Αυτοί που χτυπούν δίχως έλεος είναι Έλληνες ή μήπως ξένοι μισθοφόροι;

Αυτοί που χτυπούν δίχως έλεος είναι Έλληνες ή μήπως ξένοι μισθοφόροι;

Περίεργες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες με αφορμή το ξύλο που έπεσε στις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ. Και έχουν να κάνουν με την ωμή βία των αστυνομικών, που προκάλεσε την οργή στο πανελλήνιο.

Αυτό που αναφέρεται είναι πως δεν μπορεί Έλληνες αστυνομικοί να προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις και η φημολογία αφορά τη χρησιμοποίηση ξένων μονάδων καταστολής.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για χρησιμοποίηση της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor), που βρίσκεται εδώ και ακρετό καιρό μυστικά στην Ελλάδα για να μπορεί να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς….

Να σημειωθεί πως οι άδρες της Eurogendfor είχαν έρθει στην Ελλάδα μετά από εντολή του Γιώργου Παπανδρέου, την εποχή της Πρωθυπουργίας του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φήμες ή αλήθεια; Εμείς απλά τις αναφέρουμε και αναμένουμε αν βγουν αληθινές ή απλά παραμείνουν φήμες…

www.hellasforce.com

Loading...

21 thoughts on “Αυτοί που χτυπούν δίχως έλεος είναι Έλληνες ή μήπως ξένοι μισθοφόροι;

 1. ΝΙΚ says:

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
  ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.
  ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

 2. Ανώνυμος says:

  ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ . ΠΗΓΕ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ , ΕΦΙΑΛΤΕΣ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

 3. Ανώνυμος says:

  Ταριριρίμ τυρόπιτες ταριριρίμ ζεστές!!!

  Ας απαντήσουμε και με μια ερώτηση.

  Ο Α. Γεωργιάδης τείνος καταγωγής είναι;… Ο Κ. Μητσοτάκης τείνος καταγωγής είναι; Ο Ι. Στουρνάρας τείνος καταγωγής είναι;

  Η εμπεριστατωμένη μελέτη της ιστορίας, βοηθάει διαχρονικά τον άνθρωπο να κατανοήσει βασικά θέματα της ανθρώπινης φύσεως…. αλλά και παραφύσεως. Ειδικά της παραφύσεως!… κατά Αριστοτέλη Μετά τα Φυσικά".

  Το ένστολο "αγόρι" στην φωτό είναι δικό μας παιδί!!!…. Τώρα από εκεί και πέρα μπορούμε ελεύθερα να στρουθοκαμηλίζουμε… είναι και αυτή η συμπεριφορά μια από τις πολλές επιλογές των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων.

  Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο ποιοί τον δολοφόνησαν, τείνος καταγωγής ήταν οι δολοφόνοι του; Τον Νικήτα Σταματελόπουλο πως και ποιοί τον ξεπάστρεψαν, τείνος καταγωγής ήταν αυτοί που τον ξεπάστρεψαν;

  Ιστορικά να πάμε μπροστά… η να πάμε ποιό πίσω;… Μάλλον δεν έχει σημασία.

  Όταν κάποιος μελετήσει την ιστορία της χώρας των Ελλήνων… σίγουρα διαβάζει για μερικές στιγμές ανύποτης δόξας… σε μια χρονικά συνεχή αχρειότητα!

  Κάποιοι για να δικαιλογήσουν την τρομακτική αλήθεια ΜΑΣ, που βρίσκεται στην πρακτική του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων, μας λένε ότι φταίει ότι τρώμε… σιτάρι!! Ναι! Φταίει η γλουτένη! Ξεχνώντας ότι ακόμα και αν δεν τρώγαμε σιτάρι… άντε να μην έπερνε η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές 22%… να έπερνε 21%! Ε! Και; Ποιά η διαφορά; Μαλάκας με το 22%, μαλάκας και με το 21%!

  Κάποιοι άλλοι μας λένε ότι για τον λύθαργο του παρτάκια φταίνε οι… ψεκασμοί!!! Μας ψεκάζουν για αυτό και κοιμόμαστε!!!… Ξεχνώντας τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας… ότι τότε δεν υπήρχαν αεροπλάνα, δεν είχαν αεροψεκασμούς, ούτε καν ψεκαστίρες… παρά μόνο πολλούς ντόπιους σπιούνους, ντόπιους ρουφιάνους και ντόπιους προδότες… διαχρονικά όπως και σήμερα!… Φταίει το κουνάβι που κρύβουμε μέσα μας, για αυτό… για τον 6.6.6. ξέρετε! Για το κουνάβι ξέρετε;… θα σας μάθει η ιστορία.

  Παλαιότερα για να μάθει κάποιος μια ατιμία… περνούσαν πολλοί μήνες αν όχι πολλά χρόνια… και αν την μάθαινε! Στις μέρες μας λόγω της τεχνολογίας… θέλεις μερικά λεπτά για μάθεις, η να δεις, πολλές ατιμίες μαζί! Αυτό όμως είναι δίκοπο μαχαίρι…

  Οι δικαιολογίες για την πραγματικά άρρωστη συμπεριφορά, του κάτοικου της νεότερης Ελλάδος, είναι απίστευτα γελοίες!!!

  Το "αγόρι" που χτύπησε την καθαρίστρια… είναι δικό μας… από εδώ ντόπιο που λένε… ΔΕΝ ήρθε από αλλού.

