ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Ο πραγματικός λόγος που αφαιρέθηκε το θρήσκευμα από τις ελληνικές μας ταυτότητες ήταν για να μην ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους άλλους Έλληνες !

Τόσα χρόνια προφητεύουν το μέλλον μας, μιας και αυτοί μας κυβερνούν. Γνώριζαν από τότε πολύ καλά ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες θα αντιδρούσαν και αφαίρεσαν από τις ταυτότητες αυτό που τους προδίνει. Ο,τιδήποτε γίνεται στο σήμερά μας το σχεδιάζουν δεκάδες χρόνια πριν. Ο σημερινός καιρός, της παγκοσμιοποίησης, παγκόσμιας θρησκείας, οικονομίας κλπ είναι το αποτέλεσμα των σχεδίων τους. Θεός τους είναι το χρήμα. Πιστεύουν ότι όλοι μας υπάρχουμε για να τους υπηρετούμε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν θέσεις μόνο για υπηρέτες.

Μελετώντας το ιερό βιβλίο των Εβραίων «Ταλμούδ», θα δούμε το πιο απίστευτο βάρβαρο σκεπτικό εναντίον όλων πλην Εβραίων….

Μια μικρή γεύση από το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ιερό τους βιβλίο που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων ειδικά και μετά σκεφτείτε το τώρα της Ελλάδος και αναρωτηθείτε γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι:

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ενήμερη για αυτά τα θέματα, αλλά δυστυχώς έχει σκύψει κεφάλι, καθότι ορκίζει να μας κυβερνούν μη Έλληνες ή/ και προσκυνημένοι. Στο βιβλίο Τριαδική Δογματολογία του Αγίου όρους αναγράφονται τα «πιστεύω» των Εβραίων (βλέπε http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html).

– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

– ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

– CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

– CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

– CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

«Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ». TALMUD: Baba Mezia, 114b

«Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο» TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

«Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή» TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855

«Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. » TALMUD: Coschen Hamischpat 405

«Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο.» TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b

«Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.» TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

«Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο.» TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

«Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : “Ο Θεός θα αποκαταστήσει την “απώλειά” σου”, σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του.» TALMUD: Jore Dea 377

«Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.» TALMUD: Sanhedrin 74b

«ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.» TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

«Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah.» TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

«“Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια.» TALMUD: Abodah Zara, 4b

«Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό.» TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

«Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.» Erubin 21b.

«Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί.» Moed Kattan 17a .

Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα «Oil of Anointing» (“Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα («γαϊδούρες»).

Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. «Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό.»

«Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει “εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ”.» Baba Kamma 37b.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. «Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο».

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. «Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.»

«Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους.» Abodah Zarah 36b.

ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ και πάει λέγοντας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

afypnisiellinwn

ΠΗΓΗ

37 thoughts on “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

 1. Ανώνυμος says:

  Έλλην καί ισραηλίτης δέν γίνεται μέ ΤΙΠΟΤΑ διαβολικά καθάρματα. Κωλοεβραίοι είσαστε καί ντρεπώσαστε νά τό δηλώνετε ποντίκια. Κρυφτήκατε τώρα πίσω από τίς έν λευκώ ταυτότητες καί μάς τό παίζετε Έλληνες. Έχετε πατρίδα ρέ ζωύφια, τραβάτε στό διάολο στόν θεό σας.

  • Ανώνυμος says:

   Εγώ πιστεύω τον ΙΗΣΟΥ Χριστο που ειπε οτι ειναι παιδια φιδιων και παιδια διαβολου ειναι και τα έργα του επιτελούν .

   Διαβάζοντας ομως τι πιστεύουν σαν ιερά λόγια , κανεις δεν εχει δικαιολογία να κλείνει τα ματια του και τα αυτια του στη αλήθεια και για το ποιος κυβερνά την Πατριδα απο την Άλωση της Βασιλευουσας μας .

   Κυρίως ομως για το ποιος ειναι πίσω απο ΟΛΑ τα μαντρια και το κυνοβουλιο τους .
   Αυτοι που κάθονται και ακούνε τις σειρήνες απο το διαβολοκουτι , δεν εχουν ουτε την ελπίδα για να ελευθερωθούν .
   Αφήστε τους ….
   Μονο ο Αληθινός θεός μπορει να τους βοηθήσει και οι αξίες Πατριδα Θρησκεια οικογενεια .

   Καλη μας δύναμη .

 2. Ανώνυμος says:

  TO AΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ…
  ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ..!!!

 3. Ανώνυμος says:

  Επειδή ο αρθρογράφος έχει την εντύπωση πως απευθύνεται σε βραδύνοους κάφρους ας έχει υπ' όψιν του πως το θρήσκευμα στην ταυτότητα το επέβαλε ο γερμανός κατακτητής για να ξεχωρίζει τους Εβραίους από τους Ελληνες. Ηρθε η ώρα, νομίζω, που θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τους Ελληνες από τους Εβραιο-χριστιανούς…

  Νυχτερινός Αστρανάφτης

  • Stratis says:

   Κι αυτός Εβραίος ήταν, και πρώτα φυγάδευσε τους Ισραηλίτες με τις περιουσίες τους στην περιοχή που είναι σήμερα το Ισραήλ και τότε ήταν Παλαιστίνη, και ύστερα ξεκίνησε τον πόλεμο, χρηματοδοτούμενος από τις ΗΠΑ, και θυσιάζοντας όσους είχαν ασπαστεί τον εβραϊσμό αλλά δεν ήταν Ισραηλίτες.

   Από τότε οι Ισραηλίτες Εβραίοι χρησιμοποιούν όσα συνέβησαν στους μη Ισραηλίτες Εβραίους, για να μένουν στο απυρόβλητο.

   Γενικά, επώνυμα που τελειώνουν σε "ερ" είναι Εβραίοι, όπως, Κίσσινγκερ, Αιζενχάουερ, Μάουερ, Χίτλερ κ.α.

 4. Ανώνυμος says:

  Για δυο λεπτά ρε παλικάρια! Εντάξει, οι Εβραίοι μας μισούν και μας βρίζουν αλλα είναι ξένος λαός που για δικούς τους λόγους μας μισεί!
  Εμείς γιατί εξυμνουμε τους προπατορες τους στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας και μάλιστα τους θεωρούμε και δικούς μας (ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ), γιατί θεωρούμε ότι ο Χριστός μας είναι Εβραίος (η ΕΚΚΛΗΣΊΑ μας τον υμνολογει ως… "ΕΚ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ"), γιατί στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας υμνολογουμε τον… ΙΣΡΑΗΛ και τέλος, άντε οι Εβραίοι μας βρίζουν, την ΚΥΡΙΑΚΉ της ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ γιατί ακούμε χωρίς να μας ενοχλούν τους ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, οι οποίοι ξεκινούν με το γνωστό… "ΑΝΆΘΕΜΑ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ" (δηλαδή ΑΝΆΘΕΜΑ στους ΈΛΛΗΝΕΣ)!!!
  Πρέπει να μας έχουν καταντήσει ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ, ώστε να βριζουμε τους Εβραίους που μας μισούν αλλα ταυτόχρονα να τους δοξολογουμε (Ισραήλ), να τους υμνολογουμε (Αβραάμ και σία), να είναι απο εκεί ο θεός μας (Χριστός εκ Δαυίδ), να βριζουμε και να αναθεματιζουμε τους προγόνους μας (αναθεματισμοί) άρα και τον εαυτό μας μέσω της καταγωγής!
  Μπορεί κανείς να το εξηγήσει;
  Προσωπικά θεωρώ ότι ξεκινώντας απο αυτο, είμαστε λαός χωρίς ΤΑΥΤΟΥΗΤΑ άρα και χωρίς ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΓΝΏΣΗ άρα και χωρίς ΚΡΊΣΗ τόσο για τα ΠΑΡΌΝΤΑ όσο και για τα ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ και ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ με τις παραδόσεις, τις συνήθειες και τα πιστεύω ενός αλλού λαού, για αυτό και στη θέση του… "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" εμείς περιμένουμε κάποιο… ΘΑΥΜΑ να πέσει απο τον ουρανό όπως οι… Προγονοί μας ΑΒΡΑΆΜ και ΙΣΑΆΚ εκ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ, οι οποίοι έχουν πλήθος τέτοιες διηγήσεις στην ιστορία τους!
  Το βασικότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε ΑΥΤΟΕΚΤΊΜΗΣΗ για το γονίδιο και την καταγωγη μας ούτε για τότε (αναθεματισμοί, αρχαίοι Έλληνες ομοφυλόφιλοι, παιδεραστες και πολεμοχαρεις) ούτε για τώρα (κωλοελληνες, μπασταρδεμενοι με άλλους λαούς στα τόσα χρόνια των κατακτήσεων, Τουρκοσποροι, σκατοφαρα και πολλά αλλα), ούτε για τη χώρα (κωλοελλαδα, μάνα που τρώει τα παιδιά της, ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ,), ούτε καν πιστεύουμε στο μέλλον το δικό μας και της πατρίδας (ο έλληνας δεν θα γίνει άνθρωπος ποτέ, πάντα μαλακας θα είναι, αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον κλπ).
  ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ,
  ΑΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΉ ΚΡΊΣΗ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΜΙΛΆΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  pios thimate to xristodoylo poy hxe mpi sto paixnidi na vgi o mpoyloykos kai elege erxete h deksia toy kirioy molis vgike o mpoyloykos to thriskevma to perase ntoykoy ala ta ksexasame vlepete opios thimate ta palia einai poystis

 6. Ανώνυμος says:

  Τοση βλακεια συσσωρευμενη σ'ενα αρθρο ειχα καιρο να διαβασω.. Οταν συνεχισα και στα σχολια.. Ντααξ.. Το σπασατε το κοντερ..

  Δεν ειναι ολοι οι Εβραιοι σιωνιστες αντιχριστοι.. Ο απλος λαος διαβαζει την "τορα" και δεν δεχεται το κωλοταλμουδ…

  Και η λεξη Ελληνες σημαινει για το ταλμουδ ειδωλολατρες…

  Πωωωω.. Εχω βαρεθει…

 7. Ανώνυμος says:

  Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν υπεράνθρωποι , και δεν είχαν κανένα απολύτως ελάττωμα . Εμείς οι Έλληνες είμαστε η τελειότερη και ανώτερη φυλή του πλανήτη ! ! !Και σε εμάς αξίζει να τον κυβερνήσουμε ! Όλοι οι άλλοι είναι όχι απλώς κατώτεροι αλλά ανώμαλοι και σκουλήκια ! Ακόμη και ο Υπεράνθρωπος που είναι γνωστός στον πολύ κόσμο ως Σούπερμαν δεν είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων Εβραϊκής καταγωγής συγγραφέων αλλά είναι Ελληνικής καταγωγής , και αναφέρεται σε απόκρυφα κείμενα της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας και το αληθινό όνομα του ήταν Κάλος του Ελλάνος , έζησε πριν 3.000 χρόνια στην πράγματικότητα σε κάποιον πλανήτη με Ελληνικό όνομα ονόματι Κρύπτον ο οποίος δέχτηκε αποίκους από τον Σείριο . Τα λίγα στοιχεία που αναφέρω γι' αυτόν είναι γνωστά από μια μικρή αναφορά του Αριστοτέλη ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε κάνοντας μια στάση στον Κρύπτονα ερχόμενος προς την Γή εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες δυνάμεις αλλά και την γενναιότητα του . Επίσης αναφέρει ότι ήτο μέγας λάτρης του Απόλλωνος . Οι Έλληνες αρχαίοι και νέοι είμαστε η πλέον ανώτερη φυλή στον πλανήτη , και θα επιβάλουμε την Θέλησή μας ! Γιατί το αξίζουμε . Καταστάσεις κτηνωδίας όπως : Ανθρωπόθυσίες νέων ανδρών και , γυναικών μέχρι τον 4ο μ.χ. αιώνα , Εικοσάχρονοι εμφύλιοι πόλεμοι , προδοσίες , επιορκίες , κλοπές , απάτες , ομοφυλοφιλία , δολοφονίες , Αφροδίσια νοσήματα μεταδιδόμενα από τις ιερόδουλες της Αφροδίτης , Διχόνοια , Αδιαφορία για την σωτηρία της πατρίδος , καιροσκοπισμός , διαφθορά ,ιδιοτέλεια , Απάνθρωπη και κτηνώδη συμπεριφορά προς ομοφύλους και ομοεθνείς , αντιπροσωπεύουν όλα τα άλλα έθνη εκτός από μας . Εμείς είμαστε οι πλέον άμεμπτοι και ανώτεροι ! Ζήτω η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΩΔΑΙΚΑΘΕΟ ! ! !
  Υστερόγραφο :
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ ΞΥΠΝΗΣΑ . ΚΛΑΨ ….

  • Ανώνυμος says:

   ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣΕ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΝΑΝΔΡΑ -ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ (ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ) ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΧΡΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΕΦΟ-ΑΝΘΡΩΠΟ-ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ…ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ΤΟΥ Ο.Τ.Ο. ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ)

  • Ανώνυμος says:

   Μητροπολίτες αδερφές που αποκαλούνται μέσα στη σύνοδο με ονόματα όπως ΣΟΥΖΗ και ΛΟΎΛΑ, ένας χριστιανικός κόσμος στον οποίο έχει σπάσει τα ρεκόρ ο πληθυσμός των ομοφυλοφίλων που υπήρξε ποτέ, ένας κόσμος γεμάτος πολέμους υποκινουμενους απο τις χριστιανικές χώρες, που πολλές χριστιανικές χώρες βρίσκονται σε πορεία νομιμοποίησης της παιδεραστίας καθώς και της κτηνοβασιας, ένας χριστιανικός κόσμος που οι θρησκευτικοί πόλεμοι αποτέλεσαν γενοκτονίες για πολλούς λαούς στην ιστορία!
   Η χειρότερη και πιο βρώμικη εποχή της ανθρωπότητας ήρθε και εγκαταστάθηκε με την επικράτηση όχι μόνο του χριστιανισμού αλλα και των αδερφών του εβραιοσπαρματων, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ και ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ!
   Έχεις και τα μούτρα να μιλάς ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΕΚ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ, ιουδαιοχριστιανε ΑΒΡΑΜΑΚΟ!
   Αυτα που αναφέρεις ΕΣΥ είναι λάσπη των τραγοπαπιων, ενώ αυτα που σου λέω τα ζούμε!!!
   ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΑΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΑΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΑΑΑΡΑΑΑΑΣ ΤΟ ΚΑΑΑΓΚΕΕΕΕΛΟΟΟΟ!!!! Αλληλούια, δοξαστε τον ΙΣΡΑΉΛ!
   ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΠΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  Της κοντης ψωλης οι τριχες της φταίνε… Όπου τριχες οι Εβραίοι… Όλοι άλλοι φταινε… Τώρα έχουμε αντιμνημονιακη με μνημονιακο διηκητη της ΕΥΠ… Αν σιχτηρ μαιμουδοελληνες… ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ.. Αυτος σας αξίζει.

 9. Ανώνυμος says:

  Skata se olous ellines kai jews.Tha eihan kai dikio,an kai aytoi den itan skata patimena opos
  emeis.H eidopoios diafora mas einai oti emeis eimaste dihasmena skata eno autoi enomena,me to kalo I me to kako enomena alla pantos enomena.Gi'auto mas patane.
  Hydaioi den eimaste omos ki emeis?Einai pragmata ayta pou kanoume?…
  Me to na vaptizoume ton paralogismo mas os logiki ayto allazei kati stin trella mas?
  Me to na katigoroume kai na krinoume ton dipla mas ayto mas kanei kalyterous?…
  K.l.p ,k.l.p… Tha itan kai grafiko kai asteio an den itan epikindino. Dr.Van helsing

  • Ανώνυμος says:

   Αυτοί είναι ενωμένοι γιατί είναι οι κυρίαρχοι του κόσμου, έχουν επικρατήσει κυρίως πνευματικά, γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του παρελθόντος, γράφουν-διαμορφώνουν αυτή του παρόντος και ήδη σχεδιάζουν αυτη του μέλλοντος!
   Σε αντίθεση με εμάς οι οποίοι είμαστε οι εδώ και χιλιάδες χρόνια ηττημένοι, το εβδομήντα τοις εκατο του πληθυσμού μας είναι ουσιαστικά αμόρφωτοι και το είκοσι τοις εκατό παροδηγημενοι, οι οποίοι μαθανουμε ποιοι είμαστε απο την ιστορία και την ταυτότητα που αυτοί δημιουργούν για εμάς!
   Μας έχουν κάνει σχιζοφρενεις, δεν μας άφησαν να γνωρίζουμε το ποιοι πραγματικά είμαστε για αυτο και όταν κοιτάμε τον διπλανό μας δεν ΜΠΟΡΟΎΜΕ να τον αναγνωρίσουμε, όπως άλλωστε και τον ίδιο τον εαυτό μας στον καθρέφτη! Έχουμε ελληνικο γονίδιο ΕΒΡΑΪΚΉ ψυχή και ιουδαικο τροπο σκέψης! Όλα αυτα τα ασυμβατα, βρίσκονται μέσα μας σε διαρκή σύγκρουση! Σκέψου ότι μας κατάντησαν να έχουμε εμφύλιο με τον εαυτό μας, έτσι είναι λογικό να εχθρευομαστε τον ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!
   Φαινεσαι να ψαχνεσαι, καντο ΛΊΓΟ καλύτερα, μην αδικείς την πολύπαθη φυλή σου και έτσι θα παψεις κάποια στιγμή να είσαι προβατοποιημενο ΘΥΜΑ τους!
   Είναι βαθύτερο τόσο το θέμα όσο και το πρόβλημα!

 10. Ανώνυμος says:

  Ο 5 : 08 προς τον 6 : 55 μ.μ. Τι έγινε κόλλησε η βελόνα με τους Εβραίους και τους παπάδες ; Αντί να βρίζεις τους παπάδες εκ του ασφαλούς ( πάντα ) και να ασχολείσαι συνεχώς με τους Εβραίους και τα άπλυτα τους (τους οποίους και πρέπει να ευγνωμονείς ) διότι έχεις ψύχωση , και μάλιστα βαριάς μάλιστα μορφής , και έχουν φτάσει για σένα να είναι το προσωπικό σου σύμπαν και ο αέρας που αναπνέεις δίνοντας σου αντικείμενο για να ασχολείσαι και
  λόγο ύπαρξης , ενώ παράλληλα παθαίνεις αμόκ και βγάζεις σπυράκια και αφρούς όταν ακούς για Χριστό . Αν είσουν φυσιολογικό άτομο θα με ρωτούσες που βρήκα όλα αυτά που γράφω παραπάνω και θα μου παρέθετες τα δικά σου τεκμηριωμένα επιχειρήματα και όχι τους υστερικούς σπασμούς ενός σχιζοφρενούς που έχασε την ψυχραιμία του . Δεν σε λοιδορώ γι αυτά που πιστεύεις αλλά για το ανύπαρκτο ήθος σου , την εμπάθεια , την ασχετοσύνη , και το ότι κοινωνικά και ηθικά είσαι αμόρφωτος . Όσο για αυτά που αναφέρεις τυχαίνει να τα γνωρίζω όλα . Ε και τι μ'αυτό ; άλλαξε τίποτα ; " Μήπως ανακάλυψες τώρα την Αμερική " και γι αυτό σε διακατέχει αυτή παρανοϊκή μανία ;

  • Ανώνυμος says:

   ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝΤΑΞΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2, TALE QUALE ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ.
   ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ? ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Θ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ-ΚΑΤΑΦΑΓΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ!!!?
   ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΜΙΛΑΣ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ?
   ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΜΙΛΑΣ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΚΥΛΑ?
   ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΜΙΛΑΣ? ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΑΠΑ ΜΕ" Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΚΑΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΣΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ?
   ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ" ΜΙΛΑΣ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΩΣ Ο ΙΠΠΕΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΙΠΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!) ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1/3 ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ?
   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ?
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΗΛΙΘΙΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΗΤΟ??
   ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ – ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ – ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ: (ΔΙΟΤΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΠΤΙΖΕΙ!!!)
   https://www.youtube.com/watch?v=6XIqDkT3f6s

  • Ανώνυμος says:

   Τι συζήτηση να κάνει με έναν παλιοπουστα, που στις δέκα αράδες που γράφει κάνει εμετό με λεκτικές κουραδες κατα των προγόνων μας, με τόσο βρισίδι και μίσος που δείχνει μια τρομακτικά ανθελληνική στάση!
   Θέλεις να σε ρωτήσει και μέσω διαλόγου που τα βρήκες και να σου παραθέσει και επιχειρήματα όταν σκυλοβριζεις τους πατέρες του, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!
   Θα έρθεις στο σπίτι μου (Ελλάδα), θα βριζεις τους γονείς μου (αρχαίους Έλληνες) και εγώ θα κάθομαι να σε ακούω και να σε ρωτάω απο που έμαθες ότι είναι ομοφυλόφιλοι, παιδεραστες, κλέφτες, απατεώνες, πολεμοχαρείς, οι μανάδες μας πορνες που μεταδίδουν αφροδισια και ότι άλλο κατεβάζει η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΎΤΗ ΣΟΥ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕ!
   Ποιος ξέρει τι ανωμαλαρα είσαι και ασχολησαι με πληροφορίες τέτοιων διαστροφων! Σου αρέσει να τα φανταζεσαι μωρή μαζοχα;
   Μάλλον άλλο σου συμβαίνει! Πιστεύεις ότι το καλύτερο sex στο ΚΆΝΟΥΝ τα αρσενικά όταν θυμηθούν μωρή ΚΟΝΤΣΙΤΑ!
   ΑΒΡΑΜΑΚΟ, όσα στυλ κι αν αλλάξεις πάντα γκομενα θα σε έχω, ΣΤΡΙΝΓΚΑΤΕ!

 11. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΩ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ?ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ?

 12. Ανώνυμος says:

  Εμείς οι χριστιανοί ορθόλοξοι είμαστε οι τελειοτεροι πνευματικά άνθρωποι του πλανήτη! Πρέπει να κυρηξουμε το μήνυμα μας ώστε όλοι οι άνθρωποι να γίνουν χριστιανοί! Όλοι οι άλλοι (πλην των Ιουδαίων ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μας), όπως οι Μουσουλμάνοι, οι βουδιστες αλλα και οι αιρετικοι όπως οι καθολικοί, οι ευαγγελιστες, οι προτεσταντες και αλλα αποβρασματα είναι ανωμαλοι, κανίβαλοι, πίνουν ανθρώπινο αίμα και θυσιάζουν παιδιά και μετά τα ΚΆΝΟΥΝ ΣΟΎΠΑ και τα τρώνε!
  Μόνο εμείς διαθέτουμε το ΤΊΜΙΟ ΞΎΛΟ (γύρω στους τέσσερις τόνους) καθώς και επειδή αγαπάμε πολυ τους αγίους μας, όταν πεθαίνουν τους κόβουμε κομματάκια και γυρνάνε τα κοκαλακια απο χωριό σε χωριό, ώστε να έρχονται οι πιστοί και να ζητούν την ευλογία των αγίων ΑΦΟΎ πρώτα αφήσουν ευρώ στα… Κοκαλακια!
  Οι ιεράρχες μας δεν επιτρέπεται να έχουν σχέσεις με το άλλο φύλο και δεν παντρεύονται, για αυτό όταν ερεθιζονται γίνονται πισωγλεντηδες, τον παίρνουν ασύστολα απο ενηλίκους άνδρες ενώ πηδανε ανήλικα αγοράκια! Βλέπετε στην τέλεια θρησκεία μας μόνο η γυναίκα είναι μιαρό και βρωμικο πλάσμα, για αυτο και δεν της επιτρέπουμε να μπαίνει στο ιερό των εκκλησιών ούτε να πατάει το πόδι της για να βρωμισει το Άγιο όρος, που κατα τα αλλα είναι αφιερωμένο στην Παναγιά!
  Επειδή η θρησκεία μας είναι ανώτερη ΌΛΩΝ, πιστεύουμε ότι οι πάντες Πρέπει να το καταλάβουν απο μόνοι τους και να αλλαξοπιστησουν απο ότι πιστεύουν!
  Εάν όμως δεν κατανοήσουν το καλο τους, εμείς ιστορικά διοργανωνουμε στρατιωτικές εκστρατείες καθώς και γενοκτονίες, ώστε να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν! Γιατί, τι νόημα έχει η ζωή εάν δεν είσαι χριστιανός; Φροντίζουμε λοιπόν να τους στείλουμε στον πατέρα μας τον ΓΙΑΧΒΕ ώστε να τους το πει απο κοντά!
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ, ΖΗΤΏ Ο ΘΕΌΣ ΜΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΖΗΤΏ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΠΟΥ ΚΑΤΆΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΈΡΜΑ ΔΑΥΙΔ!
  Κάτω οι Μουσουλμάνοι μουφτηδες με τα μουσια, τα σαρικια και τις κελεμπιες που πιστεύουν στην παλαιά διαθήκη!
  Κάτω οι Εβραίοι ραββινοι με τα μουσια, που φοράνε μαύρα, φοράνε καπέλο και πιστεύουν στην παλαιά διαθήκη!
  Τι; Και οι δικοί μας παπάδες ίδιοι είναι; Έχουν μουσια, φοράνε καπέλο, μαύρες κελεμπιες και πιστεύουν στην παλαιά διαθήκη; Τι λες, η δικιά μας παλαιά διαθήκη είναι ΚΑΛΎΤΕΡΗ απο τη δικιά τους! ΑΦΟΎ αυτοί είναι ΆΠΙΣΤΟΙ!

 13. Ανώνυμος says:

  O καθένας με τον πόνο του και η όψιμη ανώτερη φυλή των "Υπερέλληνων δωδαικαθεϊστών" με τον δικό της . Από εσάς το μόνο που είδα ήταν παρανοϊκής φύσεως υστερία , εμπάθεια , εμμονές , χυδαιότητα , φθόνο , και μανία καταδιώξεως ( όλοι σας αδικούν και όλοι σας κυνηγούν εσάς τα ανώτερα άμεμπτα και αιθέρια πλάσματα . ) από Ελληνικό ήθος τρόπο ζωής και αρετές όμως μηδέν .
  Υστερόγραφο
  Ξέρω ξέρω τι θα απαντήσετε ….. Πάλι θα αρχίσετε με το είσαι Εβραιόσπερμα , με τους Εβραίους κ.λ.π. η τρέλα δεν πάει στα βουνά . Πάλι την ίδια κασέτα θα βάλετε . Τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου . Συνερίζομαι ψυχοπαθείς που με το να νομίζουν πως είναι κάποιοι φτιάχνονται σα να καπνίζουν χασίς .

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΑΣΙΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΛΙΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΒΛΗΤΟ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΚΤΗΝΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ? ΜΕ ΤΙ ΠΕΟΣ ΡΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΔΑΜ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΣΥΚΗΣ?

  • Ανώνυμος says:

   ΠΟΥ ΘΑ ΠΑTΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ;;;

   Υ.Γ.: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ "ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ", "ΙΑΧΩΒΟΛΟΓΙΑΣ", "ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΒΟ-ΛΟΓΙΑΣ", "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΛΟΓΙΑΣ", ΚΑΙ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ-ΛΟΓΙΑΣ", ΚΑΙ "ΚΑΚΟΥΡΓΟΛΟΓΙΑΣ", ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΖΩΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ – ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΞΕΠΕΤΑΜΕ" ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

   "ΠΟΥ ΘΑ ΠΑTΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΕΣ, ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΗΤΟΙ ΦΙΛΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΙΚΕΣ ΗΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΙΗΣΟΥΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΦΙΛΟΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΑΝΤΙΠΕΛΑΣΓΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΡΩΚΤΟΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΙΑΧΩΒΙΚΕΣ ΦΙΛΟ-ΚΡΥΠΤΟ-ΣΙ(Ω)ΝΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ, ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ [ΤΑ ΠΑΝΤΑ], ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΩΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΕΩΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΩΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ – ΜΕΓΙΣΤΟ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ" Ή "ΠΑΝΑ", ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΑΝΔΥΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ]-[o ,

   ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ [ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ] ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΩ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ-ΠΟΥΣΤΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΥΙΟΣ, "ΘΕΟΣ ΠΑΤΗΡ", ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ, ΣΤΟΥΣ "ΨΑΛΜΟΥΣ Β'(2) 1-9" ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΨΕΥΔΟ-)ΓΡΑΦΗΣ" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ "ΑΥΤΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΠΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ" !!!

   ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ" Β'(2) 27 // ΙΘ'(19) 15 // ΙΒ'(12) 5, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΟ 98 Μ.Χ., ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΙΗΣΟΥ "ΧΡΙΣΤΟ" Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ "ΓΙΑΧ-Ο-ΣΟΥΒΑ" = "Ο ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΩΖΕΙ" (ΤΩΡΑ ΤΟ 2012 Μ.Χ., ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ [ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ] ΚΑΙ [ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ), ΟΤΙ: "ΜΕΣΩ ΤΗΣ Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 888) ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΠΛΑΣΕ ΩΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ"(!!!)._
   ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΙΕΡΕΜΙΑ ΙΗ'(18) 2-11" ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, Ο ΩΣ ΑΝΩ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ "ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΩΝ ΔΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ", ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ [ΟΜΟΙΩΣ] ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΗΛΩΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ-ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ: – "ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΣΑΝ ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ".

   ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΙΟΥΔΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ "ΠΗΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ" ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ "ΠΗΛΙΝΑ ΣΚΕΥΗ" ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ._

   ΤΕΛΙΚΩΣ, Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΠΗΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ", ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ._

 14. Ανώνυμος says:

  Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω για να σας σπάσω τα νεύρα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο . Εσείς όμως μεταλλαγμένα κακέκτυπα παχύδερμα , μπορείτε να με βγάλετε ψεύτη; Συνεχώς επιβεβαιώνετε αυτά που είπα πιο πάνω ( αλλά σαν λυσσασμένοι και γεμάτοι μανία όπως είστε δεν το καταλαβαίνετε ) αλλά με επιχειρήματα όμως . Όχι με 2 μέτρα και σταθμά όπως συνηθίζετε . Όσο για τα αλλά που μου προσάγετε αν είχατε κεφάλι ανάμεσα στους ώμους σας αντί για κολοκύθι θα μπορούσατε να με κάνετε να κλείσω το στόμα μου . 20 Χρόνια μελετάω ιστορία και ότι λέω είναι τεκμηριωμένο . Ψώνια του κερατά , όνειδος της Ελλάδος , Γιανητσαριά , "αγράμματοι δικηγόροι ,"που ανακαλύψατε ξαφνικά την Αμερική , που είναι μωρέ το Ελληνικό σας πνεύμα ; η διαλεκτική σας ; η αξιοπρέπεια του Σωκράτη και του Αριστείδη ; αυτοί δεν υποτίθεται πως είναι τα πρότυπά σας ; κανονικά θα έπρεπε να με ευγνωμονείτε που σας κάνω μάθημα συμπεριφοράς . Δεν ξέρετε καλά καλά ούτε Ελληνικά να μιλάτε . Το λεξιλόγιο σας περιορίζετε μόνο σε πρόστυχες λέξεις και φράσεις . Είστε όμοιοι με πιθήκους που κάνουν φασαρία χαλώντας τον κόσμο επειδή νομίζουν πως είναι κάποιοι . Είστε αξιοθρήνητοι και Εβραιολάγνοι μέχρι τρέλας .Όπου σταθώ και όπου βρεθώ συνεχώς για Εβραίους μιλάτε . Τίποτα άλλο δεν έχετε να πείτε ;Τουλάχιστον μην ασελγήτε πάνω στο σώμα της σεπτής μητέρας μας της Ελλάδος και μην καπηλεύεστε εσείς μιαροί και πρόστυχοι παλιογενήτσαροι την τιμή ότι κατάγεστε από Έλληνες . Αν ζούσε σήμερα ο Σωκράτης εσείς θα τον σκοτώνατε ξανά και όχι με δηλητήριο αλλά γαζώνοντας τον με Καλάσνικοφ .

  • Ανώνυμος says:

   ΡΗΣΗ ΥΣΤΑΤΗΣ ΠΙΚΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΒΙΑΝΤΑ: "ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ"
   ΗΤΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ, ΚΑΚΙΣΤΟΙ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ" ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ:
   ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΙ, ΗΤΟΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ.
   Εάν ο Βιας Πριηνεύς και ο Ηράκλειτος Εφέσιος είχαν γεννηθεί στην Αθήνα, οι Αθηναίοι "Δημοκράτες" υπό τους γεφυραίους θα τους δολοφονούσαν "νομοτύπως", όπως εδολοφόνησαν τον Σωκράτη ο οποίος απεπειράθη να ανατρέψει την ΘΕΟΛΟΓΙΑ και να διδάξει τον λόγο – σοφία του ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ Ηράκλειτου και του Βιαντα στην Αθήνα, αφού είχε μελετήσει τα συγγράμματα του Ηράκλειτου και αφού δημοσίως είχε δηλώσει ότι:
   "Όσα κείμενα του Ηράκλειτου κατενόησα είναι θαυμάσια. Όσα δεν κατενόησα πρέπει να είναι ακόμα πιο θαυμάσια. Πρέπει κάποιος να είναι δήλιος (δεινός – άριστος) κολυμβητής δια να κατανοήσει τον Ηράκλειτο". (ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΚΑΚΟΙ, ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ" Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ…)
   Η ίδια Αθήνα, κυβερνωμένη από τους Εβραίους – Γεφυραίους, εδολοφόνησε τον Δάσκαλο Σωκράτη, και η ίδια έδωσε άδεια στον "μαθητή" Πλάτωνα τον πλαστογράφο ν'ανοίξει ιδιωτική Ακαδημία "Θεολογικών Εβραϊκών επιστημών". Ο νοών νοήτω και ας ασκήσει διάκριση.
   Ο Ελληνισμός, διαλυμένος, μισότρελος και γενοκτονημένος από το δρακονιανό "θρησκευτικό δωδεκάθεο", από τους προδότες έλληνες εφιάλτες, από τους ρωμαίους πελασγούς, από τον δρακονιανό χριστιανισμό, από το εβραιορωμαϊκό βυζάντιο, και από τον δρακονιανό ισλαμισμό (στμ.: και τις μογγολικές ορδές που έφερε μαζί του το βυζάντιο), έφτασε με τα θλιβερά του υπολείμματα και ημιθανής εις το "Σωτήριο" δρακονιανό έτος 2003, δια να πληροφορηθεί ότι τα Αστεροσκοπεία "Μαουνα Κεα" Χαβάης έχουν ανακοινώσει την προσέγγιση περίπου 110 "νέων ουράνιων σωμάτων" εις την τροχιά του πλανήτου Διός, και ότι δεν ανακοινώνουν πλέον τις πρώτες ανακοινώσεις τους δι'ανάλογες προσεγγίσεις δεκάδων "νέων ουράνιων σωμάτων" στην τροχιά του πλανήτου "Κρόνου". Τα αστεροσκοπεία "Μαουνα Κεα" υπαγόμενα στην NSA – USA (NATIONAL SECURITY AGENCY – USA) μέσω του Αμερικανικού Υπουργείου Παιδείας και της "NASA" με διαταγές της "NSA" έσπευσαν να ονομάσουν "νέους φυσικούς δορυφόρους του Διός και του Κρόνου" αυτά τα "Νέα Ουράνια Σώματα", τα οποία, τα δύο τελευταία έτη … τυχαίως απεφάσισαν ταυτοχρόνως να μεταναστεύσουν ομαδικώς, από τις άλλες τροχιές του ηλιακού συστήματος προς τις τροχιές Διός και Κρόνου (…)._

  • Ανώνυμος says:

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΣ ΖΟΜΠΙ – ΚΤΗΝΟΣ:
   Γιατί αυτή η γενοκτονικη λύσσα των Μογγολων: Εβραίων – Σαξόνων – Βουλγάρων – Αλβανών – Τούρκων – Βαυαρών – Ούγγρων – και λοιπών;;; Υπάρχει προηγούμενο ή μήπως είναι φαντασιώσεις των Μελών της Ο.Ε.Α. ;;;
   Η απάντηση ευρίσκεται, μεταξύ άλλων, εις την «Παλαια Διαθήκη», Δευτερονόμιον Ζ’ 1-3, όπου οι δαίμονες του Γιαχβεχ διατάζουν τους εβραίους να γενοκτονησουν έξη Έθνη ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και ένα Έθνος λευκών Χετταίων ήτοι Γότθων, ήτοι συνολικός επτά εκατομμύρια ανθρώπους!!! Ιδε Τμήμα του Βιβλίου «Οι χειρότεροι εχθροί των Λαών» του Jean Boyer στο λινκ που παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου, από το Εγχειρίδιο Επιβιώσεως σελ. 139- 154.
   Από το ως άνω βιβλίο του Jean Boyer επισημάνουμε την γραπτή δήλωση του ραββινου ABRAVANEL, ο οποίος σχολιάζει την δήλωση του Ταλμουδ (MASMIA JESUA FOL. 49A) περί γενοκτονίας των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού : «Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ» (!!!)
   Άρα, ήδη από το «Ταλμουδ» της Βαβυλωνως, ήτοι προ του 600 προ μογγολου Χριστού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, οι διαστημικοί σατανάδες Ιεχωβά – Γιαχβε – Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνος, μέσω των βρωμερών δολοφονικών μαύρων Μάγων τους, ΛΕΥΙΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, «προφητών», και ραββινων, απαντων υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων του Γιαχβεχ και Σαβαώθ, είχαν αποφασίσει να γενοκτονησουν το 100% της Λευκής και της Μαύρης φυλής, ήτοι το 66% ή 2/3 του Πλανητικού Πληθυσμού, και να αφήσουν δια επιβίωση μόνον το 1/3, ήτοι την κίτρινη φυλή Κίνας και Κορέας.
   Το ερώτημα είναι, «εάν στην «Αγία (σατανική δρακονιανη) Γραφή», υπάρχει ανάλογη δήλωση περί γενοκτονίας των 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού;».
   ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
   Από την «Καινή (σατανική) Διαθήκη», βιβλίο «Αποκάλυψη» Θ’ 15-18 : «Και ελυθησαν οι τέσσερις Άγγελοι οι ητοιμασμενοι … δια να θανατωσωσιν ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ητο δυο μυριάδες μυριάδων (200.000.000 = 2 *10.000 * 10.000, ήτοι ο σημερινός στρατός της Κίνας σε πλήρη επιστράτευση). … υπό των τριών του των εθανατωθησαν το τρίτον των ανθρώπων (2.500.000.000)».
   Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ’ 17-21, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω Ηλιω. Και έκραξε… προς πάντα τα όρνεα … : έλθετε και συναγεσθε εις το δειπνον του μεγάλου θεού (Γιαχβε –Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνου), δια να φάγετε σάρκας βασιλέων, και σάρκας χιλιαρχων, και σάρκας ισχυρών, και σάρκας ίππων και των καθήμενων επ αυτών, και σάρκας πάντων ελεύθερων και δούλων, και μικρών και μεγάλων. Και ειδον το θηριον (ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. υπό Ελληνική τυποις Διοίκηση) και τους βασιλείς της Γης, και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα (ΝΑΤΟ ΣΕΑΤΟ), δια να καμωσι πολεμον με τον καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού (Αμυντικό σύμφωνο Σαγκάης ή Άξονος Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) και επιασθη το θηριον (Ελλάς + ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.), και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης (Έλληνας αντίθεος – αντίχριστος, Ιωάννης Παλαιολόγος Δραγαζης, Αυτοκράτορας των Ελλήνων και Ενσαρκωμένος θεός Διόνυσος των «ΕΨΙΛΩΝ» θεοσοφιστών Μασωνων και του ΛΑ.Ο.Σ.) όστις έκαμε τα σημεία ενωπιον αυτού, με τα οποία επλανησε τους λαβοντας το χάραγμα του θηρίου (υποδορειο μικροτσίπ «BAR – CODE 666 και ηλεκτρονικές Ταυτότητες 666) ….! ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 1/3 ΤΟΥ Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το υπόλοιπο της λευκής και μαύρης φυλής) φονεύθηκαν με την ρομφαιαν του καθήμενου επί του ίππου (Κινεζομογγολου Ιησού Χριστού) …. ! Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών».

  • Ανώνυμος says:

   …ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο αναγνώστης λοιπόν δικαιούται να ερωτήσει : «Από πού εξάγεται ότι «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ» είναι το δεύτερο 1/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το λοιπό 50% της λευκής και μαύρης φυλής ;;»
   Η απάντηση ευρίσκεται εις τον σατανικό «προφήτη» Ζαχαρία, τον γνωστό υπό Ιαχωβικη δαιμονική καταληψία δολοφόνο των Ελλήνων, ο οποίος, στο Θ’ Κεφάλαιο του βιβλίου του, προτρέπει τους μογγόλους ιουδαίους και ισραηλίτες "να πιούν το αίμα και να φάγουν (καταναλώσουν) τις σάρκες των ελλήνων, τους οποίους πρέπει να γενοκτονήσουν", ίδε "Παλαιά Διαθήκη", "Ζαχαρία" Θ' Κεφάλαιο, όπου ο γενοκτόνος των Ελλήνων "είναι ο καθήμενος επί όνου (γαϊδουριού) βασιλεύς – μεσσίας Ιησούς Χριστός"(!!!)
   Γράφει, ο σφαγέας των Ελλήνων Ζαχαρίας στο κεφάλαιο ΙΓ'8: "Και εν πάση τη Γη, λέγει Κύριος, ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΙ ΕΝ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ. ΤΟ ΔΕ ΤΡΙΤΟΝ (ΜΕΡΟΣ) ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΠΟΛΕΙΦΘΕΙ (ΖΩΝΤΑΝΟ) ΕΝ ΑΥΤΗ (ΤΗ ΓΗ)" (!!!)
   Η ως ανω εγκληματική δήλωση δεν αφορά σε "τιμωρία του Γιαχβέχ εναντίον του ανυπάκουου Ισραήλ, όπως εντέχνως αφήνετε να εννοηθεί, από τα συμφραζόμενα του Κεφαλαίου ΙΓ', διότι στο Κεφάλαιο ΙΔ'2 αποδεικνύεται ότι η τιμωρία του Γιαχβεχ εναντίον του Ισραήλ ήταν ΜΟΝΟΝ "η αιχμαλωσία των (μισών εβραίων) απο τους Ασσυρίους και απο Βαβυλώνιους, ενώ οι υπόλοιποι μισοί Εβραίοι θα περέμεναν ανέπαφοι και αβλαβείς στο Ισραήλ."
   Άρα η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" του Κεφαλαίου ΙΓ' περι "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ 2/3" δεν αφορά στον Ισραηλινό πληθυσμό του 600 π.Χ, ο οποίος ουδέποτε γενοκτονήθηκε κατά τα 2/3, αλλά αφορά στην Λευκή και στην Μαύρη Φυλή του απώτερου Μέλλοντος του 2008, στον "ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ" του ΤΑΛΜΟΥΔ ή Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ του 1991 – 2011.

  • Ανώνυμος says:

   Το μόνο που καταφέρνεις να σπάσεις είναι κανένα δόντι σου απο τις διαλεκτικες πιπες που σου δίνουμε όταν γράφεις!
   Ίσως και κάποιο αγγείο απο τον πρωκτό σου έτσι που σε πάμε γαμιωντας κάθε φορά που σχολιάζεις!
   Ότι και αν λες ξέρεις πολυ καλά ότι σου το βουλωσαμε το βρωμοστομα, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν απο λίγο καιρό εμπαινες πάνω στα σχόλια δέκα φορές κάνοντας ότι είστε δέκα διαφορετικοί ιουδαιοχριστιανοι εβραιολαγνοι!
   Ποιος την έσπασε σε ποιον το δείχνει η πρόσφατη ιστορία των διαλόγων!
   Και κάτι άλλο! ΑΒΡΑΜΑΚΟ παπαγιωργη, ο γαμιάς σου είμαι, αυτός που σε τρυπησε πρώτος και μετα σε πήραν παρτουζα τα αδέρφια μου οι ΈΛΛΗΝΕΣ!
   θα είμαι πάντα ο διακορευτης σου και ΕΣΥ για πάντα το πουτανακι μου και ακόμη και αν λειπω θα σε στρωνουν τα αδέρφια μου!
   ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΒΡΑΜΑΚΟ;
   Βάλε το replay τώρα να ξανακουσουμε τις λεκτικές πορδές σου!!!

  • Ανώνυμος says:

   Δέκα φορές μωρή λουλού σου μίλησα ανοιχτά και έκανες το παγώνι, σε ποιον πουλάς την ΠΑΡΑΜΥΘΆ σου, γυφταριό της στεππας;
   Να δώσω παραπομπές σε σχόλια να θαυμάσουν τα κακάκια που έκανες σε διαλόγους;
   Όσο για το βρισιδι που τρως (και θα συνεχίσεις) οτι δίνεις παίρνεις λεκτικά ρε
   σπέρμα ΔΑΥΙΔ!

 15. Ανώνυμος says:

  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ:
  Αυτές οι σχιζοφρένειες μορφοποιήθηκαν και έλαβαν "Ιδεολογική κάλυψη" στην Κλασσική "Δημοκρατική" Αθήνα του 500 π.δ.χ. (προ δρακονιανού χριστού), όταν οι εβραιομογγόλοι του "Δήμου Γεφυραίων" (Γεφραίων => Εφραίων => Εβραίων) Αθηνών, μέσω των δύο "Ερωτιδέων" Ομοφυλόφιλων "Γκέϊ" δολοφόνων εβραίων "Γεφυραίων", Αρμόδιου και Αριστογείτονος (ίδε ανάλογη σημερινή συμμορία "Ο.Ι.Ε." ή "Ομάδα Ιστορικών Ερευνών", καλυπτόμενη από την ελληνοεβραική ΚΥΠ-ΕΥΠ, το εβραιοτεκτονικό "+/-ΜΤΜ" Ελλάδος, και τα περιοδικά εβραικής ιδιοκτησίας "Strange", "Τρίτο Μάτι" – και "Nexus"), εδολοφόνησαν και ανέτρεψαν τους αξιοκρατικούς κυβερνήτες Πεισιστρατιδες, και εγκατέστησαν την "Γεφυραϊκή – Εβραϊκή Δημοκρατία" ή κατά τον (Πολιτειολόγο) Αριστοτέλη: "Οχλοκρατία, ως η εκτροπή της Πολιτείας", (Ίδε Ηρόδοτο Ε, Θουκιδίδη Α, Στ, Παυσανία Α, ΚΓ, και "Αχαρνείς" Αριστοφάνους 980), η οποία τελικώς διέλυσε την Αθήνα και εγενοκτόνησε τους έλληνες των νήσων ανατολικού Αιγαίου δια να μηδίσουν προς τους Πέρσες αποστρεφόμενοι τους έλληνες (…), (ίδε ΟΜΟΙΑ σημερινή τακτική Αθηνών δια εγκατάλειψη νήσων Αν.Αιγαίου και συγχωνεύσεως – προσαρτίσεως τους από την Τουρκία) και οδήγησε τους Αθηναίους σε ολική σχιζοφρένεια και παράνοια, με πρώτους και χειρότερους τους ημιμαθείς "Φιλοσόφους" των Αθηνών, και χείριστο τον ΘΕΟΛΟΓΟ απατεώνα Πλάτωνα, προδότου και διαστροφέως του ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΥ Σωκράτους, οι οποίοι αναισχύντως έθεσαν σε αμφισβήτηση τα αξιώματα και τα πορίσματα αποδεδειγμένων επιστημών δισεκατομμυρίων ετών επιστημονικών ερευνών στις Ακαδημίες Επιστημών του Γαλαξία μας και του Τοπικού Σύμπαντος, μηδενίζοντας ως Δρακονιανοί αυτά τα τελειωθέντα επιστημονικά επιτεύγματα, δια να έχουν την κενοδοξία – ικανοποίηση ή την δολιότητα, ότι αυτοί και οι σχολές τους ανέτρεψαν τα αρχέγονα (αρχέτυπα) συμπαντικά – γαλαξιακά επιστημονικά πορίσματα, και ότι τα αντικατέστησαν με τα δικά τους (!!!)._
  Οι μόνοι οι οποίοι εντίμως παρέμειναν πιστοί στις αρχέγονες Ανδρομέδιες Γαλαξιακές Επιστήμες, ήταν οι Προσωκρατικοί ("Σοφοί" και όχι "Φιλόσοφοι") ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΙ, με μέγιστο τον Ηράκλειτο Εφέσιο, ο οποίος όμως έθετε ιεραρχικώς πάνω από τον εαυτό του τον Βιάντα Πριηνέα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BF_%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CF%82 ): "ΕΝ ΠΡΙΗΝΗ ΒΙΑΣ ΕΓΕΝΕΤΟ Ο ΤΕΥΤΑΜΕΩ, ΟΥ ΠΛΕΙΩΝ ΛΟΓΟΣ ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" (Ηράκλειτος 39)._ Ελάχιστοι νεοέλληνες γνωρίζουν τον Βιάντα ή τον Υπερπατέρα Τεύταμο, αλλά όλοι οι νεοέλληνες γνωρίζουν το όνομα της πρωθυπουργικής πόρνης Ασπασίας (συνθημα των γεφυραίων – εβραίων "δημοκρατικών" από τότε έως σήμερα: "Ζήτω η πορνεία και η ομοφυλοφιλία" δια τον εκφυλισμό των πελασγικών εθνών) του έκφυλου πορνόβιου "Δημοκράτη" Περικλή, και το όνομα της πρωθυπουργικής πόρνης – αεροσυνοδού Δήμητρας, ως σκοπιανής ανεψιάς του ανθέλληνα σκοπιανού Μητριντίνωφ, και συζύγου του πορνόβιου έκφυλου "δημοκράτη" ελληνοεβραίου ανδρέα μινέϊκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *