σάλος, να ενημερωθεί ο κόσμος και να κάνουμε κακό χαμό μέσα στην Αθήνα από διαδηλώσεις…….
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   για να βγαλεις ακρη ε; χεσε μας ρε καπελια που θα βγαλεις ακρη γι αυτα που θα φαρμακοσουν ειπαμε προσπαθησε αλλα αυτα ηταν απο τοτε που η τεχνολογια δεν υπηρχε τωρα τα λουζομαστε 😉 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
   0   0
 2. Ανώνυμος says:

  Tα αδεσποτα δεν ειναι πολλα.
  Μερικοι να παρουν απο ενα και θα τους προστατεψουν σε λιγο…που θα το εχουν αναγκη.
  Ενα σκυλακι ειναι συντροφια και οπλο. Θα σας προστατευσει.
  Εμεις το καλυτερο σκυλακι που ειχαμε ποτε ηταν ενα θηλυκο βασανισμενο απο τον πρωην ιδιοκτητη του. Το πηραμε απο προστασια ζωων. Ηταν ευγνωμων και δεν ξεκολαγε απο κοντα μας.
  Παρτε ενα αδεσποτο και θα με θυμηθειτε. Ειναι πιο πιστα απο αυτα που παιρνουμε μωρα γιατι γνωρισαν την αδικια και την πεινα.
  0  0
  • nyeuis1 says:

   Τα σκυλια δεν ειναι για να ζουν στα κλουβια των διαμερισματων. Υποφερουν. Μονο στη φυση ζουν. Μονο το ανωμαλο ζωο ο ανθρωπος αντεχει την παραφυση οικιση.
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    για άλλη μια φορά πέταξες τη μαλακία σου/ειρωνεία σου και για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο άσχετη είσαι ….

    για να μαθαίνεις λοιπόν και να μην εκτίθεσε όταν θες να πετάξεις τη χολή σου και να φανείς εξυπνότερη από τους άλλους (πόσο κόμπλεξ πόσο πια;;;),
    τα σκυλιά ΔΕΝ θέλουν χώρο, θέλουν παρέα. Ο σκύλος είναι ζώο που επειδή έχει την ίδια ακριβώς φύση με το Λύκο, έχει ανάγκη να ζει ομαδικά (σε αγέλες) και να αναγνωρίζει κάποιον ως "αρχηγό". Για αυτό και μεγαλώνοντας έναν σκύλο, είναι απαραίτητο να του γίνεται σαφές ποιός έχει τον έλεγχο, ποιός είναι ο "αρχηγός" και υπάρχουν τρόποι απλοί στην εκπαίδευσή του για να το κατανοεί αυτό που μιμούνται την αρχηγία του Λύκου της αγέλης (π.χ. τρως πάντα εσύ πρώτος και μετά ταϊζεις το σκύλο, κάθεσε πάντα πιο ψηλά από αυτόν, καρέκλα, κ.λ.π.)
    αλλιώς γίνεται ο σκύλος αρχηγός και σε καβαλάει (τα κακομαθημένα σκυλιά που λέμε που δεν ακούν)

    Η γάτα έχει ανάγκη αρκετό χώρο, δεν την ενδιαφέρει η ομαδοποίηση παρά μόνον η "συνεργασία" και τον ιδιοκτήτή της -όταν έχει- τον θεωρεί πάντα ισότιμο "συνεργάτη" της, ταίρι της δηλαδή αλλά ζει και χωρίς αυτόν αν χρειαστεί. Ενίοτε δε υποτιμά και το αφεντικό της γιατί συχνά διαπιστώνει ότι είναι και πιο έξυπνη και πιο ικανή από αυτόν.

    Η γάτα έχει ζωτική ανάγκη έναν βαθμό ελευθερίας

    το έμαθες το μάθημά σου για σήμερα;
    0    0
   • Ανώνυμος says:

    Αγαπητέ μου, ενα σκυλακι αναζητα την συντροφια, το χαδι, την περιποιηση. Δωστου ολα αυτα και αφησε το ελευθερο να φυγει…
    Κανε το πειραμα να δεις αν θα φυγει.
    Εγω το εκανα και δεν ξεκολαγε απο κοντα μας….
    Ο σκυλος δεν ειναι αγριο ζωο, που ακομα και αυτα αντιδρουν θετικα, αναγνωριζουν αυτον που τα αγαπα. Δες αυτο το βιντεο και θα καταλαβεις.
    Δυο λονδρεζοι που μετα ενα χρονο πηγαινουν στον φυσικο χωρο, στην Αφρική, το λιονταρι τον Κριατιαν οπως τον ονομαζαν,που ειχαν υιοθετησει…
    http://www.youtube.com/watch?v=Ir1t2Jx4HjA

    http://www.youtube.com/watch?v=ypMrIqoYthk
    0    0
  • Ανώνυμος says:

   μου αρεσεις ρε ΦΙΛΕ γιατι ελπιζω να μην νοιωθουν μονο μερικες γυναικες αλλα και αντρες και ελπιζω να εισαι και εσυ απο τους λιγους..
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   χαρ χαρ χαρ οπως λεει και οταν πρεπει καποιος ο οποιος ουτε να τον δω δεν γινεται 🙂 χαρ χαρ χαρ.
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   πες μας ρε σκατόψυχε που κρύβεσε να έρθουμε να σου βγάλουμε τα άντερα να τα φάνε οι σκύλοι γαρδούμπα
   κρυμμένος τολμάς να τα λες αυτά……
   για έβγα έξω να μας πεις για την είδηση που σε χαροποίησε παλιολαμόγιο
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   Καλή είδηση θα ηταν να έπαιρνες εσυ ενα σκυλακι…
   Οταν θα το χρειαστεις να σε προστατεψει… δεν θα το εχεις.
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   την ειδια χαρα + λιγο ακομα θα εχω και ΕΓΩ οταν θα σε δω να σερνεσαι για οικτο εκει που δεν γινετε να σε υπολογισει… ΤΣΟΓΛΑΝΕ μονο θα σε πω γιατι τα υπολοιπα δεν θα βγει και το σχολιο… 🙂 καλο θανατο τσογλανε
   0   0
 3. Ανώνυμος says:

  Πριν απο ολα αυτα ……..αγαπητοι ζωοφιλοι συμπολιτες μου να αναζητησετε αυτους που τα παρατησαν στο ελεος της μοιρας τους καποια στιγμη !!!!!!!!!!!! Προσωπικα ειμαι κατοχος ενος ταλαιπωρου αδεσποτου και εξω απο την αυλη μου κυκλοφορουν 8 αδεσποτα τα οποια ταιζουν οι γειτονες και μαζευονται αλλα τοσα !!!!!!!! Εχουν σκορπισει τα σκουπιδια απο τον ενα και μοναδικο καδο που εχει ο οικισμος ,εχουν καταχεσει ολη την γυρω περιοχη που διαμενουν και οταν μιλησα με την φιλωζωικη και τους εθεσα καποια βασικα ερωτηματα για τον κινδυνο μολυνσης αυτων των ζωντανων με χλευασαν και με ειρωνευτηκαν !!!!!!!!!! Αρα λοιπον ολοι μα ολοι οι αρμοδιοι φορεις και πρωτιστως οι κατοχοι κατοικιδιων που εγκαταλειπουν τα ζωα αυτα ειναι υπεθυνοι για την καταντια αυτη !!!!!!!!!!!!!! Οι φιλωζωικες παιρνουν τις ωραιες επιδοτησεις τους ,οι Δημοι δεν ειναι αρμοδιοι……… οι ανθρωποι εχουν χασει το σθενος για την οργανωμενη παρεμβαση και ανασυγκροτηση καποιων θεματων που απασχολουν ολο και πιο πολυ και γενικως να ειχαμε να λεγαμε αρ……….να κλαδευαμε !!!!!!!!!!!!!!! Ελλαδισταν στο μεγαλειο σου !!!!!!!!!!!!! Ολα ειναι θεμα παιδειας και αυτο σιγουρα ο Νεοελληνας δεν το κατεχει αλλιως θα ζουσαμε ολοι αγαπημενοι και μονιασμενοι χωρις συγκρουσεις και χαμηλου επιπεδου ζωοκαβγαδες………
  0  0
 4. Ανώνυμος says:

  Παρακαλουνται οι κατοχοι κατοικιδιων οταν τα πηγαινουν βολτα στα παρκα τις πλατειες και τους δρομους να κουβαλανε φτιαρακι και σακουλιτσα να μαζευουν τα σκατα των ζωων τους μια που τα αγαπανε παρα πολυ.Επισης να τα εχουνε δεμενα γιατι τα φοβαμαι.Αν λυπουνται τα αδεσποτα να τα παρουν σπιτι τους.Και αν αγαπανε τα ζωα γενικως να μην ξαναφανε κρεας.Και αμα αγαπανε και τα φυτα γενικως να μην ξαναφανε σαλατα και φρουτα.Και αμα δεν τους αρεσει και το τσιγαρο να το κοψουνε.Και αμα δεν τους αρεσει η κυβερνηση να μην την ξαναψηφισουνε.ΓΕΙΑ.
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΔΥΠΟΔΑ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΙΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.
  0  0
 6. Ανώνυμος says:

  Γι' άλλον λόγο θα τα κυνηγήσουν καί θα τα εξοντώσουν (πάλι) τα αδέσποτα. (Ώς τώρα, τα θανάτωναν, γιά να φάνε κάποιοι "ωραίοι" τύποι στους Δήμους τα λεφτά από τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις γιά κυνοκομεία, που δεν έγιναν ποτέ.)

  Οι σκύλοι, ειδικά οι αδέσποτοι-ημίαιμοι, είναι "φίλτρο". Καταλαβαίνουν αμέσως τί εστί μιά (μεγάλη) μερίδα "λαθρομεταναστών" (δηλ. βαδίζοντα κρέατα χωρίς ψυχή), καί ειδοποιούν τους ανθρώπους φίλους τους. Έχω δεί πολλές φορές προσωπικά κόπρους να σηκώνονται απότομα απ' τον μακάριο ύπνο τους, καί να παίρνουν στο κυνήγι λάθρο (καί γύφτους), με πολύ άγριες διαθέσεις.

  Τέτοια κλωνοποιημένα (σε κάποιο απώτατο παρελθόν) βαδίζοντα κρέατα αποτελούσαν καί τη ράτσα του "προφήτη" τους, γι' αυτό καί ο σκύλος είναι "μιαρό ζώο" γιά το Ισλάμ.

  Καταλάβατε τώρα τί έρχεται, καί γιατί τα ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων φροντίζουν να εξαφανίσουν τα αδέσποτα σκυλιά; (Σιγά μην τους πήρε ο πόνος γιά τα κόπρανα καί τα πιθανά κρούσματα λύσσας.)
  0  0
  • nyeuis1 says:

   Συγνωμη μη με τρελαινετε, τι σαυρομορφοι λετε κ μαλακιες. Εγω ειμαι ανθρωπος οχι σκυλι ουτε σαυρα ουτε γομαρι τι λετε? ΜΗΠΩΣ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΜΕΝΟΥΣ-ΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? Αι σιχτιρ
   0   0
 7. nyeuis1 says:

  Αγαπω τα ζωα και επομενως και τα σκυλια γατια. Σημερα ενα σκυλι πολης επινε νερο απο το πεζοδρομιο, βρωμονερο. Γουσταρετε παρεα, αλλα δεν σας νοιαζει που τα ζωα υποφερουν στα κλουβια των διαμερισματων. Αρκει να σας παιρνουν το αγχος. Δεν ειστε ολοι γαιδουρια, οι περισσοτεροι ομως ειστε. Απο βρισιδι καλα πατε, ΕΥΓΕ ΛΑΛΑΚΑ
  0  0
 8. nyeuis1 says:

  δηλ. βαδίζοντα κρέατα χωρίς ψυχή),= ? θα ηθελες να το εξηγησεις αυτο? Πως ζουν οντα αψυχα? Μηπως εννοεις χαμηλοτερης συνειδητοτητας?
  0  0
 9. Ανώνυμος says:

  Παρακαλώ τους Ανώνυμους 12:22, 1:14, 10:10 και 1:46 να επικοινωνήσουν μαζί μου στο grsummer@in.gr για μιά πιό οργανωμένη αντιμετώπιση του πράγματος. Οι επισημάνσεις σας ορθότατες. Η Φιλοζωϊκή είναι αισχρή (έχω ιδία πείρα) και οι κατά τόπους φιλοζωΙκές ΔΕΝ είναι συντονισμένες……….
  0  0
 10. Ανώνυμος says:

  ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.