Αυτός ο πόλεμος είναι για την ψυχή σου!

Μπορείς να ασχοληθείς με τις εκλογές ,με τα οικονομικά σκάνδαλα, με όλα όσα σε διαιρούν .Να συνεχίσεις μέσα στο ίδιο πρόβλημα να ανακατεύεις την σούπα προσπαθώντας να δώσεις λυσεις μέσα από υλικά που δημιούργησαν το πρόβλημα! Μπορείς να συνεχισεις να είσαι ο ίδιος άγνωστος προς τον εαυτό σου και να συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι  και να φαίνεσαι σαν να γνωρίζεις ποιος είσαι! Μπορείς να συνεχισεις να βλέπεις το δέντρο του εγωισμού σου και να αφήνεις το δάσος του συνόλου να καίγεται κάθε μέρα! Όλα λογικά θα τα κάνεις ,όλα όσα σε εκπαίδευσε ο εχθρός σου να υποστηρίζεις ! Όταν όμως στο τέλος χάσεις τα πάντα και καταλήξεις στο ότι δεν υπάρχει πάρα μόνο μια λύση θυμήσου ότι κάποιοι ξεκίνησαν ένα ταξίδι δύσκολο για σένα!! Μονο με αλλαγή πολιτισμού θα καταφέρουμε να σε βγάλουμε από τον λάκκο που κάθε μέρα εσύ συντηρείς και βαθαινεις!!!
ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *