Αυτός θα διαπραγματευθεί το μνημόνιο; (δείτε πως προσκυνούσε τους τοκογλύφους)

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..
«Δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, μην φοβάστε τα μέτρα του Ιουνίου. Τα μέτρα που έρχονται θα είναι μείωση φόρων, σταδιακή μείωση τελών, τέρμα στις οριζόντιες περικόπές» ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ο Τούρκογλου ισχυρίζεται οτι διαπραγματεύτηκε
σκληρά στην Ευρώπη… δείτε πόσο σκληρά…

Εδώ βλέπουμε το πρώτο μέρος της σκληρής διαπραγμάτευσης. Ο Τούρκογλους (βενιζέλος) μίλησε για διαγραφή χρέους και αμέσως ένιωσε τις συνέπειες…


Η Κατανόηση της ανοησίας και η αποδοχή συγνώμης από τον ΓΙούνκερ.


Δείγμα ευγνωμοσύνης για τα λεφτά των τοκογλύφων που μας δανείζουν για να ξαναδώσουμε στις τράπεζες τους (αφού έχουν ελληνικά ομόλογα…)

Ανακούφιση.


Εδώ ο βαγγέλης τους κέρδισε όλους στο μπράντεφερ.
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_3291.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *