Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:23 - 27/10/2011

ΑΥΤΟ ΤΟ….ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ….ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά το μεγάλο «yes» σε όλα της εντολοδόχου κυβερνήσεως μας στην σύγχρονη «εποπτεία» από τις δυνάμεις της «αγοράς», το μεγάλο «nο» είναι αποκλειστικά δικό μας και κανενός άλλου.
Αυτό το ΟΧΙ σε κανέναν δεν το χαρίζουμε! Αυτό το ΟΧΙ δεν είναι επετειακό, δεν είναι της παρέλασης, δεν είναι του Μεταξά, δεν είναι του Γιωργάκη, δεν είναι του Βαγγέλη, δεν είναι του λαού, δεν είναι της πατρίδας!

Ναι, δεν είναι ούτε καν αυτού του αόριστου και πούστη λαού που σαν κόκα κόλα πάει με όλα και εξυπηρετεί τους πάντες και τα πάντα, παράγοντες, συμφέροντα, κόμματα και εξουσίες. Αυτού του λαού που στο όνομα του γίνονται οι μεγαλύτερες ανομίες και τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας..
Και δεν είναι ούτε καν της πατρίδας, της αγνής παιδικής πατρίδας «των κάμπων και των άσπαρτων ψηλών βουνών», δηλαδή αυτής της πουτάνας πατρίδας των μεταξάδων και γιωργάκηδων, των μερκελέδων και σαρκοζήδων, των τραπεζιτών και τοκογλύφων..
Ποιός θα το φαντάζονταν ότι 150 χρόνια μετά την τουρκική «εποπτεία»,70 χρόνια μετά την γερμανική «εποπτεία» και 50 χρόνια μετά την Αμερικανική «εποπτεία» του σχεδίου Μάρσαλ, θα φτάναμε στη σημερινή «εποπτεία» της πολιτισμένης Ευρώπης όπου οι υπάλληλοι των «αγορών», που ουδείς τους εξέλεξε, ουδείς γνωρίζει το βιογραφικό τους, ουδείς γνωρίζει σε ποια αφεντικά αναφέρονται, θα «εποπτεύουν» την τύχη μας.
Δηλαδή θα φροντίζουν για να ευημερούν οι «αγορές» υποτιμώντας και χρεοκοπώντας την κοινωνία και τους ανθρώπους. Αυτή είναι η σύγχρονη δημοκρατία της πολιτισμένης Ευρώπης! Απίστευτη κατάντια του πάλαι ποτέ μεγάλου ευρωπαϊκού πολιτισμού της Αρχαίας Ελλάδας, της Αναγέννησης, του Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης που έφτασε στο σημείο να κάνει τους ανθρώπους ομόλογα και τα ομόλογα υπέρτατες αξίες του..

Τώρα εδώ που φτάσαμε, δεν είναι μόνο αλίμονο «σε αυτούς που δεν αγάπησαν ποτέ», όπως λέει και το λαϊκό άσμα, αλλά είναι τρείς φορές αλίμονο σε όλους εμάς που μάθαμε να λέμε «όχι» στον διπλανό μας που μας απλώνει ένα χέρι και μια αγκαλιά, ενώ είμαστε εντελώς ανίκανοι να πούμε έστω και ένα ΟΧΙ μια φορά στη ζωή μας σε οποιαδήποτε εξουσία που καταχράται την αξιοπρέπεια μας στη δουλειά, στο γραφείο, στο σπίτι μας..
Αυτό το ΟΧΙ λοιπόν κατά βάθος είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτόν τον απάνθρωπο πολιτισμό της αγοράς. Είναι ένα ΟΧΙ μόνο δικό μας και σε κανέναν δεν το χαρίζουμε. Δεν είναι το «όχι» των Μεταξάδων, των Γιωργάκηδων και κανενός πούστη λαού και καμιάς πουτάνας πατρίδας.. Είναι συγκεκριμένα το δικό σου και δικό μου ΟΧΙ, είναι μόνο για μένα και για σένα, για τους φίλους και τους αγαπημένους μας, έναν-έναν χωριστά και ονομαστικά, είναι και για τον διπλανό μας που μας απλώνει το χέρι..
Αυτοί συγκεκριμένα είναι η πατρίδα μας και καμιά άλλη πουτάνα πατρίδα δεν είναι δική μας. Η άλλη, είναι απλώς των άλλων και τους τη χαρίζουμε..
Αυτό το ΟΧΙ, το δικό μας ΟΧΙ, είναι η μοναδική οικονομική, πολιτική και κοινωνική λύση απέναντι στην πολύχρονη «εποπτεία» και κατοχή που μας περιμένει.. Είναι αυτό που υπαγορεύει η αξιοπρέπεια που μας απόμεινε.
Σε τούτο τον πόλεμο η μόνη λύση πια και η μόνη αληθινή νίκη είναι η επανάκτηση των χαμένων εδαφών της αξιοπρέπειας μας.
Είναι το ΟΧΙ που οφείλει να πει ο καθένας μας έστω και μια φορά στη ζωή του αν θέλει να ξεχωρίζει από τα ζώα..

sofistis

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*