  Οι δε περίεργες (αλλά έντεχνες) "φήμες" που αρχίζουν να διαρρέουν είναι μέσα από την κυβέρνηση… διότι σιγά – σιγά το αίμα μαζεύεται… "σταλιά – σταλιά και αχόρταγα" που λένε… και επειδή αρχίζουν κάποιοι να φόβουνται την οργή του κοιμησμένου λαού.. άρχισε η διασπορά προπαγανδιστικών φημών στο πεδίο της αμφιβολίας, για να ξανά κοιμηθεί ο βλάκας τηλεθεατής!… "μα ήταν ελληνικής καταγωγής το ένστολο "αγόρι";… "μήπως ήταν από την ευρωαστυνομία";… Μήπως ήταν Σουηδός αστυνόμος, που απλά έβαψε τα μαλιά του μαύρα, για να δείχνει ποιο μεσογειακός;… Ποιός ξέρει άραγε;

  Τραγουδάκι;…. Για τις καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών.
  https://www.youtube.com/watch?v=p1IliftnYG4
  這些

 4. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ…στο ΜΕΙΝΤΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΑΤΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΑΘΟΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ…ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ…ΕΚΕΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ…ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ….ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

 5. LeonidasAT300 says:

  ΖΩΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΙΓΙΣΕΤΕ, ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΙΝ ΓΥΝΕΚΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ! ΕΤΣΕΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΟΝΤΑ!

 6. Ανώνυμος says:

  στο εχω ξαναπει….χανεις αξιοπιστια οταν ανεβαζεις ΒΛΑΚΕΙΕΣ.Ελληνες ηταν και στοιχημα οτι θες,Ελληνες ηταν και αυτοι που μας βαραγαν στο συνταγμα με φοβερη αγριοτητα.

 7. George Kaminis says:

  Μπορει στα ΜΑΤ να διαθετει μονο Ελληνες, αλλα αυτοι οι μασκοφορεμενοι που συλλαμβανουν την Χ.Α. κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι αλλοδαποι.

 8. Ανώνυμος says:

  " ΑΝ ΔΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΑΘΩΟΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ "

  Δε τα έμαθες ρε φιλαράκι ;;; Τιμωρήθηκε με διαθεσιμότητα. Μέχρι να ξεχαστεί το θεματάκι και μετά θα μπορεί να βαράει ανενόχλητος πάλι. Γνωστό το κόλπο…

 9. Ανώνυμος says:

  Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ειδικές εκπαιδευμένες ομάδες καταστολής και όταν χρειαστεί θα παρέμβουν, μέχρι και στρατιωτικούς εκπαιδεύουν για να φυλάνε τα σούπερ μάρκετ (τουλάχιστον στο εξωτερικό) φανταστείτε τι μας περιμένει.

  Για τον συγκεκριμένο μπάσταρδο όμως που χτύπησε την καθαρίστρια, χωρίς να δικαιολογώ την πράξη του πιστεύω ότι δεν είχε εντολή να χτυπήσει (όχι πως πολλές φορές δεν τους δίνονται τέτοιες εντολές) απλά λίγο παραπάνω νευρικός να είναι κάποιος, λίγο στρατόκ@@@ος, λίγο η ένταση της στιγμής δεν θέλει και πολύ….

  Δείτε το πείραμα φυλάκισης του στάνφορντ για να καταλάβετε.

  Το καλύτερο είναι να τους περνούσαν από πολλά ψυχολογικά τεστ πρίν γίνουν αστυνομικοί αλλά αυτό δεν πρόκριτε να γίνει ποτέ στην Ελλάδα, εδώ δεν τους εκπαιδεύουν όπως πρέπει….

  -Psilos-

 10. Ανώνυμος says:

  Βρε Μαλακες Ελληνες Ξυπνηστε !
  Φυσικα και ειναι στρατιωτες της Μοσσαντ !
  Ο Εβραιος ο Σαμαρας και ο Εβραιος ο Βενιζελος τι θα εστελναν ?
  Ποιος εβαζε τις φωτιες στην Ελλαδα το 2007 . Θυμηθειτε το ονομα του αρχηγου της Πυροσβεστικης ! Θα δειτε οτι ειναι Εβραιος .
  Ποιοι πυροβολουσαν στα γεγονοτα του Πολυτεχνειου το 1973 και εριχναν σφαιρες στους περαστικους ? Θα δειτε οτι ηταν Εβραιοι της Μοσσαντ υπο την εποπτεια του Νταγιαν .
  Ποιοι προστατευαν την Εβραια Νταμανακ που σημερα την πληρωνουμε 20.000 Ευρω το μηνα οταν εκφωνουσε στο ραδιο του πολυτεχνειου ?
  Φυσικα η Μοσσαντ !
  Ποιοι εβαλαν φωτια στη Μαρφιν οταν αρχισαν οι κινητοποιησεις ?
  Ποιον εβαλλαν να μας βαλλει στο Ευρω χωρις να ρωτησει τον Ελληνικο λαο ?
  Φυσικα εναν Εβραιο τον γιο δοσιλογου . Τον Ααρων Αβουρι .
  Μην ειστε Μαλακες !
  Οτι κακο εχει συμβει στην Ελλαδα τα τελευταια 100 χρονια το καναν οι Εβραικες Κοινοτητες της Ελλαδος με τον διεθνη Σιωνισμο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *